2019. június 16. - Jusztin

Lovi tippelde 46.

2017. november 24. Szerző: Rózsa Misi
És akkor eljött a téli időszaka a versenyzésnek. Nem csak az mutatja, hogy hidegbe fordult az idő, hanem az is, hogy véget ért a galopp szezon, innentől kezdve most jó ideig csak ügetőversenyekkel várja a közönséget a Kincsem Park.

 

ÜGETŐ

A nap I. futama a Hansa díj lesz. Az 1-es Wyoming River az élről kiváló esélyekkel vághat neki a küzdelemnek. A 9-es Villám RG folyamatosan hibázik mostanában, pedig hiba nélkül az egyik legjobb esély lehetne. A 4-es Verbana SB jó sansznak mondható. A futam meglepetésének a 2-es Vadóc Gittát mondjuk.

II. futam Virágos díj. A 4-es Disney HR nagyon megbízható versenyző lett. A 2-es Une Dame itt megint pénzért futhat. A 3-as Gigant Wings közeli, jó esély. A futam meglepetésének a 8-as Vitalia-t mondjuk.

III. futam Nyeretlenek versenye I. rész. A 3-as Rock and Roll már nagyon-nagyon megérdemelne egy győzelmet. A 6-os Victory-Lease itt is pénzért mehet. Az 5-ös Usain Bolt dobogóra állhat. A futam meglepetésének a 9-es Wrangel M-et mondjuk.

IV. futam Betolakodó hendikep. A 12-es Opál lány jelentős térhátránya ellenére is nálunk a legjobb esély. Az 1-es Tarantino, kihasználhatja kedvező beállítását. A 9-es Keeper odaérhet a kiegyenlített mezőnyben. A futam meglepetésének a 6-os Roling Stones-t mondjuk.

V. futam Nyeretlenek versenye II. rész. A 2-es Tiny Angel egyre jobb, itt akár nyerhet is. A 3-as Ukmukfukk pénzért szaladhat talán. Az 1-es Vanderle, nem rossz esélyt képvisel. A futam meglepetésének a 7-es Wonderchild-et mondjuk.

VI. futam Rádzsa hendikep. A 10-es Rocket Boy ebben a mezőnyben nyerhet is. A 8-as Szacharin igen közeli jó esély. A 4-es Overnight beérhet az elsők mögé. A futam meglepetésének az 5-ös Salihamidzic-ot mondjuk.

VII. futam Api díj. Az 1-es Rafael Bit előről a legjobb esély. Az 5-ös Timoteo ott lehet elől. A 2-es Samuel Becket AT itt is pénzért futhat. A futam meglepetésének a 8-as Peron King-et mondjuk.

VIII. futam 2017. évi Amatőrkupa hendikep IX. futama. Az 1-es Ugolino Ans, akár nyerhetne is. A 9-es Ottey Boss nagyon közeli esély. Az 5-ös Rózsakert erősen játszható versenyző. A futam meglepetésének a 7-es Uncatchable-t mondjuk.

IX. futam Molnár hendikep. Az 1-es Kronos előröl, elszaladhat úgy, hogy ne lehessen utolérni. A 8-as Oklahoma Font ellen csak rutintalan hatója szólhat. A 13-as Noble Rose ha nem hibázik, dobogóra állhat. A futam meglepetésének a 10-es Machetta-t mondjuk.

Most érkezett

Ezt már olvasta?

Partnerek

                      

Támogatók

Médiapartnerek

Kövess bennünket

Facebook