2022. augusztus 14. - Marcell

Lovi tippelde 44.

2018. november 23. Szerző: Rózsa Misi
Ezen a hétvégén a Kincsem Parkban véget fog érni a galopp szezon. Most vasárnap állnak ebben az évben utoljára starthoz a telivérek. Az ügető versenyek természetesen egész évben még folytatódni fognak.

 

ÜGETŐ

A nap I. futama a Nyeretlenek versenye lesz. A 2-es Winner Boy egyenletesen teljesít, itt már akár nyerhet is. A 6-os Queen of Korea BD ebben a társaságban eredményes lehet. A 4-es Sonic Fly rég nem futott, akkori formáival favorit lenne. A futam meglepetésének a 8-as Zelidát mondjuk.

II. futam Rádzsa hendikep. Az 5-ös Bebops Cassandra az egyik legjobb képességű versenyző ebben a mezőnyben. A 4-es Pinokkió itt már eredményes lehet. A 2-es Sensation nem esélytelen. A futam meglepetésének a 7-es Padova-t mondjuk.

III. futam Molnár hendikep. A 9-es Unique duplázhat ebben a társaságban. A 3-as Unique Boy itt eredményes lehet. A 2-es Vanderle nagyot mehet itt. A futam meglepetésének a 6-os Sholty Csabit mondjuk.

IV. futam Kétévesek versenye. A 3-.as Ann Bella M kirobbanó formában van, egyértelműen ő a favorit. Az 1-es Always Yankee BD jó esély a dobogóra. A 2-es Atom Maki javulhat. A futam meglepetésének az 5-ös Appaloosa-t mondjuk.

V. futam Kincsem Park Kupa VI. futama hendikep. A 6-os Bimbo de Chenu igen közeli sansz. A 2-es Oklahoma Font itt sikeres lehet. A 9-es Tiara Boss ha nem hibázik nagyot mehet. A futam meglepetésének az 5-ös Celebrity Classicot mondjuk.

VI. futam Hansa díj. A 8-as Vesna jelentős hátránya ellenére is az egyik legjobb esély. A 2-es Ziccer kihasználhatja ziccer beállítását. A 6-os Wyoming River könnyen felzárkózhat. A futam meglepetésének az 1-es Zsiványkát mondjuk.

VII. futam Világjáró hendikep. A 7-es Oldtimer Diamant itt nyerhetne akár. A 4-es Vamos Kemp közeli sansz. A 3-as Villeneuve nagyon egyenletesen teljesít. A futam meglepetésének az 5-ös Dabano AS-t mondjuk.

GALOPP

A nap I. futama a Szezonvégi hendikep lesz. A 3-as Almarózsa itt is pénzért indul. Az 1-es Sambo síkra is esélyes. Az 5-ös Summer Story nem esélytelen. A futam meglepetésének a 8-as Siprily-t mondjuk.

II. futam Nyeretlen Kétévesek versenye. A 8-as Lili az egyik legjobb esélyes itt. Az 5-ös Megfogó itt eredményes lehet. A 3-as Macaron javulhat a végére. A futam meglepetésének a 7-es La Shaba-t mondjuk.

III. futam Totalizatőr hendikep. Az 1-es Radio Ga Ga ellen csak a súlya szólhat. A 3-as Oxford Thespian közeli esélyes. Az 5-ös Survivor kihasználhatja kis terhét. A futam meglepetésének a 2-es Voodoo Master-t mondjuk.

IV. futam Nyeretlen Kétévesek versenye II. rész. A 3-as Boisyvon jó szereplése várható. A 11-es She Moves közeli sansznak látszik. Az 1-es Argos itt már mutatkozhat. A futam meglepetésének a 4-es Cellem-et mondjuk.

V. futam König Róbert Emlékverseny – Vigasz díj. Az 1-es Greenpeace itt a legjobb esélyes. A 4-es Night for Overdose itt is sikeres lehet. A 2-es Juniperius mellett a megbízhatósága szól. A futam meglepetésének az 5-ös Beauchamp Opal-t mondjuk.

VI. futam Zboray László Emlékverseny – Ürményi díj. Az 1-es Morgenstern nagy súlya ellenére is az egyik legjobb esélyes. A 3-as Mont Master sikeres lehet. A 6-os Holly Boum felállhat a dobogóra. A futam meglepetésének a 4-es Rakfi Victoriorus-t mondjuk.

VII. futam Szunyogh István Emlékverseny hendikep. A 2-es Bubi Pata itt nagyon jó esélyt képvisel. Az 1-es Freddie Mercury képessége alapján pénzért futhat. A 3-as Financial Crimes közeli sansz. A futam meglepetésének az 5-ös Used To Be-t mondjuk.

VIII. futam Havanna hendikep. A 3-as Welana itt simán nyerhetne. A 2-es Juste Un Baiser komoly esélyes. A 4-es Navajo figyelmet érdemel. A futam meglepetésének a 8-as Sorbonne-t mondjuk.

IX. futam Viszontlátásra hendikep. Az 1-es Apostol behúzhatja az utolsó futamot. A 4-es Rising Rose közel szokott végezni. A 6-os Miss Marple jó lehet ide. A futam meglepetésének a 7-es Red-et mondjuk.

Most érkezett

Ezt már olvasta?

Partnerek

                      

Támogatók

Médiapartnerek

Kövess bennünket

Facebook