2022. január 21. - Ágnes

Lovi tippelde 16

2018. április 20. Szerző: Rózsa Misi
A hétvégére már igazi nyárba hajló időjárásra lehet számítani, így megint csak kiváló családi programnak merjük ajánlani a hétvégén a Kincsem Parkba való kilátogatást. Gyerekeknek is felejthetetlen élmény lehet.

 

ÜGETŐ

A nap I. futama a Justin hendikep lesz. A 10-es Velocity a futam jó esélyének látszik. A 6-os Primuszra általában számítani lehet. A 7-es VAQU Em Q dobogóesély. A futam meglepetésének a 2-es Pinokkiót mondjuk.

II. futam Cicero díj. A 7-es Disney HR megbízható versenyző, rá mindig lehet számítani. Az 5-ös Urzulina szintén jó esélyt képvisel itt. A 9-es Asterix Evo ha nem hibázik, akár győzhetne is ebben a társaságban. A futam meglepetésének a 4-es Tiara Boss-t mondjuk.

III. futam Daliás díj. Az 5-ös Victoria Top Secret nálunk a legjobb esélyt képviselő versenyző. A 3-as Ultimate Force erős ellenfele lehet a küzdelemben. A 6-os White Lady elsőre is jó lehet. A futam meglepetésének a 2-es Very Nice Photo-t mondjuk.

IV. futam Filmstar díj. A 6-os Zlatan Liv itt a győzelemért küzdhet. A 4-es Ugri King itt pénzért mehet. Az 5-ös Zsolti a béka beérhet dobogóra. A futam meglepetésének a 7-es Útszélit mondjuk.

V. futam Életkép díj. A 11-es Zidane hiba nélkül akár nyerhetne is. Az 1-es Winnetou kihasználhatja kedvező beállítását. A 13-as Villám RG rendre hibázik, ha ezt itt nem teszi, nagyon jó esély lehetne. A futam meglepetésének a 3-as Zizzenő-t mondjuk.

VI. futam 2018. évi Amatőr Kupa Hendikep IV. futama. A 6-os Ugolino Ans nagyot mehet ebben a társaságban. A 4-es Beatriz Galindo A.T. jó esélynek számít. Az 1-es Under World kihasználhatja jó beállítását. A futam meglepetésének az 5-ös Olajbárót mondjuk.

VII. futam Soldo díj. Az 1-es Trencsén a legjobb esélye a futamnak. Az 5-ös Villám Ville itt is pénzért futhat. A 3-as Veronica Fling nagyon jó esély. A futam meglepetésének a 4-es Újrázz!-t mondjuk.

VIII. futam Gabriella hendikep. A 6-os Oscar Wilde jó esély itt. A 10-es Usain ha nem hibázik jó esély. Az 5.-ös Paradise Gielle eredményes futása nem lenne meglepetés. A futam meglepetésének a 9-es Utrillo dAmour-t mondjuk.

GALOPP

A nap I. futama a Báró Wenckheim Béla Emlékverseny hendikep lesz. A 3-as Navajo meglepheti a mezőnyt. A 7-es Ridik dobogóra érhet. A 2-es Booxa nagy súlya mellett is figyelmet érdemel. A futam meglepetésének a 6-os Pókerarcot mondjuk.

II. futam Nyeretlenek versenye. Az 5-ös Gregoire itt is pénzért futhat. A 6-os Mirtusz jó esélynek látszik. A 3-as Vegaia dobogóra állhat. A futam meglepetésének az 1-es Pearl Oyster-t mondjuk.

III. futam Gróf Nádasdy Tamás Emlékverseny. A 2-es Akrobat nem rossz sansz. A 3-as Déva vára elsőre jó lehet itt is. A 7-es Wildvogel duplázhat. A futam meglepetésének az 5-ös Celeburdi-t mondjuk.

 

IV. futam Herceg Odeschalchi Béla Emlékverseny Hendikep. A 3-as Rolex Boy nagy súlya ellenére sem rossz esély. A 4-es Dinamitrúd itt jobb lehet. Az 5-ös Perfect Too kis javulással pénzért futhat. A futam meglepetésének az 1-es Sambo-t mondjuk.

V. futam Gróf Hunyady József Emlékverseny hendikep. Az 5-ös Bubi Pata itt is pénzért szaladhat. Az 1-es Babilonia ellen csak a súlya szólhat. A 2-es Rebellis nem rossz esély. A futam meglepetésének a 3-as Balladát mondjuk.

VI. futam Lovasutánpótlás Kupa I. futama hendikep. A 4-es Papírsárkány itt sem esélytelen. A 2-es La Primera nagyot mehet nagy súlyával is. Az 1-es Dorothea nem rossz esély. A futam meglepetésének a 6-os Békeidőt mondjuk.

VII. futam Gróf Erdődy Rudolf Emlékverseny. A 2-es Tour To Paris nagyon jó esélye a futamnak. A 3-as Smiling odaérhet. A 4-es Esti Fény jó futása várható. A futam meglepetésének az 5-ös Iron Boy-t mondjuk.

VIII. futam Gróf Csekonics Gyula Emlékverseny. A 4-es Sonja közeli esély. Az 1-es Almarózsa ügyes lovasával meglepheti a mezőnyt. A 11-es Rose Fire dobogóra érhet. A futam meglepetésének a 9-es Puramente-t mondjuk.

Most érkezett

Ezt már olvasta?

Partnerek

                      

Támogatók

Médiapartnerek

Kövess bennünket

Facebook