2019. március 21. - Benedek

Lovi tippelde 49.

2017. december 8. Szerző: Rózsa Misi
Közeledik az év vége, szoros verseny van azért, hogy ki lesz az év idomárja, hajtója, amatőrhajtója, segédhajtója. Sokan még eséllyel pályáznak a megtisztelő címek elnyeréséért. Ki jut vajon a hétvégén közelebb ehhez?

 

A nap I. futama a Kalifa díj lesz. Az 1-es Vitya az élről sikeres lehet. A 6-os Victoria Top Secret nagyon közeli jó esély. Az 5-ös Verbena SB itt pénzért mehet. A futam meglepetésének a 2-es Virna Lisi-t mondjuk.

II. futam Nyeretlenek Versenye I. rész. A 3-as Wyoming River nem látszik rossz esélynek. A 7-es Varranó ha nem hibázik, meglepheti ezt a társaságot. A 10-es Wrangel M nem kedvező kilátásokkal indul, de érezünk benne képességet. A futam meglepetésének a 6-os Winner Boy-t mondjuk.

III. futam Időmérő díj. A 6-os Une Dame egyre jobb, itt is sikeres lehet. A 3-as Usain nem esélytelen.  Az 5-ös Disney HR-nek kijöhet jól a lépés. A futam meglepetésének a 8-as Rocky HR-t mondjuk.

IV. futam Nyeretlenek versenye II. rész. A 3-as White Lady elsőre már jó lehet. A 7-es Usain Bolt dobogóra állhat. A 2-es Uzonka M akár sikeres is lehetne már. A futam meglepetésének a 6-os vadóc Gittát mondjuk.

V. futam Palmyra díj. Az 5-ös Urzulina, stabilan hozza formáját. A 6-os Tücsök itt nem rossz esély. A 2-es Trencsén újra pénzért mehet. A futam meglepetésének a 8.-as Uránia RG-t mondjuk.

VI. futam Amatőrverseny hendikep. A 6-os Ultimate Force zseniális hajtójával simán nyerhet. A 7-es noble Rose nem esélytelen versenyző. A 8-as Perfect hosszúra figyelmet érdemel. A futam meglepetésének a 10-es Tiny Angel-t mondjuk.

VII. futam Döme Lajos és Döme László Emlékverseny hendikep. A 11-es Swarovski akár nyerhet is itt. A 9-es Machetta nagyon közeli esélynek látszik. Az 5-ös Uzsok, hiba nélkül odaérhet. A futam meglepetésének a 8-as Sóvirágot mondjuk.

VIII. futam Jen hendikep. Az 5-ös Uinque Boy a legjobb esélyek egyikének látszik. A 2-es Rubnino TIM nem esélytelen. A 3-as Bezique Va Bene ebben a mezőnyben jó esélyt képvisel. A futam meglepetésének a 7-es San Francisco-t mondjuk.

IX. futam Pikoló hendikep. A 9-es Uncia, és a 10-es Rafa hiba nélkül, térhátrányuk ellenére komoly esélyt jelentenek. A 8-as Topmodell itt újra pénzért futhat. A futam meglepetésének a 7-es Keeper-t mondjuk.

Most érkezett

Ezt már olvasta?

Partnerek

Országos Diák és Szabadidősport SzövetségSpecial Olympics HungaryMagyar Paralimpiai Bizottság

Támogatók

Intensive Krav Maga Don Vito - pizzeria & ristorante

Médiapartnerek

 

Kövess bennünket

Facebook