2018. szeptember 19. - Vilhelmina

Lovi tippelde 22.

2018. június 1. Szerző: Rózsa Misi
Kicsit azt mondják hűvösebb lesz végre a hétvége kicsit, így ismét remek programot kínál minden érdeklődőnek, kicsiknek és nagyok egyaránt a Kincsem Park.

 

ÜGETŐ

A nap I. futama a Diktátor díj lesz. Az 1-es Victoria Top Secret most vizsgázhat távbírásból. A 3-as Velocity ezen a távon az egyik legjobb esély. A 2-es Velence R eredményes szereplése nem lenne meglepetés. A futam meglepetésének a 6-os Zenit Charm-et mondjuk.

II. futam Nyeretlenek versenye. A 3-as Wyoming River itt elveszítheti nyeretlenségét .A 8-as Vezér egyre jobb. A 6-os Vadóc Gitta dobogó esélyes. A futam meglepetésének a 2-es Rock and Roll-t mondjuk.

III. futam Amatőrverseny hendikep. A 7-es Szacharin átlagformájával is nagyon jó esély. AZ 5-ös Temass új hajtójával is sikeres lehet. A 2-es Under World itt dobogóra állhat. A futam meglepetésének a 6-os Dabano AS-t mondjuk.

IV. futam Guernica díj. Az 1-es Vola Gatto jó formában van, starthelye is segíti. A 3-as Ultimate Ugri nem esélytelen. A 8-as Vesna bármikor bejöhet előre. A futam meglepetésének a 7-es Zabrinát mondjuk.

V.futam Orbán hendikep. A 10-es VAQU Em Q hátulról is esélyes lehet. A 7-es Nichelino Di RE meglepetés okozhat. Az 1-es Bebops Cassandra az élről veszélyes lehet. A futam meglepetésének a 6-os Olmo Jet-et mondjuk.

VI. futam Utas díj. A 8-as Zizzenő nagyon elmehet. A 4-es Zi-zi érdekeset futhat itt. A 6-os Wrangel M elmehet vezetni. A futam meglepetésének a 11-es Ziccer-t mondjuk.

VII. futam Jeans Lady hendikep. Az 5-ös Ördög Hegedűse itt végre nyerhetne. Az 1-es Öttusázó stabilan hozza, amit tud. A 7-es Sóvirág közeli sansz. A futam meglepetésének a 6-os Ügető Star-t mondjuk.

VIII. futam Iviza Sun díj. Az 1-es Szilvás ebből a beállításból simán nyerhet. A 10-es Urzulina, folytathatja nyerő sorozatát. A 6-os Uránia RG nem esélytelen. A futam meglepetésének az 5-ös Übü Királyt mondjuk.

GALOPP

A nap I. futama a Nyeretlenek Gátversenye lesz. A 2-es Dzsin a legnagyobb favorit nálunk. Az 1-es Radio Ga Ga jó lehet. Az 5-ös Ballada dobogóra állhat. A futam meglepetésének a 4-es Vaníliát mondjuk.

II. futam Culloden hendikep. A 2-es Seal of Fire nem rossz esély itt. A 4-es Molly Campa megszaladhat. Kedvelt lovasával az 1-es Almarózsa sem esélytelen. A futam meglepetésének a 8-as Einskönigin-t mondjuk.

III. futam Nyeretlen Kétévesek versenye. A 2-es Enigma jó lehet ebben a rulett futamban. Az 5-ös Zorro a másik tippeltünk. A 3-as Holly Boomot mondjuk harmadiknak. A futam meglepetésének a 7-es Fifikást gyanítjuk.

IV. futam Bárdosi György Emlékverseny hendikep. A kiváló 1-es Rolex Boy, folytathatja siker sorozatát. A 2-s Babilonia közeli esély. A 3-as Woodoo Mater felveheti az erősebbekkel a versenyt. A futam meglepetésének, a 4-es Ranavalona-t mondjuk.

V. futam Erzsébet királyné díj. Az 1-es Eltham nagyon jó esély. A 2-es Liberty Love meglepheti. A 4-es Bubi Pata egyre jobb. A futam meglepetésének a 9-es Muffin-t mondjuk.

VI. futam Culloden hendikep II. rész. Az 1-es Misty Dose nagy súlya ellenére is esély. Az 5-ös Sármány meglephet mindenkit. A 8-as Nocka nem rossz esély. A futam meglepetésének a 2-es Pearl Oyster-t mondjuk.

VII. futam Villám díj. Az 1-es Duce a legjobb esély. A 2-es Power of Angel nagyot mehet ebben a társaságban. A 4-es Pikk-Dáma jó esély. A futam meglepetésének az 5-ös la Liberte-t mondjuk.

VIII. futam Alagi díj. A 4-es Esti fény közeli esélyes. A 13-as Nirwana meglephet kis súlyával mindenkit. A 10-es Unfug itt is sikeres lehet. A futam meglepetésének a 8-as Smiling-ot mondjuk.

IX. futam Dunakeszi hendikep. Az 1-es Faster Now itt is nyerhet. A 7-es Futurist Fashion nem rossz esély. A 6-os Narrátor dobogó esélyes. A futam meglepetésének a 2-es Welane-t mondjuk.

Most érkezett

Ezt már olvasta?

Bényei csapolt sörrel és lepcsákkal

2018-ban már második alkalmához ért a Colopast jótékonysági futóverseny, amely ezúttal a versennyel az Egyenlő Esélyért Egyesületet támogatta. A cég, a teljesen nevezésből befolyó díj összegét ajánlotta fel az egyesület anyagi támogatására. Mivel a versenyen jóval több mint 300 induló volt, elég szép összeget sikerült ebből összegyűjteni és a nemes cél érdekére fordítani. Az indulók mellett többen vettek támogatói jegyeket is, amik szintén az egyesületet segítették.

Partnerek

Országos Diák és Szabadidősport SzövetségSpecial Olympics HungaryMagyar Paralimpiai Bizottság

Támogatók

Intensive Krav Maga Don Vito - pizzeria & ristorante

Médiapartnerek

 

Kövess bennünket

Facebook