2022. január 21. - Ágnes

Lovi tippelde 43.

2018. november 15. Szerző: Rózsa Misi
A meleg időtől egy jó időre most el kell majd köszönnünk sajnos. Úgy fest ezen a hétvégén már szükségük lesz azoknak nagykabátra, akik ki fognak látogatni a Kincsem Parkba a szombati ügető és a vasárnapi galopp kedvéért. De ettől még remek programnak ígérkezik erre a hétvégére is a lóverseny.

 

ÜGETŐ

A nap I. futama a Rádóki József Emlékverseny lesz. A 4-es Victoria TIM nem esélytelen versenyző. Az 5-ös Usain Bolt jelenlegi hajtójával szívesen megy. A 2-es Vihar RG kihasználhatja kedvező beállítását. A futam meglepetésének a 11-es Zeta Jones-t mondjuk.

II. futam Amatőrverseny hendikep. A 2-es Baddington kihasználhatja kedvező beállítását. A 4-es Machetta itt komoly eséllyel indul. A 3-as Ujgur Kisasszony itt már nyerhet is akár. A futam meglepetésének az 5-ös Swarovski-t mondjuk.

III. futam Laufer Imre Emlékverseny. A 4-es Valentino itt közel végezhet. Az 1-es Vezuvián elszaladhat úgy, hogy ne érjék utol. A 6-os Wonderchild megbízhatóan hozza formáit. A futam meglepetésének a 2-es Vesnát mondjuk.

IV. futam Nebuló hendikep. A 4-es Shes Vivienne az egyik legjobb esélynek látszó versenyző. A 11-es Ottey Boss itt is nagyot finiselhet. Az 5-ös Titus Livius közel végezhet. A futam meglepetésének a 10-es Repetát mondjuk.

V. futam Török László Emlékverseny. Az 1-es Violetta igen jó esélyt képvisel. A 3-as Disney HR itt dobogóra állhat. A 7-es Rocky HR idomárjával újra jó lehet. A futam meglepetésének az 5-ös Gigant Wings-et mondjuk.

VI. futam Gergely Imre Emlékverseny hendikep. A 6-os Ördög Hegedűse, jelentős hátránya ellenére is figyelmet érdemel. Az 5-ös Orinoco átlag formájával is magas esély. Az 1-es Újpesti lány, elől ragadhat. A futam meglepetésének a 7-es Uzsorásnőt mondjuk.

VII. futam Ménesek díja. A 3-as Zenit Charme jó esélyt képvisel. A 6-os Veronica Fling megint jó lehet. Az 5-ös Villám Ville megbízható versenyző, hajtója is ajánlja. A futam meglepetésének a 4-es Vital RG-t mondjuk.

VIII. futam Dr. Papp Tibor Emlékverseny. A 4-es Szilvás nagyon nagy formában van. A 2-es Uránia RG közeli esélynek számít itt. A 8-as Übü király hiba nélkül, akár nyerhetne is itt. A futam meglepetésének a 3-as Uptown Boy M.-et mondjuk.

IX. futam Zala szépe hendikep. A 8-as VAQU Em. Q itt is jó esély. A 2-es Livi Kickoff javíthat. A 7-es Verbena SB pénzért futhat. A futam meglepetésének az 5-ös San Francisco-t mondjuk.

GALOPP

A nap I. futama a Ligettelki dűlő hendikep lesz. Az 1-es Almarózsa akár duplázhat is. A 2-es Dinamitrúd közeli esélyes. A 3-as Stormatic itt jó lehet. A futam meglepetésének a 6-os Perfect Too-t mondjuk.

II. futam Nyeretlen Kétévesek versenye. A 4-es Sophorson itt is sikeres lehet. A 6-os Firsty rendre közel végez. A 11-es She Moves gyengébb társaságba került most. A futam meglepetésének a 7-es Lady Zsu-t mondjuk.

III. futam Városliget díj. Az 5-ös Tűzgalamb az egyik legjobb sansz. A 2-es Lujza itt is dobogóra állhat. A 6-os Estike kemény ellenfele lehet. A 3-as Allegro dobogó esély. A futam meglepetésének az 1-es Suttogó-t mondjuk.

IV. futam Gubacsi Dűlő hendikep. A 3-as Morita Menantie komoly esélyes. Az 1-es Dark Demon ellen csak a súlya szólhat. Az 5-ös Sonja jelenlegi lovasával nagyon jól megy általában. A futam meglepetésének a 6-os Futurist Fashion-t mondjuk.

V. futam Üllői hendikep. Az 1-es Mac Jail ide jó lehet. A 6-os Illendő helyesélyes. A 2-es Cerro Torre kis javulással, akár nyerhetne is. A futam meglepetésének a 4-es Narrátort mondjuk.

VI. futam Amatőrverseny hendikep. Az 1-es Summer Story topsúlyt visz, de ennek ellenére nem esélytelen. A 2-es Stanford, megoldhatja ezt a feladatot. A 6-os Sármány pénzért futhat. A futam meglepetésének a 7-es Zita Királynét mondjuk.

VII. futam Kincsem Park Díja. Az 1-es Alcatraz magyar pályán is komoly esély. A 3-as Freddie Mercury pénzért indul. A 2-es Sammys Warrior nagy harcos. A futam meglepetésének a 6-os Nancho-t mondjuk.

VIII. futam Istvánmező hendikep. A 6-os Vanília közeli sansz. A 2-es Méta nagyon jó lehet ide. Az 1-es Bizottság dobogóra állhat. A futam meglepetésének a 4-es Niké-t mondjuk.

Most érkezett

Ezt már olvasta?

Partnerek

                      

Támogatók

Médiapartnerek

Kövess bennünket

Facebook