2022. január 21. - Ágnes

Lovi tippelde 32.

2018. augusztus 31. Szerző: Rózsa Misi
Ezen a hétvégén a telivérek pihennek, csak szombaton lesz ügetőverseny, vasárnap nem lesz se most, se a következő héten galopp program a Kincsem Parkban.

 

ÜGETŐ

A nap I. futama a Vicomte díj lesz. A 11-es Zara Mia beállítása nem ideális, de ennek ellenére jó esélyt képvisel. A 2-es Zárótűz itt eredményes lehet. Az 1-es Winner Boy kihasználhatja kedvező beállítását. A futam meglepetésének a 4-es Zero Spiel-t mondjuk.

II. futam Copiad díj. A 7-es Zoom Photo jól szerepelhet itt. A 9-es Vezér jó esélynek mondható. A 4-es Vegas dobogóra állhat. A futam meglepetésének a 8-as Zsókát mondjuk.

III. futam Sárközi Mária Emlékverseny. A 2-es Szilvás talán a legjobb esély itt. A 3-as Timoko R.L. hosszúra is jó lehet. A 6-os Uránia RG pénzért mehet. A futam meglepetésének az 5-ös Urzulinát mondjuk.

IV. futam Nyeretlen kétévesek versenye. Az 1-es Apollo Creed a legjobb esély itt. A 2-es Astalavista Baby erős ellenfél lehet. A 3-as Andika idomárjával bármire képes lehet. A futam meglepetésének a 4-es Adamo Fling-et mondjuk.

V. futam Beka Gyula Farkas Emlékverseny HP – Vörsas Kupa Döntő futam. A 9-es Orinoco beállítása nem túl kedvező, de klasszisa révén akár így is nyerhet. A 3-as Sholty Csabi nagy formában van. Az 5-ös No Fear megbízható versenyző. A futam meglepésének az 1-es Noble Rose-t mondjuk.

VI. futam Amatőrverseny hendikep. A 7-es Vanádium Boy jó esélynek látszik. A 6-os Utrillo dAmour hiba nélkül komoly esélyes. A 2-es Saron számára már érik egy jó szereplés. A futam meglepetésének a 3-as Talizmánt mondjuk.

VII. futam El Santana díj. A 9-es Vesna hiba nélkül a legjobb esélyt mutatja. Az 1-es Velocity kihasználhatja kedvező beállítását. A 2-es Vitya mindig figyelmet érdemel. A futam meglepetésének a 4-es Zsenerőz-t mondjuk.

VIII. futam Endless Sands hendikep. A 10-es Salt Lake City még ebből a beállításából is nagyon jó esély. A 4-es VAQU Em. Q. itt pénzért mehet. Az 1-es Padova előröl jó lehet. A futam meglepetésének az 5-ös Nichelino Di Re-t mondjuk.

Most érkezett

Ezt már olvasta?

Partnerek

                      

Támogatók

Médiapartnerek

Kövess bennünket

Facebook