2022. január 21. - Ágnes

Lovi tippelde 45.

2018. november 30. Szerző: Rózsa Misi
És akkor jön az a hétvége a Kincsem Parkban, amikor csak szombaton lesznek versenyek, hiszen a galopp szezon véget ért, ahogy a sorozat előző részében már beszámoltunk Önöknek.

 

ÜGETŐ

A nap I. futama a Nyeretlenek versenye – Dr. Németh András Emlékverseny lesz. A 6-os Zelmira Fling, hiba nélkül itt akár nyerhetne is. Az 5-ös Zara Noble BD nagyon közeli, jó esély. A 4-es Zizitop az egyik legjobb képességű versenyző itt. A futam meglepetésének a 3-as Zephüroszt mondjuk.

II. futam GY+GY istálló díja hendikep. A 8-as Ottey Boss nyerhetne itt, ha nem hibázik. A 7-es Noble Rose jó esélynek látszik. A 6-os Uzonka M meglepheti ezt a társaságot. A futam meglepetésének a 3-as Svéd barátot mondjuk.

III. futam 2018. évi Amatőr Kupa XII. futama hendikep. A 3-as Sholty Geri favoritnak számít. A 6-os Uncatchable tud olyat, amivel itt számítana. A 4-es Zaffiri itt pénzért futhat. A futam meglepetésének a 2-es Undercover-t mondjuk.

IV. futam Nyeretlen Kétévesek versenye. Az 5-ös Sabbat Black A.T az egyik legjobb favoritja a mezőnynek. Az 1-es Anasztázia tovább javulhat. A 3-as Atom Maki pénzért mehet. A futam meglepetésének a 4-es Always Yankee BD-t mondjuk.

V. futam Orosháza város Nagydíja – Nagy László Emlékverseny. A 2-es Henrik Ibsen A.T klasszist képvisel itt is. A 6-os Unique Vil jelenlegi hajtójával közeli esélyes. Az 5-ös Titán Ville idomárjával jó lehet. A futam meglepetésének az 1-es Übü királyt mondjuk.

VI. futam Kulik Farm díja hendikep. A 7-es Unique itt vigasztalódhat. A 2-es White Planes ha nem hibázik kihasználhatja kedvező beállítását. Az 5-ös Amys Love hűen hozza tudását. A futam meglepetésének a 6-os Tárkányt mondjuk.

VII. futam Baka hendikep. Az 1-es Unique Noble-t hajtója is ajánlja. A 10-es Tengelic nagy hátrányát is ledolgozhatja. A 3as Tommy Lee figyelmet érdemel. A futam meglepetésének a 4-es Olmo Jet-et mondjuk.

VIII. futam Orosházi barátok – Horvát Dezső és Kőműves Ferenc Emlékverseny. A 6-os Violetta közeli jó esély. A 2-es Under World itt is pénzért mehet. A 7-es Villeneuve jó esélyes. A futam meglepetésének az 1-es Zapato-t mondjuk.

IX. futam Orosházi Lovas Egyesület díja hendikep. A 3-as Vesna hiba nélkül favorit. A 8-as Velence R mindig figyelmet érdemel. A 9-ées Unigena Sun itt pénzért indulhat. A futam meglepetésének a 7-es VAQU Em. Q.-t mondjuk.

Most érkezett

Ezt már olvasta?

Partnerek

                      

Támogatók

Médiapartnerek

Kövess bennünket

Facebook