2022. január 21. - Ágnes

Lovi tippelde 15.

2018. április 13. Szerző: Rózsa Misi
Folytatódnak az ügető és galopp versenyek a Kincsem Parkban, mellette az időjárás is kegyes lesz a pályára kilátogatókhoz. Kiváló családi program lesz a hétvégén kilátogatni a versenyeket megnézni.

 

ÜGETŐ

A nap I. futama az Ipse hendikep lesz. A 3-as Rocket Boy nagyon jó esélye a futamnak. A 4-es Kelvin A.T idomárjával figyelmet érdemel. A 2-es Nacho Nico itt is pénzért mehet. A futam meglepetésének a 9-es Temass-t mondjuk.

II. futam Amatőrverseny hendikep. A 3-as Uzorka M jó esélyt képvisel. A 4-es Oscar Wilde lehet a legerősebb ellenfele itt. A 8-as Ujgur Kisasszony nem esélytelen. A futam meglepetésének az 5-ös Vadonc SB-t mondjuk.

III. futam Nyeretlenek versenye. A 6-os Varannó számára már nagyon érik egy győzelem. Az 1-es Vadóc Gitta itt eredményes lehet. A 3-as Wyoming River komoly figyelmet érdemelhet. A futam meglepetésének a 8-as Ziccer-t mondjuk.

IV. futam Viktoria díj. A 2-es Zeal Di Girifalco az egyik legjobb esélynek látszik. Az 5-ös White Plains nagyon jó sansz. Az 1-es Valentino itt is számít. A futam meglepetésének A 8-as Vertigo Vioxx-ot mondjuk.

V. futam Platter Chatter díj. A 6-os Timoteo itt is komoly esélyes. A 3-as Vortice Bi nagyon megszaladhat. A 4-es Rafael Bit hiba nélkül komoly esély. A futam meglepetésének a 7-es Turaco Jet-et mondjuk.

VI. futam Cenzor hendikep. A 2-es Pozsony a futam egyik legjobb esélye. Az 5-ös Machetta itt akár nyerhetne is. A 3-as Utrillo dAmour nagyon közel végezhet. A futam meglepetésének a 11-es Onze De Mayo-t mondjuk.

VII. futam Pulay Kornél Emlékverseny. A 8-as Part Two már elsőre a Kincsem Parkban jó lehet. A 4-es Conway Boko mindig figyelmet érdemel. Az 1-es Victory Knick kihasználhatja kedvező beállítását. A futam meglepetésének a 3-as Underpaid Hannover-t mondjuk.

VIII. futam Újszász hendikep. A 9-es Ügyeske jó formában van. A 8-as Tücsök itt figyelmet érdemelhet. A 2-es Sensation ha nem hibázik, akár nyerhet is. A futam meglepetésének a 3-as Wonderchild-et mondjuk.

IX. futam Avion díj. Az 1-es Vitya itt is sikeres lehet. A 7-es Uncatchable nem rossz esély. Az 5-ös Swarovski pénzért futhat. A futam meglepetésének a 4-es Újpesti Lányt mondjuk.

GALOPP

A nap I. futama a Nyeretlenek Versenye lesz. A 7-es Amfi közeli jó esély. A 8-as Dorothea meglepetést okozhat itt. A 10-es La Liberte közeli sansz. A futam meglepetésének a 6-os Mansois-t mondjuk.

II. futam Megyeri díj. A 3-as Miss Turpan a legjobb esély nálunk. A 4-es Dark Demon közel fog végezni. Az 1-es Ranavalona nagy súlya ellenére is figyelmet érdemel. A futam meglepetésének a 2-es Winning Bid-et mondjuk.

III. futam Nyeretlenek Versenye. A 9-es Misty Dose jó esélynek látszik. A 8-as Targerien dobogó esély. A 3-as Dynamite itt meglepheti társait. A futam meglepetésének az 5-ös Nagykobrát mondjuk.

IV. futam Horváth Károly Emlékverseny hendikep. A 3-as Meriva az egyik legjobb esély talán itt. A 4-es Juniperius itt is pénzért futhat. A 9-es Sonja általában pénzért fut. A futam meglepetésének a 6-os Tie Em Up Tel-t mondjuk.

V. futam Igazgatósági díj. A 2-es Freddie Mercury a legjobb esélye a futamnak. A 3-as Babilonai itt is közel végezhet. Az 1-es Eltham nagy súlya mellett is sikeres lehet. A futam meglepetésének az 5-ös Liberty Love-t mondjuk.

VI. futam Rákosszentmihályi hendikep. A 4-es Köln itt jó lehet. Az 5-ös König Arion jó sanszot képvisel. A 8-as Vanília akár nyerhetne is. A futam meglepetésének az 1-es Holdvolát mondjuk.

VII. futam Káposztásmegyeri Díj. Az 1-es Duce nagy favorit. A 2-es Mr. Marbin lehet a legnagyobb ellenfele. Az 5-ös Sky Driver felállhat a dobogóra. A futam meglepetésének a 3-as Wizardess-t mondjuk.

VIII. futam Rákospalotai hendikep. A 12-es Keszi kihasználhatja kis súlyát. A 2-es Pink jó lehet itt. Az 1-es Apostol nem esélytelen. A futam meglepetésének a 6-os Night for Overdose-t mondjuk.

Most érkezett

Ezt már olvasta?

Partnerek

                      

Támogatók

Médiapartnerek

Kövess bennünket

Facebook