2018. szeptember 19. - Vilhelmina

Lovi tippelde 21.

2018. május 25. Szerző: Rózsa Misi
Ha hétvége, akkor természetesen ismét invitáljuk olvasóinkat a Kincsem Parkba való kilátogatásra, ahol szombaton szokás szerint az ügetőversenyeknek, vasárnap a galoppfutamoknak szurkolhatnak festői környezetben, családbarát helyszínen.

 

ÜGETŐ

A nap I. futama a First King hendikep lesz. A 11-es Unique Boy nem túl kedvező beállításából is figyelmet érdemel. A 13-as Perfect-re is ez tökéletesen elmondható. A 3-as Bebops Cassandra, ebben a mezőnyben már komoly esélyt képviselhet. A futam meglepetésének a 10-es Magiszter-t mondjuk.

II. futam Emma Boss díj. A 6-os White Lady nálunk az abszolút favoritja a futamnak. A 2-es Unique nem esélytelen itt. A 12-es Volla Gatto kedvezőtlen beállítása mellett is javulhat annyit, hogy pénzért fusson. A futam meglepetésének az 5-ös Vesnát mondjuk.

III. futam Bo díj. A 9-es Wrangel M itt nem esélytelen. A 3.-as Zsiványka hiba nélkül nagy esélyes. Az 1-es Zikka BD dobogóra állhat. A futam meglepetésének az 5-ös Zimme Zoomot mondjuk.

IV. futam Francis Diamond hendikep. A 3-as Pozsony ebben a társaságban sikeres lehet. A 7-es Sziklaszirt felforgathatja a mezőnyt. Az 5-ös Unikornis dobogó esélyes. A futam meglepetésének a 4-es Top Up-ot mondjuk.

V. futam Amatőrverseny hendikep. Az 1-es Salt Lake City nálunk a legjobb esélyes. A 9-es Sunny itt pénzért mehet. A 4-es Under World dobogóra állhat. A futam meglepetésének a 2-es Ruby Reeves-t mondjuk.

VI. futam Hitelező díj. A 4-es Urán Lady bombaformában van. A 6-os Vortice Bi komoly esélyes. A 7-es Henrik Ibsen A.T. nem rossz esélyes. A futam meglepetésének az 1-es Sultana Jet-et mondjuk.

VII. futam Allyhills Hico díj. A 3-as Rocky HR kirobbanó formában van. Az 1-es Uránia RG komoly esélyes. A 2-es Temass dobogóra érhet. A futam meglepetésének a 4-es Unreal Boss-t mondjuk.

VIII. futam Lovasélet Sprinter Kupa. A 8-as Underpaid Hannover nagyon jó esély. Az 1-es Part Two lehet a legnagyobb ellenfele. A 3-as Milliondollar Lux itt sem esélytelen. A futam meglepetésének az 5-ös Victory Kncik-et mondjuk.

IX. futam Pán hendikep. A 10-es Rocket Boy itt simán nyerhet is. A 8-as Szilvás nagyon megbízható versenyző. A 3-as Ördög hegedűse itt is pénzért mehet. A futam meglepetésének a 9-es Landlord-ot mondjuk.

GALOPP

A nap I. futama a Dandár hendikep lesz. Az 5-ös Vanitas rutinos lovasával jó lehet. A 12-es Ashanti Rose kihasználhatja kis súlyát. A 4-es Keszi dobogó sansz. A futam meglepetésének a 2-es Dorotheát mondjuk.

II. futam Rascal hendikep. A 8-as Killwort magyar pályán is jó lehet. A 9-es Mirtusz nem esélytelen itt. A 3-as Dinamitrúd jó esély. A futam meglepetésének a 4-es Greenpeace-t mondjuk.

III. futam Nyeretlenek versenye. Az 1-es Chamsin Street rutinos lovasával sikeres lehet. A 6-os Grafiti közel végezhet. A 4-es Amfi könnyen elveszítheti nyeretlenségét. A futam meglepetésének a 7-es Poszátát mondjuk.

IV. futam Fegentri-Férfi Amatőrverseny hendikep. A 2-es Nyelvtörő jó esélynek látszik. Az 5-ös Rebelliously nyerhet is akár. A 3-as Babylon Glory jó esély. A futam meglepetésének a 4-es Perfect Too-t mondjuk.

V. futam Dr. Guru hendikep. Az 5-ös Ti Em Up Tel az egyik legjobb esélynek látszik. Az 1-es Mondókában már nagyon ott van egy jobb szereplés. A 2-es Dark Demon közeli sansz. A futam meglepetésének a 6-os Roko Sivi Soko-t mondjuk.

VI. futam Ostinato díj. A 8-as Celeburdi közeli sansz. A 6-os Voodoo Master itt is sikeres lehet. A 3-as Akrobat nagyon jó esély. A futam meglepetésének az 1-es Merzad-ot mondjuk.

VII. futam Balbinus hendikep. Az 1-es Köln nagyon jó esélye a futamnak. A 10-es Miss Marple itt is pénzért futhat. A 6-os Stormatic dobogóra állhat ismét. A futam meglepetésének a 9-es Sámánkövet mondjuk.

VIII. futam Millenniumi díj. A 2-es Freddie Mercury az egyik legjobb esély itt. A 3-as Sárkányfű nagyot robbanthat. Az 1-es Eskander nagy súlyával is komoly esélyes. A futam meglepetésének az 5-ös Rosenfire-t mondjuk.

Most érkezett

Ezt már olvasta?

Bényei csapolt sörrel és lepcsákkal

2018-ban már második alkalmához ért a Colopast jótékonysági futóverseny, amely ezúttal a versennyel az Egyenlő Esélyért Egyesületet támogatta. A cég, a teljesen nevezésből befolyó díj összegét ajánlotta fel az egyesület anyagi támogatására. Mivel a versenyen jóval több mint 300 induló volt, elég szép összeget sikerült ebből összegyűjteni és a nemes cél érdekére fordítani. Az indulók mellett többen vettek támogatói jegyeket is, amik szintén az egyesületet segítették.

Partnerek

Országos Diák és Szabadidősport SzövetségSpecial Olympics HungaryMagyar Paralimpiai Bizottság

Támogatók

Intensive Krav Maga Don Vito - pizzeria & ristorante

Médiapartnerek

 

Kövess bennünket

Facebook