2022. január 21. - Ágnes

Lovi tippelde 24.

2018. június 15. Szerző: Rózsa Misi
Borongósabb időt ígér a hétvége, ennek ellenére, természetesen a Kincsem Parkban szombaton és vasárnap, ügető és galopp futamok várják az érdeklődőket.

 

ÜGETŐ

A nap I. futama az All Star díj lesz. A 6-os Vola Gatto itt is eredményes lehet. A 4-es Vesna komoly figyelmet érdemel. A 8-as Zanebono ebben a mezőnyben nem esélytelen. A futam meglepetésének a 2-es Velence R-t mondjuk.

II. futam Nyeretlenek versenye I. rész. A 4-es Zsóka itt akár elveszítheti nyeretlenségét. A 3-as Wrangel M hiba nélkül komoly esélyes. A 2-es Zuhatag K kihasználhatja kedvező beállítását. A futam meglepetésének az 5-ös Zeta Jones-t mondjuk.

III. futam Fecsegő hendikep. A 4-es Kingstone jó esélynek látszik. A 2-es Paradise Gielle itt pénzért mehet. A 7-es Unikornis tud olyat, amivel komolyan számítana. A futam meglepetésének a 12-es Machettát mondjuk.

IV. futam Nyeretlenek versenye II. rész. A 3-as Wasserfall itt elveszítheti nyeretlenségét. Az 1-es Zoom Photo nagyon közel szokott végezni. A 2-es Vadóc Gitta nem rossz esély. A futam meglepetésének az 5-ös Vermont-ot mondjuk.

V. futam Brown Lady díj. A 2-es Utodló csodálatos formában van. Az 5-ös Timoko RL itt eredményes lehet újra. A 3-as Oklahoma Font nem esélytelen. A futam meglepetésének a 6-os Kings Call-t mondjuk.

VI. futam 2018. évi Amatőr Kupa Hendikep VI. futama. A 11-es Unique Boy és a 10-es Nichelino Di RE beállítása most nem ideális, de így is jó esélyt képviselnek. A 6-os Vanádium Boy dobogó esély. A futam meglepetésének a 3-as Una Noche Mas-t mondjuk.

VII. futam Lady Flame díj. A 2-es Úrilány R itt nagyot mehet. A 8-as Victioria Top Secret ebben a mezőnyben, ezen a távon jó esélyt képvisel. A 4-es Valentino ha állja a távot, meglepetést okozhat. A futam meglepetésének az 1-es Willemijn SB-t mondjuk.

VIII. futam Széptevő díj. A 3-as Conway Boko itt nagyot nyerhet. A 2-es Piera de Bar lehet a legkeményebb ellenfele. Az 1-es Unique Vil itt jó lehet. A futam meglepetésének a 6-os Vortice Bi-t mondjuk.

IX. futam Ilonyos hendikep. A 10-es Tengelic itt már dobogóra állhat. A 9-es Ördög Hegedűse nem rossz esély. Az 5-ös Serafina Ketti egyre jobb. A futam meglepetésének a 12-es Tiara Boss-t mondjuk.

GALOPP

A nap I. futama a Nyeretlen Kétévesek versenye lesz. Rulett futam a javából! A 4-es The Batman itt jó lehet. A 6-os Flawless Flover jó vonalat képvisel. A 2-es Nirado odaérhet. A futam meglepetésének az 5-ös Fifikást mondjuk.

II. futam Nyeretlenek versenye. Az 5-ös Summer Story számára nagyon érik a nyeretlenségének elveszítése. A 9-es Gran Sassa eredményes futása várható. A 7-es Dafgrah meglepheti a mezőnyt. A futam meglepetésének a 4-es Stanfordot mondjuk.

III. futam Gutai János Emlékverseny. Az 1-es Bubi Pata nagy formában van. A 3-as Used To Be itt sem esélytelen. A 4-esMufin ment már lovasával nagyon jót ezen a távon. A futam meglepetésének a 2-es Miss Turpan-t mondjuk.

IV. futam Bonta Ferenc Emlékverseny hendikep. A 4-es Louleli a legjobb esély itt. A 7-es Papírsárkány akár itt is helyezést szerezhet. A 6-os Dorothea rutinos lovasával csúcsformát futhat. A futam meglepetésének a 8-as Illendőt mondjuk.

V. futam Keszthelyi István Emlékverseny hendikep. A 9-es Roko Sivi Soko itt jó lehet. Az 5-ös Tie Em Up Tel az egyik legjobb esélye a futamnak. Az 1-es Rebelis nagy súlyával sem esélytelen. A futam meglepetésének a 2-es Please Be True-t mondjuk.

VI. futam Németh Ferenc Emlékkupa II. Futama hendikep. A 7-es Fileva nem esélytelen itt. A 3-as Zita Királyné itt is pénzért mehet. Az 1-es Dynamite nagyon megbízható versenyző. A futam meglepetésének a 6-os Sármányt mondjuk.

VII. futam Janek Géza Emlékverseny hendikep. A 4-es Eva Gore itt jó lehet. A 3-as Speedtest-nek már nagyon illene jól szerepelni végre. A 2-es Pokolfajzat közeli esély. A futam meglepetésének a 6-os Fox Catcher-t mondjuk.

VIII. futam Id. Klimscha Albert Emlékverseny hendikep. A 2-es Rebelliously igen jó esélynek látszik. A 4-es Lujza figyelmet érdemel. A 3-as Futurist Fashion sikeresen mehet. A futam meglepetésének az 5-ös Narrátort mondjuk.

Most érkezett

Ezt már olvasta?

Partnerek

                      

Támogatók

Médiapartnerek

Kövess bennünket

Facebook