2022. január 21. - Ágnes

Lovi tippelde 41.

2018. november 2. Szerző: Rózsa Misi
Ismét egy hosszú hétvége következik és ezen a hosszú hétvégén is a Kincsem Park izgalmas versenyekkel várja a pályára kilátogatókat.

 

ÜGETŐ

A nap I. futama a Versec díj lesz. A 3-as Zselnice itt könnyen duplázhat akár. A 2-es Zorro Boy komoly esélyt képvisel. A 4-es Zsátár Csiga elkaphat egy jó helyezést. A futam meglepetésének az 1-es Zárkozz!-t mondjuk.

II. futam Rivalda hendikep III. rész. A 7-es Üstökös jó eséllyel indul. A 6-os Beatriz Galindo A.T itt is sikeres lehet. A 8-as Victoria Top Secret, hiba nélkül akár nyerhetne is. A futam meglepetésének az 5-ös Una Noche Mas-t mondjuk.

III. futam Forest Sun díj. A 4-es Vesna az egyik legjobb esélyes. Az 1-es Protecta Ferm itt kihasználhatja beállítását. Az 5-ös Willemijn SB pénzért mehet. A futam meglepetésének a 3-as Wyoming River-t mondjuk.

IV. futam Rivalda hendikep II. rész. A 7-es Uncatchable nem rossz esélyes. A 8-as Asterix Evo itt számítani fog. Az 5-ös Sholty Geri megbízható versenyző. A futam meglepetésének a 4-es Kelvin A.T.-t mondjuk.

V. futam Detroit hendikep. A 6-os Zsóka nem túl megbízható, de ha nem hibázik, az egyik legjobb esélyes. A 4-es Tommy Lee szívesen megy hosszúra is. A 2-es Tárkány egyre jobb formába kerül. A futam meglepetésének az 1-es Uncia-t mondjuk.

VI. futam Rivalda hendikep I. rész. A 8-as Winonc SB beállítása nem ideális, de ennek ellenére esélyes lehet. Az 5-ös Ultra lady elkaphat egy jó startot és akkor nyerhet is. Az 1-es Primusz kihasználhatja pozícióját. A futam meglepetésének a 7-es Bimbo de Chenu-t mondjuk.

VII. futam Lester díj. Az 1-es Valentino nagyon közeli esélynek látszik. A 2-es Velence R komoly ellenfele lehet. a 4-es Une Dame ha nem hibázik, bármire képes lehet. A futam meglepetésének a 3-as Vulcano Boy-t mondjuk.

VIII. futam Illetmény díj. Az 1-es Zeal Di Girifalco nálunk a nagy favorit. A 2-es Urzulina itt is pénzért futhat. A 7-es Uzsorásnő, ledolgozhatja hátrányát. A futam meglepetésének a 6-os Szilvást mondjuk.

IX. futam Georgia hendikep. A 2-es Utódló itt javíthat. A 6-os Renoir Lag nem rossz esély. Az 5-ös Ördög Hegedűse itt is elcsíphet egy jobb helyezést. A futam meglepetésének a 7-es Vamos Kemp-et mondjuk.

X. futam Őszi Kísérleti verseny. A 4-es Zenit Charme mellett rengeteg minden szól. A 3-as Zsenerőz, itt is helyen ragadhat. A 6-os Time To Say Goodbye hátránya ellenére is felérhet. A futam meglepetésének a 2-es Zikka BD-t mondjuk.

XI. futam Űzér hendikep. A 8-as Vanderle most gyengébbek közé került. A 9-es Noble Rose nem esélytelen ebben a társaságban. A 12-es Unique felérhet előre. A futam meglepetésének az 5-ös Titus Liviust mondjuk.

GALOPP

A nap I. futama a Novemberi Gátverseny. A 2-es Sambo nagyon jó esély lehet itt. Az 1-es Radio Ga-ga megint dobogóra állhat. A 6-os Voodoo Master erős versenyző. A futam meglepetésének a 3-as Vaníliát mondjuk.

II. futam Báró Orczy Lőrincz Emlékverseny. A 3-as Sunny Meadow jó esélyt képvisel. A 6-os Estikének itt főszerep juthat. A 8-as Bizottság kihasználhatja kis súlyát. A futam meglepetésének az 5-ös Narrátort mondjuk.

III. futam Nyeretlen Kétévesek versenye. A 13-as Zarándok kis súlyával figyelmet érdemel. A 11-es Mahagóni nem rossz esélyes. A 8-as Firsty itt már számíthat. A futam meglepetésének a futam meglepetésének a 3-as Flying Fighter-t mondjuk.

IV. futam Gróf Keglevich László Emlékverseny hendikep. A 2-es Nirwana nagyot mehet itt. A 3-as Allegro itt is pénzért mehet. Az 5-ös Let Me Win komoly esély. A futam meglepetésének az 1-es Szerencse lovagot mondjuk.

V. futam Kerekes Gábor Emlékverseny – Magyar Kétévesek Nagydíja. A 8-as Original kihasználhatja kis súlyát. A 6-os Morgenstern nem esélytelen. A 2-es Császármorzsa meglepetést okozhat. A futam meglepetésének a 7-es Tizedest mondjuk.

VI. futam Benzon Vilmos Emlékverseny – Nemzetközi Lovasutánpótlás HP.A 3-as Papírsárkány megbízható versenyző, aki stabilan teljesít. A 4-es Miss Marple itt is pénzért mehet. Az 1-es Suttogó jó képességű versenyző. A futam meglepetésének a 2-es Illendőt mondjuk.

VII. futam Lovaregylet díj. A 7-es Contesse kihasználhatja kis súlyát. Az 5-ös Miss Turpan pénzért mehet. Az 1-es Big Foot a favorit nálunk. A futam meglepetésének a 3-as Eskandar-t mondjuk.

VIII. futam Kerteskői díj. A 2-es Báthory nagyon erős, jó versenyző. Az 1-es Power Of Angele itt is jó lehet. A 8-as Night for Overdose elkaphat egy jobb helyezést. A futam meglepetésének a 3-as Nyelvtörőt mondjuk.

 

Most érkezett

Ezt már olvasta?

Partnerek

                      

Támogatók

Médiapartnerek

Kövess bennünket

Facebook