2022. január 20. - Fábián, Sebestyén

Lovi tippelde 21.

2018. május 25. Szerző: Rózsa Misi
Ha hétvége, akkor természetesen ismét invitáljuk olvasóinkat a Kincsem Parkba való kilátogatásra, ahol szombaton szokás szerint az ügetőversenyeknek, vasárnap a galoppfutamoknak szurkolhatnak festői környezetben, családbarát helyszínen.

 

ÜGETŐ

A nap I. futama a First King hendikep lesz. A 11-es Unique Boy nem túl kedvező beállításából is figyelmet érdemel. A 13-as Perfect-re is ez tökéletesen elmondható. A 3-as Bebops Cassandra, ebben a mezőnyben már komoly esélyt képviselhet. A futam meglepetésének a 10-es Magiszter-t mondjuk.

II. futam Emma Boss díj. A 6-os White Lady nálunk az abszolút favoritja a futamnak. A 2-es Unique nem esélytelen itt. A 12-es Volla Gatto kedvezőtlen beállítása mellett is javulhat annyit, hogy pénzért fusson. A futam meglepetésének az 5-ös Vesnát mondjuk.

III. futam Bo díj. A 9-es Wrangel M itt nem esélytelen. A 3.-as Zsiványka hiba nélkül nagy esélyes. Az 1-es Zikka BD dobogóra állhat. A futam meglepetésének az 5-ös Zimme Zoomot mondjuk.

IV. futam Francis Diamond hendikep. A 3-as Pozsony ebben a társaságban sikeres lehet. A 7-es Sziklaszirt felforgathatja a mezőnyt. Az 5-ös Unikornis dobogó esélyes. A futam meglepetésének a 4-es Top Up-ot mondjuk.

V. futam Amatőrverseny hendikep. Az 1-es Salt Lake City nálunk a legjobb esélyes. A 9-es Sunny itt pénzért mehet. A 4-es Under World dobogóra állhat. A futam meglepetésének a 2-es Ruby Reeves-t mondjuk.

VI. futam Hitelező díj. A 4-es Urán Lady bombaformában van. A 6-os Vortice Bi komoly esélyes. A 7-es Henrik Ibsen A.T. nem rossz esélyes. A futam meglepetésének az 1-es Sultana Jet-et mondjuk.

VII. futam Allyhills Hico díj. A 3-as Rocky HR kirobbanó formában van. Az 1-es Uránia RG komoly esélyes. A 2-es Temass dobogóra érhet. A futam meglepetésének a 4-es Unreal Boss-t mondjuk.

VIII. futam Lovasélet Sprinter Kupa. A 8-as Underpaid Hannover nagyon jó esély. Az 1-es Part Two lehet a legnagyobb ellenfele. A 3-as Milliondollar Lux itt sem esélytelen. A futam meglepetésének az 5-ös Victory Kncik-et mondjuk.

IX. futam Pán hendikep. A 10-es Rocket Boy itt simán nyerhet is. A 8-as Szilvás nagyon megbízható versenyző. A 3-as Ördög hegedűse itt is pénzért mehet. A futam meglepetésének a 9-es Landlord-ot mondjuk.

GALOPP

A nap I. futama a Dandár hendikep lesz. Az 5-ös Vanitas rutinos lovasával jó lehet. A 12-es Ashanti Rose kihasználhatja kis súlyát. A 4-es Keszi dobogó sansz. A futam meglepetésének a 2-es Dorotheát mondjuk.

II. futam Rascal hendikep. A 8-as Killwort magyar pályán is jó lehet. A 9-es Mirtusz nem esélytelen itt. A 3-as Dinamitrúd jó esély. A futam meglepetésének a 4-es Greenpeace-t mondjuk.

III. futam Nyeretlenek versenye. Az 1-es Chamsin Street rutinos lovasával sikeres lehet. A 6-os Grafiti közel végezhet. A 4-es Amfi könnyen elveszítheti nyeretlenségét. A futam meglepetésének a 7-es Poszátát mondjuk.

IV. futam Fegentri-Férfi Amatőrverseny hendikep. A 2-es Nyelvtörő jó esélynek látszik. Az 5-ös Rebelliously nyerhet is akár. A 3-as Babylon Glory jó esély. A futam meglepetésének a 4-es Perfect Too-t mondjuk.

V. futam Dr. Guru hendikep. Az 5-ös Ti Em Up Tel az egyik legjobb esélynek látszik. Az 1-es Mondókában már nagyon ott van egy jobb szereplés. A 2-es Dark Demon közeli sansz. A futam meglepetésének a 6-os Roko Sivi Soko-t mondjuk.

VI. futam Ostinato díj. A 8-as Celeburdi közeli sansz. A 6-os Voodoo Master itt is sikeres lehet. A 3-as Akrobat nagyon jó esély. A futam meglepetésének az 1-es Merzad-ot mondjuk.

VII. futam Balbinus hendikep. Az 1-es Köln nagyon jó esélye a futamnak. A 10-es Miss Marple itt is pénzért futhat. A 6-os Stormatic dobogóra állhat ismét. A futam meglepetésének a 9-es Sámánkövet mondjuk.

VIII. futam Millenniumi díj. A 2-es Freddie Mercury az egyik legjobb esély itt. A 3-as Sárkányfű nagyot robbanthat. Az 1-es Eskander nagy súlyával is komoly esélyes. A futam meglepetésének az 5-ös Rosenfire-t mondjuk.

Most érkezett

Ezt már olvasta?

Partnerek

                      

Támogatók

Médiapartnerek

Kövess bennünket

Facebook