2022. január 21. - Ágnes

Lovi tippelde 42.

2018. november 9. Szerző: Rózsa Misi
Lassan a galopp szezon a vége felé közeledik már, az ügető versenyek még év végéig tartani fognak. De most még szombaton ügetőversenyekért lehet szurkolni, vasárnap a galoppért a Kincsem Parkban.

 

ÜGETŐ

A nap I. futama a Dolovoi díj – Nyeretlenek versenye lesz. A 4-es Zelimra Fling nem a megbízhatóság szimbóluma, de ha nem hibázik, jó esély lehet idomárjával. A 3-as vegas egyenletesen teljesít, pénzért futhat. Az 1-es Zephürosz számára már érik a győzelem. A futam meglepetésének a 10-es Zsiványkát mondjuk.

II. futam UKSS-Beograd díj. Az 1-es Disney HR nálunk a favorit. A 3-as Gigant Wings dobogóra állhat. A 2-es Villeneuve ismét pénzért futhat. A futam meglepetésének az 5-ös Rocky HR-t mondjuk.

III. futam Zombori díj- Nyeretlen Kétévesek versenye. A 2-es Sabbat Black AT itt elveszítheti nyeretlenségét. Az 5-ös Áron K folyamatosan javulgat. A 3-as Lord Aprikot magyar pályán is pénzért futhat. A futam meglepetésének a 6-os Sipnal Tap A.T-t mondjuk.

IV. futam Srbobrani díj – Amatőrverseny hendikep. Az 5-ös Under World itt is sikeres lehet. A 6-os Up All Night nagy sorozatban van. A 10-es Rocket Boy nagy favorit. A futam meglepetésének a 3-as Unigena Sun-t mondjuk.

V. futam Csantavéri hendikep. Az 1-es Utrillo dAmour kihasználhatja kedvező beállítását. A 3-as Uncia szívesen megy hosszúra. A 8-as Sziklaszírt jelentős hátrányát is ledolgozhatja. A futam meglepetésének az 5-ös Tommy Lee-t mondjuk.

VI. futam Adai díj. Az 1-es Urán Lady szenzációs szezon mögött áll. A 2-es lago dAmore jó esélyt képvisel. A 6-os Nadir Three nálunk is jó lehet. A futam meglepetésének a 3-as White Ladyt mondjuk.

VII. futam Szabadkai díj. Az 5-ös Milliondollar Lux itt is nyerhet. A 9-es Timoteo favoritnak számít. A 6-os Underpaid Hanover jó esély. A futam meglepetésének a 4-es Part Two-t mondjuk.

VIII. futam Despotovoi hendikep. A 9-es Wrangel M stabilan hozza tudását. A 4-es Tiara Boss nem rossz esélyes. A 7-es Tündérrózsa itt jelentős szerepet játszhat. A futam meglepetésének a 10-es San Francisco-t mondjuk.

IX. futam Sivaci hendikep. A 6-os Livi Kickoff itt főszerepet játszhat. A 13-as White Plains dobogóra állhat. A 2-es Bebops Cassandrát nem lehet leírni. A futam meglepetésének a 12-es Nichelino Di Re-t mondjuk.

GALOPP

A nap I. futama a Bevezetőszíj hendikep lesz. Az 1-es Summer Story most gyengébbek közé került. A 4-es Sarkantyú jó lehet ide. A 3-as König Arion általában közel végez. A futam meglepetésének az 5-ös Stanford-ot mondjuk.

II. futam Nyeretlenek versenye. Az 1-es Ormonde Octavius itt elveszítheti nyeretlenségét. Az 5-ös Régi Történet egyre jobb. A 5-os Sea of Fire itt pénzért mehet. A futam meglepetésének a 3-as Dynamite-t mondjuk.

III. futam Nyeretlen Kétévesek versenye. A 7-es Nirado nem rossz esélyes. Az 5-ös Landkaiser jó formában van. A 10-es Top LAmi pénzért mehet. A futam meglepetésének a 8-as Rakfi Victorius-t mondjuk.

IV. futam Novemberi díj. A 8-as From Bere kihasználhatja kis súlyát talán. Az 5-ös Dinamitrúd stabilan teljesít. Az 1-es Beauchamp Opal ellen csak a súlya szólhat. A futam meglepetésének a 7-es Rose Fire-t mondjuk.

V. futam Novemberi hendikep. A 2-es Rebellis ide is jó lehet. A 6-os Juniperius jó esély. A 3-as American Dreaming pénzért mehet. A futam meglepetésének az 5-ös Zoffiniát mondjuk.

VI. futam Jack The Giant hendikep. A 3-as Just Un Baiser nálunk is sikeres lehet. A 2-es Wellena nagyon megindulhat. Az 1-es Bírónő, meglephet mindenkit. A futam meglepetésének az 5-ös Chacolon-t mondjuk.

VII. futam Lóversenyzést Felügyelő Bizottság Díja. A 3-as Wizardess behúzhatja ezt a futamot. A 2-es Culdaff komoly sansz. A 4-es Nyelvtörő megint eredményes lehet. A futam meglepetésének az 5-ös Blokádot mondjuk.

VIII. futam Chantilly hendikep. Az 1-es Red nagyon stabilan hozza jó formáját. A 3-as Queen Dancer akár duplázhatna is. A 8-as Holiday jó lovasával elszaladhat. A futam meglepetésének a 6-os Pretty Please-t mondjuk.

Most érkezett

Ezt már olvasta?

Partnerek

                      

Támogatók

Médiapartnerek

Kövess bennünket

Facebook