2018. június 23. - Zoltán

Lovi tippelde

6. hét

2017. február 10. Szerző: Rózsa Misi
Egyre jobban belelendülnek a futamok, egyre több ló fejezi be pihenőjét és áll újra starthoz a versenyeken. Ez a hétvége is izgalmas küzdelmeket ígér előre.

 

 

A nap I. futama az Úriember hendikep lesz. A 7-es Szimfóniának illene megvernie ezt a társaságot. A 8-as Jubilee Hut ha nem hibázik, pénzért futhat. A 4-es Grifone tud úgy menni, hogy dobogóra állhasson. A futam meglepetésének a 6-os Oli Sun-t gondoljuk. 

II. futam Bonviván hendikep. A 4-es Bezique Va Bene térhátránya ellenére felérhet akár legelőre is. A 3-as Mariska itt már eredményes lehet. A 2-es Tájfun kihasználhatja kedvező beállítását. A futam meglepetésének a 6-os Racing Athlete-t mondjuk. 

III. futam Varázs díj. A 7-es Talisman Sun ebben a nagyon kiegyenlített mezőnyben jó esély lehet. A 3-as Útszéli itt is közel végezhet. A 6-os Uiderico küzdelembe keveredhet. A futam meglepetésének az 5-ös Tesco Magic-et mondjuk. 

IV. futam Amatőrverseny hendikep. A 7-es Salt Lake City nálunk az egyik legjobb esélye a futamnak. Igaz a 8-as Louvre nagyon kemény ellenfele lehet. A 3-as Tini-Mia rendre küzdelemben végez. A futam meglepetésének a 2-es Nubiát mondjuk. 

V. futam Tolnay László Emlékverseny. A 6-os No Fear talán a legjobb esély ebben a nagyon kiegyensúlyozottnak látszó mezőnyben. Az 1-es Ragdoll kihasználhatja kedvező beállítását. A 3-as Ancelige Evo ha állja a távot, előre várható. A futam meglepetésének a 2-es Titus Livius-t mondjuk. 

VI. futam Betolakodó díj. Az 1-es Timiko R.L. beállítása nagyon kedvező jó formában is van, nálunk, ő a favorit. Az 5-ös Turandot Matto pénzért futhat itt is. A 6-os Tutanhamon egyre jobb, itt is szerephez juthat. A futam meglepetésének a 7-es Kelvin A.T.-t mondjuk. 

VII. futam Deer Dust hendikep. A 2-es Mountain Bambi nálunk a legjobb esélye a futamnak. A 4-es Bebops Cassandrát ostor nélkül hajtja hajtója, ennek ellenére nem rossz esély itt. A 3-as Olaszlány dobogóra érhet. A futam meglepetésének az 1-es Spartacus-t mondjuk. 

Most érkezett

Ezt már olvasta?

Partnerek

Országos Diák és Szabadidősport SzövetségSpecial Olympics HungaryMagyar Paralimpiai Bizottság

Támogatók

Intensive Krav Maga Don Vito - pizzeria & ristorante

Médiapartnerek

 

Kövess bennünket

Facebook