2022. január 21. - Ágnes

Lovi tippelde 4.

2018. február 16. Szerző: Rózsa Misi
Ha minden igaz, ezen a hétvégén napsütés várja majd azokat, akik úgy döntenek szombaton, hogy kilátogatnak a Kincsem Parkba.

 

A nap I. futama a Hitves díj lesz. A 6-os Világfi az egyik legjobb esélynek látszik. A 8-as Vermont nem esélytelen. A 2-es Zozo Bigi-ben ott a jó helyezés reménye. A futam meglepetésének a 3-as Ugri King-et mondjuk.

II. futam 2018. évi segédhajtó kupa díj I. futama. A 6-os Betty Evo nagyot mehet itt. A 2-es Útonálló itt is elől végezhet. Az 5-ös Talisman Sun, hosszúra se esélytelen. A futam meglepetésének az 1-es Donia dAunay-t mondjuk.

III. futam Globus díj. A 3-as Overnight és a 2-es Salihamidzic nagy csatájára számítunk itt leginkább. Az 1-es Nemzetesúr helyen ragadhat. A futam meglepetésének az 5-ös Royal Flesh-t mondjuk.

IV. futam Erika díj. A 2-es Újráz elég jó sansz. Ha az 5-ös Timoko R.L nem hibázik simán nyerhet. Az 1-es Samuel Becket AT hűen hozza tudását. A futam meglepetésének a 3-as Kings Call-t mondjuk.

V. futam 2018 évi Amatőr Kupa Hendikep II. futama Az 5-ös Rózsakert pénzért mehet. A 6-os Rubino TIM menő kedvében elől végezhet. A 7-es Salt Lake City itt is eredményes lehet. A futam meglepetésének a 4-es Beatriz Galindo A.T-t mondjuk.

VI. futam Mothers Song hendikep. A 6-os Oklahoma Font térhátránya ellenére felérhet előre. Az 5-ös Onze de Mayo jó esélye a futamnak. A 4-es Magic Bucks nem esélytelen. A futam meglepetésének az 1-es Utrillo dAmour-t mondjuk.

VII. futam Sennyey Géza Emlékverseny. Az 1-es Rinette Streamline kihasználhatja kedvező beállítását itt. Az 5-ös Victory Knick itt is jól szerepelhet. A 8-as Underpaid Hanover helyezése nem lenne meglepő. A futam meglepetésének a 4-es Bronsvlinder-t mondjuk.

VIII. futam Nyakas hendikep. A 4-es Wonderchild, itt akár a győzelmet is megszerezhetné. A 8-as Száguldj egyre jobb,itt is számít. A 7-es Sholty Geri helyre érhet. A futam meglepetésének az 1-es No Fear-t mondjuk.

IX. futam Váradi hendikep. A 3-as Svédbarát duplázhat. A 7-es Trónörökös ha nem hibázik, akár nyerhetne is. A 6-os Una Noche Mas közel fog várhatóan végezni. A futam meglepetésének a 4-es Unikornist mondjuk.

Most érkezett

Ezt már olvasta?

Partnerek

                      

Támogatók

Médiapartnerek

Kövess bennünket

Facebook