2018. június 21. - Alajos, Leila

Lovi tippelde 9.

2017. március 3. Szerző: Rózsa Misi
Végre véget érnek a hidegek és az előrejelzések szerint, jön az első igazi tavaszi hétvége. A napsütésben remek program lesz akár családilag is kilátogatni a Kincsem Parkba és szurkolni az érdekesnek ígérkező futamoknak.

 

 

A nap I. futama az Unoka hendikep lesz. A 2-es Jubilee Hut kezd belelendülni, itt is eredményes lehet. Az 5-ös Sziklaszirt nagyon jó esélye ennek a futamnak. A 4-es Tartozó általában közel végez. A futam meglepetésének a 8-as Mountain Bambit mondjuk, ha végre nem hibázna. 

II. futam Khán díj. A 7-es Unigena Sun akár nyerhet is. A 8-as Uzsok, idén elsőre ha hozza rögtön amit tud, nem rossz esély. Az 5-ös Újszilvásra érdemes figyelni. A futam meglepetésének a 4-es Tiny Angel-t mondjuk. 

III. futam Joker díj. A 4-es Timoteo nagyon jó esély lehet. A 2-es Ragdoll erős ellenfél. A 7-es Insa ha idomárjával nem hibázik, meglephet mindenkit. A futam meglepetésének a 3-as Samuel Becket A.T.-t mondjuk. 

IV. futam Sors díj. A 4-es Unique Boy a győzelmet is megszerezheti. A 3-as Trendy Girl bombaformában van. A 2-es Rock and Roll itt már eredményes lehet. A futam meglepetésének az 1-es Utolsó mohikánt tippeljük. 

V. futam Ezerjó díj. A 2-es Sanger MS a futam legjobb esélye nálunk. A 3-as Speedy Boy lehet talán a legveszélyesebb ellenfele. Az 5-ös Donato Luca itt számíthat. A futam meglepetésének a 4-es Orlando Bloom-ot mondjuk. 

VI. futam Védelem hendikep. Az 5-ös Stone Capes Judy itt a győzelemért küzdhet. A 3-as Rosamundi, közeli esélynek látszik. A 8-as Andora Gold eredményes futása nem lenne meglepetés. A futam meglepetésének mi a 4-es Nacho Nico-t mondjuk. 

VII. futam Tavaszi hendikep. A 4-es Szimfónia nagyot mehet ebben a társaságban. A 6-os Nichelino De Re jó futása nem meglepetés. Az 5-ös ördög Hegedűse, már elsőre pénzért szaladhat. A futam meglepetésének a 9-es Bezique Va Bene-t mondjuk. 

VIII. futam Bob hendikep. A 8-as Talisman Sun talán a legjobb esély itt hosszúra. A 9-es Topmodell felérhet hátránya ellenére is előre. A 6-os Rafa kihasználhatja előnyét. A futam meglepetésének a 2-es Szivárványt mondjuk. 

Most érkezett

Ezt már olvasta?

Partnerek

Országos Diák és Szabadidősport SzövetségSpecial Olympics HungaryMagyar Paralimpiai Bizottság

Támogatók

Intensive Krav Maga Don Vito - pizzeria & ristorante

Médiapartnerek

 

Kövess bennünket

Facebook