2019. március 25. - Irén, Írisz

Lovi tippelde 51.

2017. december 22. Szerző: Rózsa Misi
A hétvége az ünnepek jegyében telik, így most nem szombaton, hanem december 26.-án kedden lesz ügető verseny kivételesen a Kincsem Parkban. Tehát keddig verseny lesz a szombati.

 

A nap I. futama a Vamba díj lesz. Az 5-ös Utodló itt is nagyon jó esélynek látszik a sikerre. A 3-as Urban Legend formában van eredményes futása várható. A 4-es Urzulina közeli esély gyengébb hajtójával is. A futam meglepetésének a 8-as Uránia RG-t mondjuk.

II. futam Elefánt díj. A 7-es White Lady, hiba nélkül a legjobb esély. A 3-as Victoria Top Secret itt eredményesebb lehet. A 6-os Vitya egyre meggyőzőbb. A futam meglepetésének az 5-ös Virna Lisit mondjuk.

III. futam Kétévesek versenye. Az 1-es Zucker itt is nyerhet. Az 5-ös Zaffiri közeli esélyes. A 6-os Veritable Yankee bejöhet pénzes helyre. A futam meglepetésének a 4-es Zucker Mustang-ot mondjuk.

IV. futam Pál László Emlékverseny hendikep. A 7-es Swarovski itt is győzhet. A 3-as Olasz lány jó esélyt képviselhet. A 2-es Norman elmehet nagyon, ha jó startot kap el. A futam meglepetésének az 5-ös Usain-t mondjuk.

V. futam Vicen István „Stefi” Emlékverseny – Amatőrverseny hendikep. A 8-as Ultimate Force itt is eredményes lehet. A 6-os Spartacus jó sansznak látszik. Az 5-ös Perfect stabilan hozza, amit tud. A futam meglepetésének a 9-es Oscar Wilde-t mondjuk.

VI. futam Paulovitz János Emlékverseny. Az 5-ös Conway Boko jó futása nem lenne meglepetés. A 2-es Spartacus Ans-ra általában lehet számítani. A 3-as Victory Knick ismét eredményes lehet. A futam meglepetésének a 4-es Vortice Bi-t mondjuk.

VII. futam Csepeli Barátok Köre hendikep. A 12-es Pinokkiónak már nagyon érik egy dobogós hely. A 4-es Orient Boy itt is sikeres lehet. A 6-os Kingstonra itt fizethetnek. A futam meglepetésének a 8-as Őrsöt mondjuk.

VIII. futam Rablány hendikep. A 4-es Offenbach Bigi sikert érhet el. A 7-es Salihamidzic nagyot mehet ebben a mezőnyben. A 3-as Dabano AS nem esélytelen. A futam meglepetésének az 5-ös Rocky HR-t mondjuk.

Most érkezett

Ezt már olvasta?

Partnerek

Országos Diák és Szabadidősport SzövetségSpecial Olympics HungaryMagyar Paralimpiai Bizottság

Támogatók

Intensive Krav Maga Don Vito - pizzeria & ristorante

Médiapartnerek

 

Kövess bennünket

Facebook