2018. június 21. - Alajos, Leila

Lovi tippelde

5. hét

2017. február 2.
Azt mondják az időjósok, hogy a hétvégére felmelegedés várható. Ha igazuk lesz ebben, akkor nagyon jó programnak ígérkezik kilátogatni a Kincsem Parkba, mert nagyon érdekes és izgalmas versenyek várnak ránk.

A nap I. futama az Amatőrverseny hendikep lesz. A 4-es Red Bull nagyon jó esélyt képvisel ebben a mezőnyben. Az 5-ös Ottey Boss már idén elsőre is eredményes lehet. A 3-as Prometheus, pénzért illene,hogy fusson. A futam meglepetésének az 1-es Nubiát mondjuk. 

 

 

II. futam Dorog díj. A 7-es Timoko R.L nálunk a legjobb esély. A 4-es Turandot Matto mindenképpen küzdelembe várható itt. A 2-es Tutan Hamon duplázhatna is akár kis szerencsével. A futam meglepetésének a 10-es Tiara Boss-t mondjuk. 

III. futam Herba hendikep. A 7-es Uzorka Ville térhátránya ellenére felérhet itt előre. A 6-os Talisman Sun nem látszik rossz esélynek. A 3-as Rafa ha nem hibázik, dobogóra állhat. A futam meglepetésének a 8-as Oli Sun-t mondjuk. 

IV. futam Atyafi díj. A 6-os Uliderico itt talán már nyerhet is. A 2-es útszéli nem látszik rossz sansznak. A 4-es Under Play odaérhet a végén pénzes helyre. A futam meglepetésének a 7-es Unique Noble-t mondjuk itt. 

V. futam Meskete díj. A 4-es Anceliga Evo talán  a legjobb sansznak látszik. A 6-os Insa ha nem hibázik, akár nyerhet is újra. A 3-as Ragdoll közeli esélynek mondható. A futam meglepetésének a 2-es Saron-t tippeljük. 

VI. futam Eretnek hendikep. Az 1-es Olasz lány kihasználhatja kedvező beállítását. A 2-es Mariskának már nagyon érik egy jobb szereplés. A 3-as Lucky Boy, akár győzelemre is esélyes lehet. A futam meglepetésének az 5-ös Sebest gondoljuk. 

VII. futam Karola hendikep. A 7-es Stone Capes Judy itt is győzhet. A 4-es Rubby Reves általában pénzért szokott szaladgálni. A 8-as Nemzetesúr nem rossz esély.  A futam meglepetésének az 5-ös Nacho Nico-t mondjuk. 

Most érkezett

Ezt már olvasta?

Partnerek

Országos Diák és Szabadidősport SzövetségSpecial Olympics HungaryMagyar Paralimpiai Bizottság

Támogatók

Intensive Krav Maga Don Vito - pizzeria & ristorante

Médiapartnerek

 

Kövess bennünket

Facebook