2022. január 21. - Ágnes

Lovi tippelde 26.

2018. június 29. Szerző: Rózsa Misi
A hétvége a derbiről fog most szólni. Ezen a hétvégén futják az ügető és a galopp derbit is. Ha felejthetetlen élménnyel akarja megajándékozni önmagát és családját, feltétlen látogasson ki rá a Kincsem Parkba.

 

ÜGETŐ

A nap I. futama a Polyák Imre Olimpiai Bajnok Díj lesz. A 7-es VAQU.Em.Q. meglepheti ezt a társaságot. A 3-as Újpesti lány nem lehet itt esélytelen. Az 1-es Unique kihasználhatja talán kedvező beállítását. A futam meglepetésének az 5-ös Very Nice Photo-t mondjuk.

II. futam Kristinus Borbirtok hendikep. A 3-as Pozsony nagyon szeret hosszúra menni. Az 5-ös Una Noche Mas nem esélytelen versenyző. A 12-es Sziklaszírt közeli esélynek látszik. A futam meglepetésének a 11-es Wonderchild-et mondjuk.

III. futam Fábián Zsolt Emlékverseny hendikep. A 9-es Orinoco nagyon jó formában van, ez ajánlja. A 10-es Szacharin nem esélytelen és nagyon megérdemelne egy jobb helyezést már. A 8-as Tonyó odaérhet. A futam meglepetésének a 7-es Tiara Boss-t mondjuk.

IV. futam Csató Gyula Emlékverseny-Amatőrverseny hendikep. A 11-es Sunny beállítása nem ideális, de ebben a társaságban komoly esélyes. A 4-es Tündér szépe kiváló hajtójával jó esély. A 7-es Perfect itt is helyre érhet. A futam meglepetésének a 10-es Betty Evo-t mondjuk.

V. futam Gróf Esterházy Miklós Móric Emlékverseny. A 7-es Zapato a legjobb esélyes itt. A 4-es Zanebono jó lehet. A 2-es Zaffiri pénzért mehet. A futam meglepetésének a 3-as Zlatan Liw-et mondjuk.

VI. futam Bisbac Dániel Emlékverseny. A 3-as Henrik Ibsen A.T itt akár nyerhetne is. A 2-es Unique Vil igen jó esély. Az 5-ös Sultana Jet mindig figyelmet érdemel. A futam meglepetésének a 6-os Timoteo-t mondjuk.

VII. futam Pannónia díj. A 6-os Urán Lady nálunk a legjobb esély. Az 1-es Time To Say Godbye kedvező starthelyét kihasználhatja. A 4-es Übü király ha ismét nagyot megy, pénzért futhat. A futam meglepetésének a 3-as Titán Ville-t mondjuk.

VIII. futam Sinka József Emlékverseny. A 2-es Tars Stars igen jó esély itt. A 8-as Victory Knicks itt is komoly esélyt képvisel. A 6-os Conway Boko elkaphat egy jó helyezést. A futam meglepetésének a 7-es Piera Del Bar-t mondjuk.

IX. futam 104. Magyar Ügető Derby. Az 5-ös Vital RG nem rossz esélyes. A 4-es Villám Ville az a ló, akire mindig figyelni kell, főleg idomárja okán. A 6-os White Ladytől, határozottan jó futást várunk. A futam meglepetésének az 1-es Valentino-t mondjuk.

X. futam 1. Celeb Derby-G. Dénes György „Zsüti” Emlékverseny. A 8-as Uinque Boy itt az egyik legjobb esély. A 2-es Tequila Hus esélyes versenyző. A 6-os Prometheus jó lehet ebben a mezőnyben. A futam meglepetésének az 5-ös Sensation-t mondjuk.

GALOPP

A nap I. futama a Teqball-Nyári gátverseny lesz. A 2-es Sabato közeli esély. Az 1-es Radio Ga Ga itt is sikeres lehet. A 6-os Vanília rutinos lovasával jó lehet itt. A futam meglepetésének a 4-es Dzsin-t mondjuk.

 

II. futam Equine Products hendikep. A 2-es Casino Royal elcsíphet egy jó helyezést. A 4-es Bíborhajnal itt is pénzért mehet. A 10-es Dinamitrúd erősebbek között is helytállhat. A futam meglepetésének az 5-ös Duck of Gibraltar-t mondjuk.

III. futam Patay Sándor Emlékverseny. Az 1-es Dantes Peak jó esélynek látszik. A 8-as Nirando pénzért futhat. Az 5-ös Fawless Flower jó képességű versenyző. A futam meglepetésének a 2-es Dynamo-t mondjuk.

IV. futam Magányos díj. A 10-es Szingli nem rossz esélyes. A 4-es Daffrah akár nyerhetne is. A 2-es Angara nagy súlyával sem esélytelen. A futam meglepetésének a 6-os Song Little Song-ot mondjuk.

V. futam Buccaneer díj. Az 1-es Sárkányfű, nagy súlyával sem esélytelen. A 3-as Silent Blessing közeli jó esély. A 8-as Fire for Goga odaérhet. A futam meglepetésének a 4-es Used To Be-t mondjuk.

VI. futam Keresztes Lajos Olimpiai Bajnok hendikep. A 8-as Stormatic eséllyel indul. A 6-os Taco Boy duplázhat. A 10-es Misty Dose beérhet helyre. A futam meglepetésének a 4-es Summer Story-t mondjuk.

VII. futam Horze-Fregentri-Női Amatőrverseny hendikep. Az 5-ös Night for Overdose reméljük, megszerzi a győzelmet. A 12-es Tinker Bell jó esélyes. A 3-as Bírónőben lehet fantázia. A futam meglepetésének az 1-es Fox Catcher-t mondjuk.

VIII. futam MNV díja. Az 1-es Laurentius nem rossz esély itt. A 4-es Freddie Mercuryra rendre lehet számítani. A 2-es Bigfoot itt is jó lehet. A futam meglepetésének a 3-as Uccelino-t mondjuk.

IX. futam Flandorffer Tamás Emlékverseny. A 3-as Tour To Paris itt is esélyesnek számít. Az 1-es Duce biztosan pénzért mehet. A 2-es Power of Angel nem rossz versenyző. A futam meglepetésének az 5-ös Faster Now-ot mondjuk.

X. futam Spillers-Vatinius díj. A 2-es Ranavalona jó esély. Az 1-es Miss Turpan nagy súlyával is erős versenyző. Az 5-ös Voodoo Master nem esélytelen. A futam meglepetésének a 8-as Mirtusz-t mondjuk.

XI. futam 96. Magyar Derby. A 6-os Rolex Boy nagyon jó esély lehet ide. A 13-as Medyna megnyerheti a derbyt. A 15-ös Rose Fire tud olyat, amire érdemes figyelni. A futam meglepetésének az 1-es Csalánt mondjuk.

 

Most érkezett

Ezt már olvasta?

Partnerek

                      

Támogatók

Médiapartnerek

Kövess bennünket

Facebook