2019. február 20. - Aladár, Álmos

Lovi tippelde 45.

2017. november 17. Szerző: Rózsa Misi
Akik szeretik a galoppversenyeket, azok most a hétvégén ne szalasszák el az alkalmat, menjenek ki a Kincsem Parkba, mert utolsó versenynapjával búcsúzik a szezontól a galopp.

 

ÜGETŐ

A nap I. futama a Dr. Beke István 80. születésnapi hendikep. A 8-as Vamos Kemp az egyik legjobb esély itt. A 2.es Dabano AS rendre közel végez. Az 5-ös San Francisco tud olyat, amivel akár nyerhetne is ebben a társaságban. A futam meglepetésének a 3-as Amys Love-t mondjuk.

II. futam Játszi hendikep. A 3-as Spar Lady jót mehet hosszúra. A 4-es Sumi idomárjával nem esélytelen. Az 5-ös Utah River, ha állja a távot, győzelme se lesz meglepetés. A futam meglepetésének a 7-es Tommy Lee-t mondjuk.

III. futam Kétévesek versenye. A 2-es Veritable Yankee a futam egyik nagy esélyese. A 6-os Zsenerőz ha nem hibázik,biztos pénzért fut. Az 1-es Zaffiri kedvező starthelyét kihasználhatja itt idomárjával. A futam meglepetésének a 7-es Zara Noble BD-t mondjuk.

IV. futam Amatőrverseny hendikep. Az 1-es Orient Boy előről megszaladhat úgy, hogy ne érjék utol. Az 5-ös Rangos Meteor közeli esélynek látszik. A 2-es Rigoletto itt megint eredményes lehet. A futam meglepetésének a 8-as Sholty Csabi-t mondjuk.

V. futam Rádoki József Emlékverseny. Az 5-ös Unika Vik közeli jó esély. A 4-es Unreal Boss pénzért futhat. A 3-as Timoko RL ha nem ugrik, akár nyerhet is. A futam meglepetésének a 7-es Tiara Boss-t mondjuk.

VI. futam Török László Emlékverseny. Az 1-es Sultana Jet, nálunk az egyik legjobb favorit. A 3-as Victory Knick eredményes lehet. A 4-es Oldtimer Diamant tud olyat, amivel erős esély. A futam meglepetésének a 2-es Bimbo de Chenu-t mondjuk.

VII. futam Laufer Imre Emlékverseny. A 4-es Uiderico jó esélye a futamnak. A 6-os Virna Lisi erős ellenfele lehet. A 10-es Velence R beállítása nem kedvező, de így is van esélye. A futam meglepetésének az 5-ös Vanádium Boy-t mondjuk.

VIII. futam Ménesek díja. A 2-es Villám Ville nálunk a legjobb esély. A 7-es Time To Say Goodbye, térhátránya ellenére felérhet előre. Az 5-ös Urilány R jó esélyt képvisel itt. A futam meglepetésének a 6-os Titán Ville-t mondjuk.

IX. futam Nebuló hendikep. A 9-es Serafina Ketti beállítása nem ideális, de nem esélytelen így sem. A 3-as Usain itt jobb lehet. Az 5-ös Ruby Reeves közel fog végezni. A futam meglepetésének a 4-es Sholty Gerit mondjuk.

GALOPP

A nap I. futama a Szezonvégi hendikep lesz. Az 1-es Hamla nagy súllyal indul, de könnyebb társaságba került. A 4-es Linácska eredményes lehet. A 6-os Purpur Pincess pénzért mehet. A futam meglepetésének a 2-es Greenpeace-t mondjuk.

II. futam Nyeretlen Kétévesek versenye. Durva rulett futam lesz ez. A 2-es Casino Royal nagyot mehet. Az 5-ös Unfug elsőre már pénzért futhat. A 11-es Molly Campa dobogóra állhat. A futam meglepetésének a 7-es Claudia Fong-ot mondjuk.

III. futam Totalizatőr hendikep. A 2-es Jack the Giant itt is eredményes lehet. A 6-os Ballada nagyot mehet. Az 1-es Lilfast nagy súlya ellenére is számít. A futam meglepetésének a 7-es Ranavalona-t mondjuk.

IV. futam Vigasz díj. A 3-as Capitaine Fregate itt is sikert érhet el. A 7-es Omnia Gold nem esélytelen. Az 5-ös Rebellis pénzért mehet. A futam meglepetésének a 4-es Mondókát mondjuk.

V. futam Szunyogh István Emlékverseny hendikep. A 7-es Biborhajnal jó esélynek látszik. A 2-es Billy Tiger jó versennyel zárhatja az évet. Az 5-ös Duck The Gibraltar itt is pénzért mehet. A futam meglepetésének az 1-es Wizzardes-t mondjuk.

VI. futam Zbiray László Emlékverseny – Ürményi díj. A 4-es La Lianga az egyik legjobb esélye lehet ennek a futamnak. Az 1-es Fonzel nem esélytelen itt. Az 5-ös Rolex Boy pénzért mehet. A futam meglepetésének a 2-es Magisztrát-ot mondjuk.

VII. futam Havanna hendikep. A 4-es Muffin közeli esély. A 3-as Nocle Pata komoly figyelmet érdemel. A 12-es Nimble Fighter küzdelembe kerülhet. A futam meglepetésének a 9-es Meriva-t mondjuk.

VIII. futam Viszontlátásra hendikep. Az 1-es Naruto nagy formában zárta az évet, itt is esélyes. A 4-es Sandusky Times itt jó lehet. A 7-es Eiskönigin pénzért mehet. A futam meglepetésének a 3-as Wardat-ot mondjuk.

Most érkezett

Ezt már olvasta?

Partnerek

Országos Diák és Szabadidősport SzövetségSpecial Olympics HungaryMagyar Paralimpiai Bizottság

Támogatók

Intensive Krav Maga Don Vito - pizzeria & ristorante

Médiapartnerek

 

Kövess bennünket

Facebook