2022. január 21. - Ágnes

Lovi tippelde 23.

2018. június 8. Szerző: Rózsa Misi
Ha jön a hétvége, már mindenki sejtheti ebből, hogy annak egyik legideálisabb programja a Kincsem Park felkeresése, ahol kiváló versenyek mellett, idilli környezetben sok szép program várja a kilátogatókat.

 

ÜGETŐ

A nap I. futama a Tokaj díj lesz. A kitűnő formában lévő 7-es Longines a verseny egyik legjobb esélyese. A 3-as Very Nice Photo elkaphat egy jobb helyezést. A 6-os Disney HR itt ismét dobogóra állhat talán. A futam meglepetésének a 8-as Asterix Evo-t mondjuk.

II. futam Kékszakáll hendikep. A 7-es VAQU Em. Q itt akár a győzelmet is megszerezheti. A 6-os Öttusázó komoly sansz. A 4-es Ruby Reeves itt dobogóra állhat kis szerencsével. A futam meglepetésének a 10-es Újpesti Lányt mondjuk.

III. futam Dr. Vecseklőy József Emlékverseny –heathverseny I. futam.  Az 1-es Time to Say Goodbye a futam egyik legjobb esélye. A 4-es Speedy Boy az egyik legkomolyabb ellenfele. Az 5-ös Titán Ville, meglepheti a favoritokat. A futam meglepetésének a 2-es Salihamidzic-et mondjuk.

IV. futam 2018.évi segédhajtó kupa hendikep III. futama. A 9-es Wonderchild a legjobb esélye a futamnak. A 10-es Topmodell ott lehet elől a végén. A 6-os No Fear nem rossz esélyes. A futam meglepetésének a 4-es Trendy Girl-t mondjuk.

V. futam Effendi hendikep. Az 1-es Pozsony szeret és tud is hosszúra menni. A 4-es Renoir Lag itt komolyan számít. A 12-es Orinoco ha állja a távot,jó lehet. A futam meglepetésének a 9-es Rosamundi-t mondjuk.

VI. futam Frivol díj. A 7-es Vitalia nálunk a legjobb esélyes. A 3-as Zlatan Liw kihasználhatja kedvező beállítását. A 14-es ZimmeZoom hiba nélkül felérhet a dobogóra. A futam meglepetésének az 5-ös Verbena SB-t mondjuk.

VII. futam Dr. Vecseklőy József Emlékverseny –heathverseny II. futam.  Az 5-ös Time to Say Goodbye a futam egyik legjobb esélye. A 2-es Speedy Boy az egyik legkomolyabb ellenfele. Az 1-es Titán Ville, meglepheti a favoritokat. A futam meglepetésének a 4-es Salihamidzic-et mondjuk.

VIII. futam Amatőrverseny hendikep. A 8-as Ujgur kisasszony kiemelkedni látszik a mezőnyből. A 4-es Jubilee Hut versenyben lehet. A 2-es Shark WF tud olyat, amivel számíthatna. A futam meglepetésének a 6-os Top Up-ot mondjuk.

IX. futam 109. Nemzeti Díj. A 6-os White Lady és a 7-es Villám Ville jelentős hátrányuk ellenére is a két legjobb esély itt. A 2-es Zapato dobogóesélyes. A futam meglepetésének a 3-as Zsédát mondjuk.

X. futam Dr. Vecseklőy József Emlékverseny –heathverseny III. futam.  Az 2-es Time to Say Goodbye a futam egyik legjobb esélye. A 3-as Speedy Boy az egyik legkomolyabb ellenfele. Az 4-es Titán Ville, meglepheti a favoritokat. A futam meglepetésének a 1-es Salihamidzic-et mondjuk.

XI. futam Butterfly díj. A 8-as Unique Vil térhátránya ellenére favorit. A 2-es Timoko RL elölről a legjobb esély. Az 1-es Unika Vik elől ragadhat. A futam meglepetésének a 7-es Oldtimer Diamant-ot mondjuk.

 

GALOPP

A nap I. futama a Nyeretlen Kétévesek versenye lesz. A futam teljesen rulett. Bárki nyerhet. A 9-es Original, jó lehet. A 7-es Irish Girl elsőre eredményes lehet. A 3-as Dynamo pénzért futhat. A futam meglepetésének a 6-os Uppel Rever-t mondjuk.

II. futam Nyeretlenek versenye. A 2-es Cirfandli sok helyezése után, itt már nyerhetne is. Az 1-es Estike jó esély. A 7-es Miss Annie Joice nem esélytelen. A futam meglepetésének a 3-as Keszi-t mondjuk.

III. futam Rhodesien Storm hendikep. A 7-es Rose Fire közeli jó esélyes. A 2-es Dinamitrúdra itt is fizethetnek. A 3-as Sambo nem rossz esélyes. A futam meglepetésének a 4-es Muizenberg Rock-ot mondjuk.

IV. futam Riccardo Cella Emlékverseny hendikep. A 7-es Financial Crime itt nagyon jó lehet. A 2-es Almarózsa itt pénzért szaladhat. A 4-es König Arion nem rossz versenyző. A futam meglepetésének a 3-as Olatis-t mondjuk.

V. futam Tatai díj. A 3-as Meriva nagyon jó esély. A 4-es Pikk Dáma erős ellenfél. A 2-e Mondóka, mindig figyelmet érdemel. A futam meglepetésének az 1-es Pokolfajzatot mondjuk.

VI. futam Jaross Sándor Emlékverseny hendikep. Az 1-es Capitaine Fregate a legjobb esély nálunk. A 4-es Bíborhajnal itt is eredményes lehet. A 3-as Di Mo dobogó esélyes. A futam meglepetésének a 2-es Sky Driver-t mondjuk.

VII. futam Dióspusztai díj. Az 1-es Rosenfire nagyon jó esély. A 6-os Freddie Mercuryra mindig lehet számítani. Az 5-ös Eskandar itt helyre érhet. A futam meglepetésének a 4-es Laurentius-t mondjuk.

VIII. futam Puszta-Diósi hendikep. A 2-es Linácska nem esélytelen. A 3-as Bizottság kis szerencsével pénzért futhat. Az 1-es Vegaia nem esélytelen. A futam meglepetésének az 5-ös Niké-t mondjuk.

IX. futam Rhodesien Storm hendikep II. rész. A 3-as Gran Sassa jó versenyző. A 6-os Survivor itt szerephez juthat. A 7-es Contesse jó szereplése nem lenne meglepetés. A futam meglepetésének az 5-ös Holdviolát mondjuk.

Most érkezett

Ezt már olvasta?

Partnerek

                      

Támogatók

Médiapartnerek

Kövess bennünket

Facebook