2022. január 21. - Ágnes

Lovi tippelde 31.

2018. augusztus 24. Szerző: Rózsa Misi
És eljött ez a hétvége is, a nyár utolsó lóversenyes hétvégéje. Ezután már az őszi versenyszakasz fog következni. Kicsit hűlni fog hétvégére az idő is, tehát remek programnak ígérkezik kilátogatni a Kincsem parkba.

 

ÜGETŐ

A nap I. futama a Nyeretlenek versenye lesz. Az 5-ös Vermont látszik talán itt a legjobb esélynek. A 7-es Wyoming River-nek is már nagyon érik a nyeretlenség elveszítése. A 3-as Vezér is közel végezhet itt is. A futam meglepetésének a 4-es Zanderigo-t mondjuk.

II. futam Fáraó hendikep. A 7-es Opál lány nem esélytelen itt. A 3-as Uncia most valamivel könnyebb feladatot kap. Az 5-ös Univerzal Boy-ra érdemes figyelni. A futam meglepetésének a 9-es Tárkányt mondjuk.

III. futam Z. elvtárs díj. A 2-es Vitalia kihasználhatja kedvező startszámát. A 4-es Zóna itt is sikeres lehet. Az 5-ös Zi-zi jó, sansz. A futam meglepetésének a 3-as ZimmeZoomot mondjuk.

IV. futam Opal River díj. Az 1-es Zikka BD jó esélyt képvisel. A 4-es Willemijn SB közel végezhet. Az 5-ös Violetta itt is jól mehet. A futam meglepetésének a 3-as Vola Gatto-t mondjuk.

V. futam Miksa hendikep. A 7-es Szikla szírt a futam legjobb esélye nálunk. A 3-as Pozsony nagyot mehet. A 4-es Tücsök nem esélytelen. A futam meglepetésének a 9-es Serafina Ketti-t mondjuk.

VI. futam Szabó Lajos II. „Droszti” Emlékverseny hendikep. A 2-es Shes Vivienne nem rossz esély. A 8-as Rubino TIM nem esélytelen. A 4-es Sholty Geri figyelmet érdemel. A futam meglepetésének a 7-es Bezique Va Bene-t mondjuk.

VII. futam Diamond River díj. A 2-es Urán Lady toronymagas favorit. A 3-as Salihamidzic megszorongathatja. Az 5-ös Unique Vil ha nem hibázik közel végezhet. A futam meglepetésének az 1-es Henrik Ibsen AT-t mondjuk.

VIII. futam Kingston Lörn hendikep. A 10-es Rocket Boy idomárjával itt könnyen nyerhet is. A 7-es Betty Evo jó esélyt képvisel. A 9-es vamos Kemp-re általában lehet számítani. A futam meglepetésének az 5-ös Gigant Wings-et mondjuk.

GALOPP

A nap I. futama a Soproni hendikep lesz. Az 1-es Apostol nagy súlya ellenére is komoly esélyes. A 6-os Tinker Bell itt dobogóra állhat. A 2-es Zoffinia könnyebben megoldható társaságba került itt. A futam meglepetésének a 4-es Daktilust mondjuk.

II. futam Nyeretlen Kétévesek versenye. Az 5-ös Medicia jó esélynek látszik. A 4-es Top LAmi pénzért mehet. A 10-es Zarándok nagyot javulhat itt. A futam meglepetésének a 7-es Napsugar Isabel-t mondjuk.

III. futam Soroksári díj. A 3-as Nyelvtörő közeli sansz. A 2-es Pikk Dáma figyelmet érdemel. Az 1-es Pokolfajzat nagy súlya ellenére közel végezhet most. A futam meglepetésének az 5-ös Cirfandlit mondjuk.

IV. futam Nyeretlenek versenye I. rész. A 4-es Muizenberg Rock a legjobb esélynek mutatkozik. A 6-os Wasmy itt is pénzért mehet. A 10-es Cartus kihasználhatja kis súlyát. A futam meglepetésének a 9-es Venice Queen-t mondjuk.

V. futam Augusztusi hendikep. A 2-es Greenpeace itt győzhet is akár. A 3-as Lady Kate közeli esélynek látszik. A 7-es Voodoo Master figyelmet érdemel. A futam meglepetésének a 8-as Futurist Fasshion-t mondjuk.

VI. futam Nyeretlenek versenye II. rész. Az 5-ös Sámánkő jó lovasával jó lehet. A 11-es La Mer talán sikert érhet el. A 8-as Queen Dancer talán pénzért megy majd. A futam meglepetésének az 1-es Nocka-t mondjuk.

VII. futam Németh Ferenc Emlékkupa IV. futama hendikep. Az 1-es Papírsárkány nem rossz esélyes. A 3-as Kála itt is dobogóra állhat. A 2-es Red ha ismétli előző jó formáját, számíthatna. A futam meglepetésének a 4-es Golden Rain-t mondjuk.

VIII. futam Mátrai hendikep. A 3-as Szingli az egyik legjobb esély. A 4-es Tanganyikára muszáj figyelni. Az 1-es Sunnykid nagy súlya ellenére odaérhet. A futam meglepetésének az 5-ös Balladát mondjuk.

IX. futam Origami hendikep. A 4-es Lovely Rock nagyot mehet. Az 5-ös keszit lovasa ajánlja. A 7-es Bizottság helyesélyes. A futam meglepetésének az 1-es Rikat-ot mondjuk.

Most érkezett

Ezt már olvasta?

Partnerek

                      

Támogatók

Médiapartnerek

Kövess bennünket

Facebook