2022. január 21. - Ágnes

Lóverseny tippelde 2.

2018. február 2. Szerző: Rózsa Misi
Most szombaton folytatódnak az ügetőversenyek a Kincsem Parkban. Ezen a hétvégén is, nagyon izgalmas program várja a pályára kilátogató közönséget.

 

A nap I. futama a Betolakodó díj lesz. Az 5-ös Astrix Evo ha nem hibázik, az egyik legjobb esély lehet. A 4-es Timoko RL itt is sikeres versenyt futhat. Az 1-es Passion Griff kihasználhatja kedvező startszámát. A futam meglepetésének a 6-os Kelvin A.T.-t mondjuk.

II. futam Őrangyal díj. Az 5-ös Üstökös nagy formában hagyta abba az elmúlt szezont, folytathatja itt a sikereit. Az 1-es Une Dame ebben a mezőnyben figyelmet érdemel. A 3-as Very Nice Photo pénzért mehet. A futam meglepetésének a 6-os Gigant Wings-et mondjuk.

III. futam Kazen díj. A 7-es Zozo Bigi itt akár nyerhetne is. Az 1-es Vinifera M nem esélytelen. A 9-es Vermont felállhat a dobogóra. A futam meglepetésének az 5-ös Vadonc SB-t mondjuk.

IV. futam Ákos hendikep. Az 5-ös Unique Noble itt az egyik legjobb esélynek látszik. A 4-es Tini-mia lehet a legnagyobb ellenfele talán. A 2-es Rafa tud olyat, amivel számíthatna. A futam meglepetésének az 1-es Oli Sun-t mondjuk.

V. futam Kiskarcsi díj. A 4-es Világszépe itt könnyebb feladatot kapott. Az 5-ös Ultimate Ugri jó sansznak számít. A 2-es Vezuvián helyen ragadhat. A futam meglepetésének az 1-es Uiderico-t mondjuk.

VI. futam Imike díj. A 4-es Wiss Shadows itt is sikeres lehet. A 6-os Underpaid Hanover komoly esélyesnek mondható. Az 5-ös Milliondollar Lux itt is figyelmet érdemel. A futam meglepetésének a 2-es Royal Flesh-t mondjuk.

VII. futam Masterpiece hendikep. A 6-os Tonnyo nálunk a futam favoritja. Az 5-ös Nixon rendre pénzért fut, ezt itt is megteheti. A 4-es Tengelic itt is fizetős helyen ragadhat. A futam meglepetésének a 2-es Tequila Hush-t mondjuk.

VIII. futam Amatőrverseny hendikep. A 6-os Beatriz Galindo A.T a legjobb esélyek egyike. Az 1-es Utrillo dAmour komoly esélyt képvisel. Az 5-ös Olajbáró sikere nem lenne meglepetés. A futam meglepetésének a 7-es Raffaella SM-et mondjuk.

Most érkezett

Ezt már olvasta?

Partnerek

                      

Támogatók

Médiapartnerek

Kövess bennünket

Facebook