2019. február 20. - Aladár, Álmos

Lovi tippelde 44

2017. november 10. Szerző: Rózsa Misi
Az ügetőversenyek egész évben folytatódnak a Kincsem Parkban, viszont a galopp évadból, már csak két nap van hátra, így aki látni akarja a végét, az vagy most vagy jövő hétvégén látogathat ki rá a Parkba.

 

ÜGETŐ

A nap I. futama a Nyeretlenek versenye I. rész lesz. A 2-es Wyoming River az egyik legjobb sansznak fest. Az 1-es Wonderchilde nem megbízható, de ha nem hibázik, jól fogja meg a startot, ott lehet a végén. A 9-es Vadóc Gitta itt helyre érhet. A futam meglepetésének a 11-es Valentino-t mondjuk.

II. futam Despotovoi hendikep. A 9-es Szilvás ebbe a mezőnyben is figyelmet érdemel. Az 5-ös Ultra lady megbízható jó képességű versenyző. A 3-as Sholty Geri rendre közel végez. A futam meglepetésének a 6-os Olasz Lányt mondjuk.

III. futam Sivaci hendikep. A 7-es Unipressz itt akár nyerhetne is. A 2-es Orient Boy kihasználhatja kedvezőbb beállítását. A 11-es Őrs itt is szerephez juthat. A futam meglepetésének a 6-os Poétát mondjuk.

IV. futam Csantavéri Díj-Kőmíves Ferenc Emlékverseny. Az 5-ös Traffic Lux jó esély a szoros versenyben. A 11-es Iago dAmore jó lehet nálunk is. A 9-es Angona Love jó lónak látszik. A futam meglepetésének a 2-es Unigena Sun-t mondjuk.

V. futam UKSS-Beograd díj. A 7-es Vitalia, térhátránya ellenére is feljöhet előre. A 11-es Cyprus AT ha nem hibázik, még nyerhet is. A 10-es Ulrika M nem rossz esély, de nagy a hátrány. A futam meglepetésének a 12-es Magic Bucks-ot mondjuk.

VI. futam Adai díj. A 6-os Nadir Tree az egyik legjobb esély. Az 5-ös Samuel Becket At rendre közel végez. A 7-es Henrik Ibsen AT jó lehet itt is. A futam meglepetésének a 4-es Pablo Yet-et mondjuk.

VII. futam Zombori díj-Nyeretlenek versenye II. rész. Az 1-es Vihar RG az egyik legjobb esély itt. A 9-es Villám RG ha nem hibázik, akár még győzhetne is. A 4-es Vakjátszma dobogó esély. A futam meglepetésének a 8-as Vinifera M-et mondjuk.

VIII. futam Szabadkai díj. A 4-es Milliondollar Lux ritkán fut úgy, hogy ne fizessenek rá. Az 1-es Rincope Jet nem rossz esély. Az 5-ös Bronsvlinder itt is pénzért mehet. A futam meglepetésének a 2-es Super Bull-t mondjuk.

IX. futam Srbobrani díj-Amatőrverseny hendikep. A 3-as Rubino TIM közeli jó esély. A 7-es Amys Love itt is nagyon jó lehet. A 11-es Offenbach Bigi, felérhet előre. A futam meglepetésének a 9-es Overnight-ot mondjuk.

X. futam Niko B hendikep. A 7-es Unikornis feljöhet előre. A 10-es Tárkány ment már nagyot hosszúra. A 8-as Onze de Mayo itt is pénzért mehet. A futam meglepetésének az 5-ös Paradise Gielle-t mondjuk.

GALOPP

A nap I. futama az Istvánmező hendikep I. része lesz. Az 5-ös Blue Serenade nem rossz esély. A 2-es Zabpehely beérhet előre. A 8-as Greenpeace erősebbek között is bizonyíthat. A futam meglepetésének a 6-os Dinamitrúdat mondjuk.

II. futam Nyeretlen Kétévesek Versenye. A 2-es Keszi egyre közelebb nyeretlenségének elvesztéséhez. A 9-es Loueli számíthat. A 4-es Ágnes elsőre pénzt szerezhet. A futam meglepetésének a 6-os békeidőt mondjuk.

III. futam Nyeretlenek versenye. Az 1-es König Arion itt főszereplő lehet. Az 5-ös Holdviola, talán pénzért megy majd. A 6-os Juliana dobogó gyanús. A futam meglepetésének a 7-es Sarkcsillagot mondjuk.

IV. futam Istvánmező hendikep. A 4-es Zanyetta és az 1-es Bistry küzdelmét várjuk itt leginkább. A 7-es La Primera beleszólhat a küzdelembe. A futam meglepetésének a 8-as Mátrixot mondjuk.

V. futam Amatőrverseny hendikep. A 3-as Bizottság itt talán az egyik legjobb sansz. Az 1-es Stefánia és a 2-es Booxa ellen maximum a cipelt súly szólhat. A futam meglepetésének a 7-es Nockát mondjuk.

VI. futam Gubacsi Dűlő hendikep. A 2-es Nocle Pata megszaladhat nagyon. Itt már a 8-as Neverending Dream-et nem lehet leírni. A 7-es Apostol, itt is pénzért szaladgálhat. A futam meglepetésének a 3-as Muffin-t mondjuk.

VII. futam Kincsem Park Díja. Az 1-es Freddie Mercury nagy súlyt visz, de klasszisa révén ez nem lehet akadály neki a győzelemben. Az 5-ös Humanic itt is főszerephez juthat. A 7-es Merzad nem esélytelen. A futam meglepetésének a 4-es Uccelinot várjuk.

VIII. futam Városligeti hendikep. Az 5-ös Meriva itt győzhetne is. A 10-es Futurist Fasion jó esély lehet. A 4-es Nimble Fighternek lehet itt keresnivalója. A futam meglepetésének az 1-es Suhanót mondjuk.

Most érkezett

Ezt már olvasta?

Partnerek

Országos Diák és Szabadidősport SzövetségSpecial Olympics HungaryMagyar Paralimpiai Bizottság

Támogatók

Intensive Krav Maga Don Vito - pizzeria & ristorante

Médiapartnerek

 

Kövess bennünket

Facebook