2022. január 21. - Ágnes

Lovi tippelde 3.

2018. február 9. Szerző: Rózsa Misi
Valószínűleg borongósabb idő fogja a Kincsem Parkban fogadni a kilátogatókat. Ennek ellenére, nagyon izgalmas, nagyon színvonalas futamokra van most is kilátás.

 

A Nap I. futama a Bonviván hendikep lesz. A 9-es Orient Boy ebben a mezőnyben a győzelemért küzdhet. Az 5-ös Repeta közeli esélyes. A 6-os No Fear eredményes futása várható. A futam meglepetésének a 10-es Trónörököst mondjuk.

II. futam Nyeretlenek Versenye. A 4-es Usain Bolt nyeretlenségének elvesztése, már nagyon érik. De ugyanez mondható el a 2-es Útonálló és a 3-as Világfi esetére is. A futam meglepetésének a 7-es Uiderico-t mondjuk.

III. futam Cinema díj. A 2-es Kings Call az egyik legjobb esélye lehet a futamnak. Az 5-üs Timoko R.L itt is sikeres lehet. A 7-es Asterix Evo-val számolni kell, ha nem hibázik végre. A futam meglepetésének a 4-es Disney HR-t mondjuk.

IV. futam Uriember díj. Az 1-es Eliane Merite kihasználhatja kedvező startszámát. A 7-es Wildcat hátránya ellenére felérhet előre. A 4-es Vinifera M itt pénzért futhat. A futam meglepetésének a 3-as Vadonc SB-t mondjuk.

V. futam Deer Dust hendikep. A 4-es Nixon nem rossz sansz. A 6-os Une Dame, a győzelemért csatázhat. A 3-as Tengelic dobogóesély. A futam meglepetésének az 1-es Nelli Gull-t mondjuk.

VI. futam Tolnay László Emlékverseny. A 6-os Bimbo de Chenu hátránya ellenére elől végezhet. A 3-as Oscar Wilde jót mehet hosszúra. Az 5-ös Unique Vil odaérhet. A futam meglepetésének a 4-es Peron Viking-et mondjuk.

VII. futam Varázs díj. Az 1-es Vitya nagy formában van, itt is sikeres lehet. A 2-es Ultimate Force lehet a legkomolyabb ellenfele. A 8-as Victoria top Secret közel végezhet. A futam meglepetésének a 3-as Victoria Secret-et mondjuk.

VIII. futam Amatőrverseny hendikep. A 8-as Salt Lake City az egyik legjobb esély itt. A 9-es Ugolino Ans nagyot mehet. A 7-es Norman is jó lehet. A futam meglepetésének az 5-ös Rangos Meteor-t mondjuk.

Most érkezett

Ezt már olvasta?

Partnerek

                      

Támogatók

Médiapartnerek

Kövess bennünket

Facebook