2018. június 24. - Iván

LOVI TIPPELDE

7. hét

2017. február 17. Szerző: Rózsa Misi
Azt mondják, hétvégére szép napos idő várható. Ebben a kellemes időben nagyon kellemes program lehet akár a család társaságában kilátogatni a Kincsem parkba, szurkolni a lovaknak és magunknak a sikerhez.

A nap I. futama a Mothers Song hendikep. A 3-as Stone Capes Judy ha nem ugrik, akár nyerhet is. A 4-es Rózsakert igen közeli esély. Az 5-ös Nemzetesúr itt főszerephez juthat. A futam meglepetésének a 2-es Zavita Meerswal-t mondjuk. 

II. futam 2017. évi Segédhajtó Kupa hendikep I. futama. Az 5-ös Uzorka Ville az egyik legjobb esélye ennek a futamnak. A 7-es Spar Lady pénzért futhat. Az 1-es Onesis Goald kihasználhatja kedvező beállítását. A futam meglepetésének a 6-os Spartacus-t mondjuk. 

III. futam Hitves díj. A 3-as Famous Foto itt a győzelemért lehet majd küzdelemben. A 7-es Uiderico itt is jól szerepelhet. A 2-es Ulászló M-nek van olyan formája, amivel számíthat. A futam meglepetésének a 6-os Cyprus A.T-t mondjuk. 

IV. futam Erika díj. Az 1-es Unika Vik, hiba nélkül a futam legjobb esélye. Az 5-ös Timoko R.L közeli sansz ebben a mezőnyben. A 2-es Ragdoll tud olyat, amivel akár még nyerhetne is. A futam meglepetésének a 7-es Tiara Boss-t mondjuk. 

V. futam Globusz díj. Az 1-es Unique Boy kihasználhatja kedvező beállítását. Az 5-ös Szacharin rég nem futott már, ha elsőre hozza formáját, akár nyerhet is. A 6-os No Fear megbízható versenyző. A futam meglepetésének a 3-as Racing Athlete-t mondjuk. 

VI. futam Várad hendikep. Az 5-ös Bezique Bene a futam legjobb esélye ezen a távon. Az 1-es Trendy Girl, ha bírja a távot, jó esély lehet itt. A 6-os Perfectre ebben a mezőnyben, ezen a távon érdemes figyelni. A futam meglepetésének a 4-es Tutanhamon-t mondjuk. 

VII. futam Sennyei Géza Emlékverseny. A 4-es Under Blue a futam legjobb esélye lehet. A 6-os Milliondollar Lux-ra általában lehet számítani. A 3-as Dabano As jó esélyt képvisel. A futam meglepetésének a 3-as Orderly-t mondjuk. 

VIII. futam 2017. évi Amatőr Kupa Hendikep II. futama. Az 5-ös Raffaella SM igen közeli esélynek látszik. A 6-os Bebops Cassandra itt szerephez juthat. A 3-as Tartozó elcsíphet egy pénzes helyet. A futam meglepetésének az 1-es Kincses-t mondjuk. 

Most érkezett

Ezt már olvasta?

Partnerek

Országos Diák és Szabadidősport SzövetségSpecial Olympics HungaryMagyar Paralimpiai Bizottság

Támogatók

Intensive Krav Maga Don Vito - pizzeria & ristorante

Médiapartnerek

 

Kövess bennünket

Facebook