2019. február 20. - Aladár, Álmos

Lovi tippelde 42.

2017. október 27. Szerző: Rózsa Misi
A hónap utolsó versenyhétvégéje következik. Október kemény időszak volt a versenyek szempontjából, nagyon kiélezett csatákat hozott, nagyon meglepő eredmények is születtek, csodálatos sikereknek örülhettünk. Nyilván nem lesz ez máshogy most sem, az utolsó októberi hétvégén.

 

ÜGETŐ

A nap I. futama a Zoli hendikep lesz. A 9-es Szilvás remek formában van, akár folytathatja is győzelmi szériáját. A 10-es Sunnyban nagyon benne van minden futásánál a siker, hátha itt ki is jön belőle. A 2-es Utah River itt pénzért futhat. A futam meglepetésének a 7-es Racing Athlete-t mondjuk.

II. futam Nyeretlenek versenye I. rész. A 3-as Rock and Roll folyamatosan küzdelemben végez, itt kijöhet neki már jobban a lépés. A 8-as Up Girl jó képességű versenyző. Az 1-es Wyoming River ha nem hibázna, akkor a győzelme is meg lehetne. A futam meglepetésének a 10-es Longines-t mondjuk.

III. futam Caron hendikep. Az 5-ös Stone Capes Judy az egyik legjobb esély itt most. A 13-as Vamos Kemp itt is főszereplő lehet. A 12-es Overnight-nak csak picit kéne még javulni a jelentős sikerhez. A futam meglepetésének a 6-os Laluna Comtesse-t mondjuk.

IV. futam Nyeretlenek versenye II. rész. Az 1-es Vihar RG kihasználhatja kedvező beállítását itt. A 7-es Vakjátszma itt akár szerephez is juthat. A 12-es Victory-Lease dobogóra állhat. A futam meglepetésének a 6-os Talisman Sun-t mondjuk.

V. futam Amatőrverseny hendikep. A 2-es Ultimate Force nagyot mehet itt. A 3-as Rangos Meteornak nem lehet a táv sem akadály a jó szereplésre. A 8-as Perfect megbízható versenyző. A futam meglepetésének a 7-es Őrsöt mondjuk.

VI. futam Markazit díj. A 6-os Ultimate Ugri az egyik legjobb esély itt. A 10-es Vitalia talán pénzért mehet. A 12-es Vitya nincs könnyű helyzetben, de elérhet a dobogóra. A futam meglepetésének a 13-as Udvarhölgyet mondjuk.

VII. futam Tizedes díj. Ha a 8-as Rocky HR nem hibázik, itt nagy esélyes. A 4-es Beatriz Galindo AT közeli esélynek látszik. Az 1-es Tücsök kihasználhatja kedvező starthelyét. A futam meglepetésének a 2-es Unigena Sun-t mondjuk.

VIII. futam Föl-Le díj. A 4-es Villám Ville ha nem hibázik, a legjobb esély. A 6-os Unreal Boss bárkire veszélyes ellenfél. A 8-as Tiarra Boss itt is jót mehet. A futam meglepetésének a 3-as Trencsént mondjuk.

IX. futam Nina hendikep. A 13-as Nichelino Di Re, nincs könnyű helyzetben, de így sem esélytelen. A 4-es Unipress itt szerephez juthat már. A 2-es Kronos javulhat. A futam meglepetésének a 14-es Celebrity Classic-ot mondjuk.

GALOPP

A nap I. futama a Kardív hendikep lesz. A 2-es Juliana jó lovasával a győzelemért küzdhet. Az 1-es Linácska, vert már hasonló mezőnyt. A 3-as Bizottság mellett lovasa szól. A futam meglepetésének A 4-es Royal Ron-t mondjuk.

II. futam Októberi Gátverseny. Az 1-es Jack The Giant a legnagyobb favorit egyértelműen. A 6-os Vanília jót mehet. A 4-es Dzsin közel végezhet. A futam meglepetésének a 2-es Sabato-t monjuk.

III. futam Benson Vilmos Emlékverseny, Nemzetközi Lovasutánpótlás HP. A 4-es Narutonak itt szinte kötelező lenne nyernie. A 2-es Eiskönigin jó versenyt futhat. A 3-as la Primera közeli esély. A futam meglepetésének az 1-es Sarkcsillagot mondjuk.

IV. futam Amigo Star hendikep. Az 1-es Meríva most gyengébbek közé került. A 8-as Bright Jewelnek kijöhet jól a lépés. Az 5-ös Futurist Fashion esélyes ló. A futam meglepetésének a 2-es Bírónőt mondjuk.

V. futam Nyeretlen Kétévesek versenye. A 4-es Sorbonne ebben a társaságban a győzelemért küzdhet. A 7-es Morita Menantie közeli sansz. A 10-es Sea of Fire pénzért kéne, hogy fusson. A futam meglepetésének az 1-es First Generationt mondjuk.

VI. futam Kerekes Gábor Emlékverseny – Magyar Kétévesek Nagydíja. Az 1-es Csalán igen jó esély itt. A 7-es Nyelvtörő közel végezhet. Az 5-ös Rolex Boy közel lehet a végelszámolásnál. A futam meglepetésének a 6-os Babylon Gloryt mondjuk.

VII. futam Kerteskői díj. A 3-as Power of Angel a legjobb esély. A 7-es Muffin itt is küzdelembe lehet. Az 1-es Di Moyo ellen csak a súlya szólhat. A futam meglepetésének a 4-es Adélt mondjuk.

VIII. futam Lovaregylet díj. Az 1-es Freddie Mercury nagyon jó esélyt képvisel. A 3-as Eltham itt is pénzért futhat. A 6-os Big Fott jó esélyű versenyző. A futam meglepetésének a 8-as Rosenfire-t mondjuk.

Most érkezett

Ezt már olvasta?

Partnerek

Országos Diák és Szabadidősport SzövetségSpecial Olympics HungaryMagyar Paralimpiai Bizottság

Támogatók

Intensive Krav Maga Don Vito - pizzeria & ristorante

Médiapartnerek

 

Kövess bennünket

Facebook