2018. június 25. - Vilmos

Lovi tippelde

8. hét

2017. február 24. Szerző: Rózsa Misi
Ha szombat, akkor természetesen normál esetben ügető. És mivel most normál eset esete forog fent, természetesen a Kincsem park újabb remek ügetőversenyekkel várja az érdeklődőket.

A nap I. futama a Nyakas hendikep lesz. A 7-es Passion Grif nem túl kedvező beállításából is jó esély lehet, ha nem hibázik. A 2-es Bebops Cassandra rendszeresen közel végez, mondhatjuk, jó formában van. A 4-es Poéta nem rossz esély. A futam meglepetésének Mountain bambit mondjuk, ha megállja végre, hogy ne hibázzon. 

II. futam Nyeretlenek versenye. A 4-es Villeneuve talán a legjobb esélye ennek a futamnak. Az 5-ös Victory-Lease lehet leginkább az ellenfele. A 6-os Wonderchild placcra érhet. A futam meglepetésének a 3-as Velocity-t mondjuk. 

III. futam Bűvész díj. Az 1-es San Francisco ha jól kapja el a startot, akár be is vezethet abból. A 2-es Ruby Reeves közeli esélynek mondható. A 6-os Tiara Boss jó eséllyel itt is küzdelemben fog zárni. A futam meglepetésének a 4-es Tequila Hush-t mondjuk. 

IV. futam Amatőrverseny hendikep. A 7-es Talizmán, jól bírja a távot, eredményes lehet. Az 1-es Tündér Szépe, akár a győzelmet is megszerezheti. A 2-es Norman jól vizsgázhat hosszúra. A futam meglepetésének az 5-ös Jackson Juniort mondanánk. 

V. futam Wind Scott díj. A 4-es Sultana Jet egyértelműen a futam favoritja nálunk. A 6-os Insa ha nem hibázik nagyon jól szerepelhet. A 2-es Anceliga Evo közeli jó esély. A futam meglepetésének az 5-ös Alvena Quckly-t mondjuk. 

VI. futam Cédrus díj. Az 5-ös Famus Foto-nak van olyan formája, amivel előnyével sikeres lehet. A 9-es Una Noche Mas hátrábbról is felérhet az elsők közé. A 3-as Betty Evo meglepheti a mezőnyt. A futam meglepetésének a 10-es utolsó mohikánt mondjuk. 

VII. futam Dolgos hendikep. A 6-os Uncatchable itt eredményes lehet talán. A 2-es Pálinka rég nem futott, ha elsőre hozza a formáját, akár nyerhet is. A 7-es Olasz lány megbízható versenyző. A futam meglepetésének az 5-ös Tájfunt mondjuk. 

Most érkezett

Ezt már olvasta?

Partnerek

Országos Diák és Szabadidősport SzövetségSpecial Olympics HungaryMagyar Paralimpiai Bizottság

Támogatók

Intensive Krav Maga Don Vito - pizzeria & ristorante

Médiapartnerek

 

Kövess bennünket

Facebook