2022. január 21. - Ágnes

Lovi tippelde 18.

2018. május 4. Szerző: Rózsa Misi
Május első lóversenye kerül megrendezésre a hétvégén a Kincsem Parkba. Ezúttal nem csak a lovak és a verseny szerelmeseinek érdemes kilátogatni a parkba a hétvégén, hanem a gasztronómia iránt érdeklődőknek is, hiszen ismét Food Truck show is várja a kilátogató érdeklődőket.

 

ÜGETŐ

A nap I. futama a Mágnás hendikep lesz. A 3-as Rosamundi nagy formában van, hosszúra is jó lehet. Az 5-ös Vamos Kemp idei első futására már pénzért mehet. A 6-os Dabano AS ha állja a távot, eredményes lehet. A futam meglepetésének a 4-es Tengelic-et mondjuk.

II. futam Jubiláns hendikep. A 6-os Ördög Hegedűse ellen csak az szól, hogy most fut idén először. A 8-as Orinoco dobogóra állhat. A 9-es Ügető Star itt eredményes lehet. A futam meglepetésének a 2-es VAQU. Em. Q. –t mondjuk.

III. futam Dr. Borostyánkőy Tamás Emlékverseny I. futama. A 2-es Timoteo nálunk a futam legnagyobb favoritja. A 4-es Oldtimer Diamant hátránya ellenére felérhet előre. A 3-as Henrik Ibsen A.T. közeli esélynek mondható. A futam meglepetésének az 5-ös Vortice Bi-t mondjuk.

IV. futam Irányelv díj. A 4-es Velence R. nem látszik rossz esélynek. A 8-as Vertigo Vioxx itt eredményes lehet. A 6-os Verbena SB nem esélytelen. A futam meglepetésének a 2-es Világszépét mondjuk.

V. futam Dingó díj. A 4-es Very Nice Photo nagyon jó esély lehet itt. Az 1-es Ultimate Force kihasználhatja kedvező beállítását. A 3-as Victory-Lease jó képességű versenyző. A futam meglepetésének a 2-es Violettát mondjuk.

VI. futam Matucza Lajos Emlékverseny. Az 5-ös Underpaid Hannover itt is sikeres lehet. A 3-as Part Two újabb győzelmet arathat. A 6-os Victory Knick eredményes lehet. A futam meglepetésének az 1-es Conway Boko-t mondjuk.

VII. futam Dőre hendikep. A 9-es Usain itt már győzhetne is akár. A 4-es Pálinka ha menőkedvében lesz, nehéz lesz megállítani. Az 5-ös No Fear jó esélyt mutat. A futam meglepetésének a 7-es Tündérszépét mondjuk.

VIII. futam Dr. Borostyánkőy Tamás Emlékverseny II. futama. A 2-es Timoteo nálunk a futam legnagyobb favoritja. A 4-es Oldtimer Diamant hátránya ellenére felérhet előre. A 3-as Henrik Ibsen A.T. közeli esélynek mondható. A futam meglepetésének az 5-ös Vortice Bi-t mondjuk.

IX. futam Amatőrverseny hendikep. Az 5-ös Ruby Reeves jó esélynek látszik. A 7-es Sunny ha nem hibázik, a győzelemért küzdhet. Az 1-es Salt Lake City jó esélyt képvisel itt. A futam meglepetésének a 2-es Orient Boy-t mondjuk.

X. futam Ferge László Emlékverseny. Az 5-ös Zapato nálunk a futam favoritja. A 7-es Zanebono hátránya ellenére is figyelmet érdemel. A 3-as Zlatan Liw elől ragadhat. A futam meglepetésének a 8-as Zsédát mondjuk.

GALOPP

A nap I. futama a Ceglédberceli gátverseny lesz. Az 1-es Jack The Giant közeli jó esély. A 4-es Dzsin meglepheti a mezőnyt. A 3-as Sabato pénzért futhat. A futam meglepetésének a 2-es Radio Ga Ga-t mondjuk.

II. futam Kőbánya Díj- Csekonics József Emlékverseny. Az 1-es Báthory nagyon közeli jó esély. A 2-es Duce lehet a legveszélyesebb rá. A 3-as Power of Angel felérhet a dobogóra. A futam meglepetésének az 5-ös Pikk Dámát mondjuk.

III. futam Equistro hendikep. A 4-es Köln itt akár nyerhetne is. A 2-es König Arion kemény küzdő. Az 1-es Almarózsa itt eredményesebb lehet már. A futam meglepetésének a 3-as Lovely Rock-ot mondjuk.

IV. futam Bábolna díj. A 6-os Freddie Mercury nálunk a legjobb esélyes. A 2-es Bigfoot ellen csak a nagy súlya szólhat. A 4-es Eltham nagy versenyt futhat itt. A futam meglepetésének az 5-ös Run The Red Light-ot mondjuk.

V. futam Pettkó-Szandtner Tibor Emlékverseny hendikep. A 3-as Greenpeace nem rossz esély. A 8-as Chacolon itt eredményes lehet kis szerencsével. A 6-os Déva vára akár dobogóra is állhat. A futam meglepetésének a 9-es perfect Too-t mondjuk.

VI. futam Batthyány-Hunyady díj. A 4-es Eskandar jó futása nem lenne meglepetés. A 9-es Wizardess-t kis súlya segítheti. A 2-es Rosenfire pénzért mehet. A futam meglepetésének a 3-as Zwegat-ot mondjuk.

VII. futam Papp Sándor Emlékverseny hendikep. A 2-es Rolex Boy itt is nyerhet. Az 1-es Bubi Pata nagy súlya mellett is jó esély. A 6-os Dinamitrúd pénzért mehet. A futam meglepetésének a 3-as Chickawa-t mondjuk.

VIII. futam Hazafi díj. Az 5-ös La Lianga itt sikeres lehet. A 8-as Nirwana nem rossz esély. A 13-as Sea of Fire jó futása nem lenne meglepő. A futam meglepetésének a 11-es Rezedát mondjuk.

IX. futam Németh Ferenc Emlékkupa I. futama. A 3-as La Primera nyerheti ezt a futamot. Az 5-ös Illendő közeli esélyes. A 4-es Dorothea dobogóra állhat itt. A futam meglepetésének az 1-es Narrátort mondjuk.

X. futam Nemzeti díj. Az 1-es Anduril nálunk a favorit. A 13-as Tour To Paris lehet a legkeményebb kihívója. A 12-es Smiling nem esélytelen. A futam meglepetésének a 9-es Muizenberg Rock-ot mondjuk.

Most érkezett

Ezt már olvasta?

Partnerek

                      

Támogatók

Médiapartnerek

Kövess bennünket

Facebook