2022. január 21. - Ágnes

Lovi tippelde 39.

2018. október 19. Szerző: Rózsa Misi
A hosszú hétvégén is remek programnak ígérkezik kilátogatni akár a családdal együtt a Kincsem Parkba, amit szép színekbe fest át éppen az ősz és ahol remek lóverseny élmények várják a kis és nagy polgárokat.

 

ÜGETŐ

A nap I. futama a Cremona díj lesz. Az 5-ös Zeta Jones itt már győzhet is akár. A 2-es Zsiványka nem a megbízhatóság példaképe, de ha nem hibázik, nagyon jó esély. A 3-as Zara Noble BD itt is elcsíphet egy helyezést. A futam meglepetésének a z 1-es Ugri King-et mondjuk.

II. futam Dr. Varga Tünde Irén Születésnapi futama. A 7-es Noble Rose jó esélynek látszik. A 4-es Tárkány szívesen megy hosszúra is. A 10-es Uncia nem esélytelen. A futam meglepetésének a 8-as Svéd barátot mondjuk.

III. futam Marschall Norbert Emlékverseny – Amatőr hendikep. Az 5-ös Rocket Boy nálunk a legjobb esélyes. A 7-es Under World itt jó lehet. A 6-os Une Dame megbízható szereplő. A futam meglepetésének a 4-es Szacharin-t mondjuk.

IV. futam Sámson hendikep I. rész. A 6-os Zabrina itt ismét sikeres lehet. Az 1-es Saron, kihasználhatja kedvező beállítását. Az 5-ös Utrillo dAmour idomárjával nagyot mehet. A futam meglepetésének a 9-es Serafina Ketti-t mondjuk.

V. futam 85. Kétévesek Nagydíja. Az 1-es Aurum Ville ha nem hibázik a legjobb sansz. A 2-es Ann Bella M, komoly esélyes. A 4-es Astalavista Baby dobogóra állhat. A futam meglepetésének a 3-as Apollo Creed-et mondjuk.

VI. futam Sámson hendikep II. rész. A 8-as Oklahoma Font jó esélyt képvisel itt. A 4-es Primusz elcsíphet egy fizetős helyet. A 7-es Szilaszirt nagyon megbízható versenyző. A futam meglepetésének a 11-es Rosamundi-t mondjuk.

VII. futam Őszi Kanca díj. Az 5-ös Zóna stabilan teljesít. A 3-as Zikka BD megbízható versenyző. A 7-es Veronica Fling térhátránya ellenére figyelmet érdemel. A futam meglepetésének a 6-os Zsenerőz-t mondjuk.

VIII. futam Omnia díj. A 4-es Disney HR itt is eredményes lehet. A 9-es Valentino ha nem hibázik az egyik legjobb esély. A 2-.es lago dAmore komoly figyelmet érdemel. A futam meglepetésének az 1-es Vezuviánt mondjuk.

IX. futam Köztársasági díj. Az 1    -es Part Two kihasználhatja kedvező beállítását. A 2-es Timoteo figyelmet érdemel. A 7-es Rozle nálunk is sikeres lehet. A futam meglepetésének a 3-as Time To Say Goodbye-t mondjuk.

X. futam Föveny hendikep. A 9-es Rocky HR nem rossz esély. A 7-es Trencsén stabilan hozza, amit tud. A 8-as Uránia RG meglephet mindenkit. A futam meglepetésének a 6-os Salihamidzic-et mondjuk.

GALOPP

A nap I. futama a Caissot díj. A 2-es Nyelvtörő itt is sikert érhet el. Az 1-es Used To Be ellen csak a súlya szólhat. Az 5-ös Welana most gyengébbek közé került. A futam meglepetésének a 3-as Dark Demon-t mondjuk.

II. futam Lord Derby Emlékverseny hendikep. A 2-es Billy Tiger itt könnyebb feladatot kapott. A 7-es Voodoo Master beállítása most kedvező. Az 1-es Molly Campa itt is pénzért mehet. A futam meglepetésének a 4-es Morita Menantine-t mondjuk.

III. futam Nyeretlen Kétévesek versenye. A 9-es Lili itt már győzhetne. A 6-os Top LAmi pénzért mehet jó esetben. A 2-es Fireman Sam itt már jó lehet. A futam meglepetésének a 10-es Miss Orchidea-t mondjuk.

IV. futam Nyeretlenek versenye. Az 1-es Ormonde Octavius most lényegesen gyengébbek közé került, de topsúlyt visz. A 6-os Runbezy jó esélynek látszik. A 9-es Sarkantyú nagyon gyors és szereti ezt a távot. A futam meglepetésének a 10-es Stanford-ot mondjuk.

V. futam Repülő hendikep. A 2-es Night for Overdose favorit nálunk. Az 1-es Pikk Dáma lehet leginkább az ellenfele. A 3-as Omnia Gold, elkaphat egy helyezést. A futam meglepetésének a 4-es Bírónőt mondjuk.

VI. futam Kolosnémai hendikep. A 2-es Bizottság jó esélyt képvisel. A 9-es Vanília, kihasználhatja kis súlyát. A 8-as Méta itt nem esélytelen. A futam meglepetésének a 4-es Régi történetet mondjuk.

VII. futam Ászári díj. Az 5-ös Cirfandli remek formában van. Az 1-es Bíborhajnal itt is főszereplő lehet. A 3-as Duck To Gibraltar jó versenyt futhat. A futam meglepetésének a 6-os Juniperius-t mondjuk.

VIII. futam Tata-Remeteségi hendikep. A 2-es Apostol közel végezhet. A 7-es Crime Fighter itt nagyon jó esélyt képvisel. A 8-as Cerro Torre erős lovasával meglepetést okozhat. A futam meglepetésének az 5-ös First Generation-t mondjuk.

 

Most érkezett

Ezt már olvasta?

Partnerek

                      

Támogatók

Médiapartnerek

Kövess bennünket

Facebook