2022. január 21. - Ágnes

Lovi tippelde 40.

2018. október 26. Szerző: Rózsa Misi
Október utolsó lóverseny napjára készülnek hétvégén a Kincsem Parkban. Jó versenyek, idillien szép környezetben.

 

ÜGETŐ

A nap I. futama a Nyeretlenek versenye lesz. Az 5-ös Zephürosz rendre közel szokott végezni. A 6-os Vegas igen közel áll már egy győzelemhez. A 2-es Zagato nem esélytelen. A futam meglepetésének a 4-es Zizzenőt mondjuk.

II. futam Amatőrverseny hendikep I. futam. A 7-es Ruby Reeves itt már sikeres lehet. Az 5-ös Nubia megbízható versenyző. A 9-es Sunny figyelmet érdemel. A futam meglepetésének a 8-as Victory-Lease-t mondjuk.

III. futam Caron hendikep. A 2-es San Francisco itt akár nyerhetne is. Az 1-es Vakjátszma, szívesen megy hosszúra. Az 5-ös VAQU.Em. Q jó esélyt képvisel. A futam meglepetésének a 8-as ördög Hegedűsét mondjuk.

IV. futam Amatőrverseny díj. A 2-es Utódló nagyon elszaladhat. A 8-as Disney HR a megbízhatóság mintaképe. Az 5-ös Rocky HR egyértelműen favorit. A futam meglepetésének a 4-es Betty Evo-t mondjuk.

V. futam Tizedes díj. A 10-es Vitya nem rossz esélye. A 11-es Very Nice Photo hátránya ellenére felérhet. A 8-as Virna Lisi kihasználhatja beállítását. A futam meglepetésének a 3-as Zaffiri-t mondjuk.

VI. futam 2018. évi Amatőr Kupa hendikep X. futama. A 4-es Tiara Boss jó esélyt képvisel. A 2-es Unique Boy itt pénzért mehet. A 11-es Rubino TIM figyelmet érdemel. A futam meglepetésének a 7-es Amys Love-t mondjuk.

VII. futam Markazit díj. A 3-as Unreal Boss itt újra győzhet. Az 1-es Trencsén beállítása nagyon kedvező. Az 5-ös Szilvás stabilan teljesít. A futam meglepetésének a 6-os Übü királyt mondjuk.

VIII. futam Amatőrverseny hendikep II. rész. A 9-es Rocket Boy nálunk a legjobb esély. A 6-os Under World jó versenyt futhat. Az 5-ös Szacharinra általában lehet számítani. A futam meglepetésének a 7-es Tengelic-et mondjuk.

GALOPP

A nap I. futama a Nyeretlen Kétévesek versenye lesz. Az 5-ös Uppel Rever tovább javulhat. A 2-es Landkaiser itt is jó lehet. A 7-es La Shaba jó formát mutat. A futam meglepetésének az 1-es Butch Boy Cassidy-t mondjuk.

II. futam Kedvesi József Emlékverseny hendikep. Az 1-es Dynamite ellen itt csak a súlya szólhat. A 8-as Sámánkő könnyebb feladatot kapott most. A 2-es Pretty Please dobogóra állhat. A futam meglepetésének az 5-ös Pókerarcot mondjuk.

III. futam Nyeretlen Kétévesek versenye II. rész. A 2-es Holly Boum jó sansz. A 3-as Krigiz kis javulással pénzért mehet. A 9-es Sea My Soul kihasználhatja kis súlyát. A futam meglepetésének az 5-ös Jankát mondjuk.

IV. futam Bayer András Emlékverseny hendikep. Az 1-es Rebelliously akár győzhet is. A 2-es Silver Chimes jó versenyző. Az 5-ös Almarózsa helyre érhet. A futam meglepetésének a 10-es Runbezy-t mondjuk.

V. futam Horák János Emlékverseny hendikep. A 2-es Oxford Thespian jó lehet ide. Az 1-es Nacho a nagy súlya ellenére jó esély. A 3-as Aurora Borealis itt is pénzért küzdhet. A futam meglepetésének az 5-ös Survivor-t mondjuk.

VI. futam Németh Ferenc Emlékkupa VI futama hendikep. A 6-os Red folytathatja győzelmi sorozatát. A 3-as Perfect Too itt se esélytelen. A 7-es Zita királynénak kijöhet jól a lépés. A futam meglepetésének a 4-es Csodafi-t mondjuk.

VII. futam Kétévesek Kritériuma. Az 1-es For You a legjobb esélyes. A 2-es Dinamo megvillanhat. A 4-es La Luka figyelmet érdemel. A futam meglepetésének az 5-ös Carina-t mondjuk.

VIII. futam Az 1-es Sárkányfű itt se esélytelen. A 4-es Eskandar bejöhet. A 2-es Run The Red Light dobogóra állhat. A futam meglepetésének az 5-ös Freddie Mercury-t mondjuk.

Most érkezett

Ezt már olvasta?

Partnerek

                      

Támogatók

Médiapartnerek

Kövess bennünket

Facebook