2019. február 16. - Julianna, Lilla

Lovi tippelde 43.

2017. november 3. Szerző: Rózsa Misi
Még mindig kellemes őszi idő várhat azokra a fogadókra, akik kilátogatnak szombaton és vasárnap a Kincsem Parkba. Ez azok számára is remek program, akik nem akarnak fogadni, csak megcsodálják a lovakat és a mesés környezetet.

 

ÜGETŐ

A nap I. futama az Üzér hendikep lesz. Az 5-ös San Francisco hosszúra is az egyik legjobb esély. A 3-as Nacho Nico küzdelembe érhet itt már. A 4-es Tündérrózsa ha állja a távot nyerhet is. A futam meglepetésének a 6-os VAQU.Em.Q-t mondjuk.

II. futam Forrest Sun díj. A 4-es Urzulina remek formában van és itt is esélyes a sikerre. A 3-as Tücsök, mindig képes jó szereplésre. Az 1-es Utodló kihasználhatja kedvező beállítását. A futam meglepetésének az 5-ös Vola Gattot mondjuk.

III. futam Nyeretlen Kétévesek versenye. A 3-as Zanebono az egyik legjobb esélynek látszik. Ha a 10-es Zsenerőz nem hibázik, komoly ellenfele lehet. Az 5-ös Zsófesz itt is közel végezhet. A futam meglepetésének a 2-es Zóját mondjuk.

IV. futam Versec díj. Az 5-ös Ulrika M nagyot mehet itt most. A 3-as Betty Evo az egyik legjobb esély. A 2-es Vitya tud olyat, amivel nagyon számítana. A futam meglepetésének a 8-as Velence R-t mondjuk.

V. futam Illetmény díj. A 2-es Victory Knick győzelemmel mutatkozhat be. A 3-as Spartacus Ans mindig számít. Az 1-es Conway Bokora általában lehet számítani. A futam meglepetésének a 4-es Speedy Boy-t mondjuk.

VI. futam Amatőrverseny hendikep. A 4-es Ultimate Force rutinos hajtójával nagyon jó esély. A 6-os Reménység itt is kiemelkedhet. A 7-es Noble Rose jó sansznak mondható. A futam meglepetésének a 3-as Szivárványt mondjuk.

VII. futam Őszi kísérleti verseny. Az 1-es Veronica Flying folytathatja győzelmi szériáját. A 6-os Uránia RG itt is győzelmi esélyekkel lép színre. A 8-as Time to Say Goodbye térhátránya ellenére is felérhet. A futam meglepetésének a 7.-es Titán Ville-t mondjuk.

VIII. futam 2017. évi Kincsem Park Kupa VI. futama. A 3-as Virna Lisi itt is jó lehet akár. Az 5-ös Let it Be TN nem rossz esély. A 2-es Raffaela SM pénzért futhat. A futam meglepetésének a 4-es Jubilee Hut-ot mondjuk.

IX. futam Cherokee Girl hendikep. Az 5-ös Kelvin AT hiba nélkül akár nyerhetne is. A 7-es Renoir Lag, dobogóesély. A 4-es Padova egyre jobb formában van. A futam meglepetésének a 10-es Olmo Jet-et mondjuk, ha nem hibázik.

GALOPP

A nap I. futama a Zwegat hendikep lesz. Az 1-es Dias Iare ellen csak a súlya szól itt. A 3-as Estike itt is dobogóra állhat. A 6-os Justa Un Baiser itt nem esélytelen. A futam meglepetésének a 7-es Papírsárkányt mondjuk.

II. futam König Róbert Emlékverseny – Nyeretlen Kétévesek versenye. A 4-es Fonzel nagyon jó esélynek látszik. A 8-as Shades Arrow jó lovasával elől végezhet. A 9-es Stormatic főszerephez juthat. A futam meglepetésének a 6-os Mentalis-t mondjuk.

III. futam Bevezetőszíj hendikep. Az 5-ös Almarózsa akár nyerheti is ezt a versenyt. A 3-as Woodoo Master itt is közel fog végezni. A 2-es Celeburdi nem rossz képességű versenyző. A futam meglepetésének az 1-es Balladát mondjuk.

IV. futam Novemberi Gátverseny. A 6-os Vanília itt is jó esélyt képvisel. A 4-es Cristálynak juthat szerep ebben a társaságban. Az 1-es Sabato beérhet előre. A futam meglepetésének a 3-as Dzsin-t mondjuk.

V. futam Spillers hendikep. Az 1-es Dark Demon hozhatja ezt a futamot. A 3-as Bourges itt is eredményes lehet. A 2-es Merzad megoldott már hasonló kihívást. A futam meglepetésének a 7-es Roko Sivi Soko-t mondjuk.

VI. futam Novemberi díj. A 3-as Winning Bid megoldhatja a leckét itt. A 6-os Biborhajnal egyre jobb lesz. Az 5-ös Beauchamp Opal itt pénzért mehet. A futam meglepetésének az 1-es Sunnykid-et mondjuk.

VII. futam Németh Ferenc Emlékkupa Extra hendikep. A 3-as Nostra Balerina nagyon nagy formában van. A 4-es Naruto itt is számíthat. A 6-os Esti Kornél felérhet. A futam meglepetésének a 8-as Zanyettát mondjuk.

VIII. futam Lóversenyzést Felügyelő Bizottság Díja. A 2-es Road Lever nagy futással mutatkozhat be nálunk. Az 5-ös Chantilly jó lehet itt. A 11-es Opium Bullet számára a kedvezménnyel nagyon kijöhet a lépés. A futam meglepetésének a 7-es Wzzardest mondjuk.

IX. futam Ypsilon King hendikep. A 2-es Booxa jó esélynek mutatkozik. A 8-as Kála nem rossz esély. A 7-es Illendő odaérhet. A futam meglepetésének az 5-ös Wardat-ot mondjuk.

Most érkezett

Ezt már olvasta?

Partnerek

Országos Diák és Szabadidősport SzövetségSpecial Olympics HungaryMagyar Paralimpiai Bizottság

Támogatók

Intensive Krav Maga Don Vito - pizzeria & ristorante

Médiapartnerek

 

Kövess bennünket

Facebook