2022. január 21. - Ágnes

Lovi tippelde 37.

2018. október 5. Szerző: Rózsa Misi
És akkor ezen a hétvégén elkezdődnek a lóverseny októberi versenyei. Most még ügető és galopp programok várják az érdeklődőket, de a galopp idény a finiséhez kezd közeledni.

 

ÜGETŐ

A nap I. futama a Tibi díj lesz. Az 5-ös Zeta Jones folyamatosan javulgat, ide már elég lehet ez a sikerhez. A 6-os Zagato ebben a társaságban is figyelmet érdemel. A 3-as Zephürosz közel szokott végezni. A futam meglepetésének a 4-es Zátár Csigát mondjuk.

II. futam Murza hendikep. A 11-es Oklahoma Font hátránya nagy, de ledolgozhatja kis szerencsével. A 4-es Zabrina, kihasználhatja jó beállítását. A 6-os Spar Ladyben még van tartalék, ez most kijöhet belőle. A futam meglepetésének a 3-as Bebops Cassandrát mondjuk.

III. futam Kétévesek versenye. Az 1-es Aurum Ville elsőre duplázhat. A 3-as Ann Bella M itt is jó lehet. A 4-es Adolfina B nem esélytelen versenyző. A futam meglepetésének a 2-es Apollo Creed-et mondjuk.

IV. futam Pöstyén díj. A 3-as Zóna nagyon magabiztosan és stabilan teljesít. Az 5-ös Hercules Flevo komoly figyelmet érdemel, ha nem hibázik. Az 1-es Virna Lisi szintén favoritnak számít itt. A futam meglepetésének a 6-os Valentino-t mondjuk.

V. futam Zsemlye hendikep. Az 1-es Tiara Boss beállítása most ideálisnak látszik. A 7-es VAQU. Em. Q itt is jó lehet. A 4-es San Francisco nagyot mehet ebben a társaságban. A futam meglepetésének a 6-os Ultra Lady-t mondjuk.

VI. futam Amatőrverseny hendikep. A 8-as Prometheus beállítása nem ideális, de ennek ellenére az egyik legjobb esély. A 6-os Top Up dobogóra állhat. A 4-es Unique Noble erős ellenfelük lehet. A futam meglepetésének a 3-as Talizmánt mondjuk.

VII. futam Zápolya díj. Az 5-ös Zeal Di Girifalco, talán a legjobb esélyes. A 4-es Disney HR minden távon számít. Az 1-es Szilvás kihasználhatja beállítását. A futam meglepetésének a 3-as Urzulinát mondjuk.

VIII. futam Supergill díj. Az 5-ös Up All Night kirobbanó formában van. A 6-os Zanebono ide jó lehet. A 4-es Villeneuve figyelmet érdemel. A futam meglepetésének a 3-as Vakarcs RG-t mondjuk.

GALOPP

A nap I. futama a Újkígyós Város nagydíja – Őszi Nagy Gátverseny. Az 1-es Sambo jelentős favorit. Az 5-ös Klondike Fever gátra is jó lehet. A 2-es Dzsin itt végre megint eredményes lehet rutinjával. A futam meglepetésének a 7-es Agnes-t mondjuk.

II. futam Októberi hendikep. Az 5-ös Métára érdemes lesz figyelni. A 6-os Zita királyné, itt nem esélytelen. A 7-es Rizikónak kijöhet a lépés. A futam meglepetésének a 9-es Pókerarcot mondjuk.

III. futam Tiszai díj. A 6-os Nyelvtörő a legjobb esély nálunk. A 2-es Navajo kiváló lovasával eredményes lehet. A 4-es Mack Jail bejöhet pénzes helyre. A futam meglepetésének a 7-es Mahagónit mondjuk.

 

IV. futam MAFE-TATTERSAL Díj. Az 1-es Bigfoot nagy súllyal megy, de még így is esélyes. A 3-as Freddie Mercury nagyon jó versenyző. A 4-es Babilonia itt pénzért mehet. A futam meglepetésének a 2-es Sunnykid-et mondjuk.

V. futam Mágnás hendikep. Az 5-ös Robespierre nálunk is sikeres lehet. Az 1-es American Dreaming most kicsit könnyebb társaságba került. A 2-es Cirfandli itt is dobogóra állhat. A futam meglepetésének a 4-es Futurist Fashion-t mondjuk.

VI. futam Szent László díj. Az 5-ös Magic Man nálunk is sikeres lehet. Az 1-es Dynamo kirobbanó formában van jelenleg. A 2-es For You okozhat kellemetlenséget a többieknek. A futam meglepetésének a 9-es Rikoletta-t mondjuk.

VII. futam Doncasteri hendikep. A 3-as Narrátornak főszerep juthat. Az 5-ös Apostol jó formában van. A 9-es Estike nem rossz esélyes. A futam meglepetésének a 10-es Illendőt mondjuk.

VIII. futam Magyar St. Leger. Az 1-es Esti Fény nagy súlya ellenére favorit. Az 5-ös Köln jó sanszot képvisel. A 6-os Rose Fire helyre érhet. A futam meglepetésének a 8-as Szingli-t mondjuk.

 

Most érkezett

Ezt már olvasta?

Partnerek

                      

Támogatók

Médiapartnerek

Kövess bennünket

Facebook