2022. január 21. - Ágnes

Lovi tippelde 14.

2018. április 6. Szerző: Rózsa Misi
És akkor elkövetkezett az a hétvége is végre, amikor remekidőt mondanak az időjósok és a pályán újra szombaton ügető versenyek, vasárnap a galopp program várja a Kincsem Parkba az érdeklődőket.

 

ÜGETŐ

A nap I. futama a Bájital hendikep lesz. A 10-es Topmodell beállítása ugyan nem ideális, de ebben a mezőnyben talán ő a legjobb esély. A 9-es Usain akár elsőre már jó lehet, ha hozza átlagformáját. A 3-as Sebastian Ketti nem néz ki esélytelennek itt. A futam meglepetésének a 4-es Tartaloszt mondjuk.

II. futam Dolores Díj. A 7-es Victoria Top Secret nem rossz esély. Az 1-es Újpesti lány, ha nem hibázik, könnyen nyerhetne is. A 3-as Very Nice Photo jó formában van. A futam meglepetésének a 4-es Ultimate Force-t mondjuk.

III. futam Parcella hendikep. Az 1-es Perfect nagyot mehet az élről. A 9-es Szilvás elsőre már toppon lehet. A 6-os Száguldj megbízható versenyző. A futam meglepetésének a 11-es Sóvirágot mondjuk.

IV. futam Zsörtölődő Díj. Az 1-es Willemijn SB jó esélye a versenynek. A 2-es Zsengerőz itt sokat javíthat. A 3-as White Plains nem esélytelen. A futam meglepetésének a 6-os Vertigo Vioxx-ot mondjuk.

V. futam Utász Díj. A 4-es Vadóc Gitta a legjobb esély itt. A 3-as Wasserfall itt jól szerepelhet. Az 1-es Zsolti a béka itt megint eredményes lehet. A futam meglepetésének a 9-es Zlatan LIW-et mondjuk.

VI. futam Mount díj. A 6-os Vortice BI klasszisa okán, hátránya ellenére is az egyik legjobb esély. A 2-es Unreal Boss megbízhatóan hozza amit tud. A 3-as Reonir Lag, pénzért mehet. A futam meglepetésének a 4-es Kings Call-t mondjuk.

VII. futam Amatőrverseny hendikep. A 7-es Beatriz Galindo AT az egyik legjobb sansz. A 10-es Ugolino Ans ha nem hibázik a dobogóra állhat. A 8-as Tücsök jó esélyű ló, hajtója is ajánlja. A futam meglepetésének a 2-es Under World-öt mondjuk.

VIII. futam Diós díj. A 6-os Urán Lady jó esély. A 3-es Unika Vik jó starthelyéről nagyot mehet. A 4-es Utódló felveheti a versenyt az erősebb ellenfelekkel is. A futam meglepetésének a 7-es Disney HR-t mondjuk.

GALOPP

A nap I. futama a Sütvénypusztai hendikep lesz. Az 1-es Lujza nagy súlya ellenére is az egyik legjobb esély itt. A 3-as Bizottság jó lehet. A 2-es Békeidő itt számíthat. A futam meglepetésének a 7-es Sármányt mondjuk.

II. futam Nyeretlenek versenye I. rész. A 7-es Nirwana az egyik legjobb favorit itt. A 8-as Thai Night jó lehet akár. Az 5-ös Summer Story igen közeli esélynek látszik. A futam meglepetésének a 3-as Szatírát mondjuk.

III. futam Seidel István Emlékverseny. Az 5-ös Voodoo Master nagyon jó lehet ide. A 8-as Perfect Too itt bizonyíthat. A 4-es Dinamitrúd jó lehet. A futam meglepetésének a 3-as American Dreaming-et mondjuk.

IV. futam Nyeretlenek versenye II. rész. A 7-es Queenetta meglepetést okozhat. Az 1-es Sarkcsillag ellen, csak nagy súlya szól. A 8-as Sea of Fire esélyes versenyző. A futam meglepetésének az 5-ös Wildvogel-t mondjuk.

V. futam Dőry József Emlékverseny. A 2-es Pokolfajzat akár duplázhat is. Az 1-es Mondóka nem rossz esély. A 3-as Winning Bid közeli sansz. A futam meglepetésének a 4-es Agorát mondjuk.

VI. futam Ódalmandi hendikep. A 3-as Tűzgalamb most gyengébbek közé került. A 4-es König Arion nem rossz ló. Az 1-es Gregoire rutinos lovasával komoly figyelmet érdemel. A futam meglepetésének a 2-es Predatort mondjuk.

VII. futam Háromévesek versenye. A 2-es Angara bár nem kis súllyal indul, de ott lehet. Az 5-ös Rebelliously nyerhet is akár. A 6-os Csalán ellen csak rutintalan lovasa szól. A futam meglepetésének a 4-es Nyelvtörőt mondjuk.

VIII. futam Adular hendikep. Az 1-es Nimble Fighternek illene nyerni itt. A 4-es Suttogó nagyon jó kis esély. A 3-as Minna dobogó esély. A futam meglepetésének a 10-es First Generation-t mondjuk.

Most érkezett

Ezt már olvasta?

Partnerek

                      

Támogatók

Médiapartnerek

Kövess bennünket

Facebook