2019. március 25. - Irén, Írisz

Lovi tippelde 52.

2017. december 29. Szerző: Rózsa Misi
És akkor eljött az év vége és ezzel a lóverseny idei évi szezonjának a vége is. Mi más is zárhatná le, ezt az izgalmakban bővelkedő évet legméltóbb módon, mint a már hatalmas népszerűségnek örvendő Ügető Szilveszter. Ez természetesen idén sem marad el.

 

A nap I. futama a Nagy Lovas Áruház – Csillagszóró díj lesz. A 6-os Vicotria Top Secret ha nem hibázik, akár a győzelmet is megszerezhetné ebben a mezőnyben. A 3-as Very Nice Photo megbízható, stabil versenyzőnek számít. Az 5-ös Virna Lisi itt pénzért futhat. A futam meglepetésének a 4-es Vanádium Boy-t mondjuk.

II. futam Lovasok.hu Klubkártya-Patkó díj. A 3-as Üstökös nagyon stabilan hozza, amit tud. A 8-as Une Dame, itt is sikeres lehet. A 6-os Disney HR nem esélytelen. A futam meglepetésének a 7-es kelvin AT-t mondjuk.

III. futam Hippodrom és Lovarda Magazin Díja – Zenthe Ferenc Emlékverseny HP. A 2-es Miki itt meglepetést okozhat. A 7-es Reménység jól mehet. A 4-es Raffaella SM itt is dobogóesély. A futam meglepetésének a 6-os Spartacus-t mondjuk.

IV. futam Pancho díj – Bubik István Emlékverseny hendikep. Az 1-es Nelli Gull akár start-cél győzelmet is arathat itt. A 6-os Salt lake City nem esélytelen. A 4-es Rózsakert közeli esélynek mondható. A futam meglepetésének a 2-es talizmánt mondjuk.

V. futam Pintér Tamás Oroszlán Emlékverseny hendikep. A 9-es Salihamidzic nagy versenyt futhat itt. A 7-es Masterpiece itt már eredményes lehet újra. A 8-as Passion Gift közeli esély. A futam meglepetésének az 5-ös Timoko RL-t mondjuk.

VI. futam Anitech díj – Nyeretlenek versenye. A 4-es Rock and Rollnak, már nagyon érik egy győzelem. Az 5-ös Uiderico ha nem hibázik, még győzhet is. A 3-as Wyoming River ott lehet az élen a végén is. A futam meglepetésének a 7-es Wonderchild-et mondjuk.

VII. futam Bet.Lovi.hu díj. – Amatőrverseny hendikep. A 9-es Ugolino AS itt nyerhetne akár. A 8-as Betty Evo jó ló. A 6-os Talisman Sun itt pénzért mehet. A futam meglepetésének a 7-es Száguldj-ot mondjuk.

VIII. futam Blue Mobility – Szilveszter díj. A 7-es Rafael Bit az egyik legjobb esély. A 3-as Kings Call akár sima győzelmet is arathat. A 8-as Samuel Becket AT pénzért mehet. A futam meglepetésének a 9-es Livi Kickoff-ot mondjuk.

IX. futam Tippmix-Lovaregylet díj. A 6-os Vortice Bi az erős mezőnyben is sikeres lehet. A 9-es Milliondollar Lux, hátránya ellenére felérhet előre. A 4-es Sultana Jet itt is jó lehet. A futam meglepetésének a 10-es Underpaid Hanover-t mondjuk.

X. futam Horze díj – BUÉK 2018 hendikep. A 7-es Uinque Noble itt jó esélyt képvisel. A 4-es Rafa pénzért mehet hosszúra. A 2-es Szökevény felveheti ezzel a mezőnnyel a versenyt. A futam meglepetésének a 10-es Oli Sun-t mondjuk.

Most érkezett

Ezt már olvasta?

Partnerek

Országos Diák és Szabadidősport SzövetségSpecial Olympics HungaryMagyar Paralimpiai Bizottság

Támogatók

Intensive Krav Maga Don Vito - pizzeria & ristorante

Médiapartnerek

 

Kövess bennünket

Facebook