2018. december 10. - Judit

Lovit tippelde 28.

2017. július 22. Szerző: Rózsa Misi
Tombol a nyár, de természetesen a derbyt követő rövid szünet után újra ennek ellenére, vagy tán még ezen felbuzdulva is folytatódnak a küzdelmek. Úgy az ügetők, mint a telivérek között.

 

ÜGETŐ

A nap I. futama a Normafa díj lesz. A 3-as Very Nice Photo nagyon jó futása várható itt már. Az 1-es Vola Gatto kihasználhatja kedvező startszámát. Az 5-ös Utah River sokat jöhet előre. A futam meglepetésének a 4-es Uzsok-ot mondjuk.

II. futam Nyeretlenek versenye. A 4-es Stardrift nem a megbízhatóság mintaképe, de ha nem hibázik simán nyerhetne. Az 1-es Rock and Roll sokkal jobb annál, mint amit eddig mutatott magából. A 7-es Worldleader bármikor elszaladhat nagyon ha jól jön ki a lépés számára. A futam meglepetésének A 8-as Vattacukrot mondjuk.

III. futam 2017. Évi Amatőr Kupa hendikep VII. futama. Az 1-es Primusz nálunk a legjobb esélyes. A 3-as Sóvirág kiszámíthatatlan, de ha jobb kedve van sima nyerő lehet. A 6-os Proemtheus stabil versenyző. A futam meglepetésének a 2-es Ujgur Kisasszonyt mondjuk.

IV. futam Ügyvívő díj. A 3-as Unique itt simán nyerhetne is akár. Az 5-ös Velence R ha nem hibázik meglepheti ezt a társulatot. A 2-es Gigant Wings rendre közel tud végezni. A futam meglepetésének a 8-as Magic Bucks-ot mondjuk.

V. futam Nemecsek díj. A 3-as Unreal Bossnak itt illene nyernie. A 2-es Urzulina kemény ellenfél lehet. A 6-os Une Dame jobb formáival számítana. A futam meglepetése a 7-es Uránia RG lehet.

VI. futam Amatőrverseny hendikep. A 3-as Louvre itt is küzdelembe érhet. A 7-es Rangos Meteor mostanában nem megbízható, de jobb formájával erős esély lenne. A 8-as Red Stone bármikor elcsíphet egy pénzes helyet. A futam meglepetésének a 4-es Oli Sun-t mondjuk.

VII. futam Williams hendikep. A 6-os Örs idomárjával sokat javulhat. A 8-as Kelvin AT stabilakat üget. A 3-as Temass képessége alapján simán nyerhetne is. A futam meglepetésének a 2-es Rise N Shine-t mondjuk.

VIII. futam Grál-Lovag díj. A 2-es Henrik Ibsen AT messze a legjobb esélye ennek a mezőnynek,csak a táv hossza szólhat ellene. A 6-os Insa ha nem hibázik a legjobb sanszok egyike. A 4-es Tengelic ha beindul, jót mehet. A futam meglepetésének a 9es Pálinkát mondjuk.

IX. futam Utalványozó hendikep. A 7-es Tommy Lee és a 8-as Olaszlány nagy küzdelmére számítunk itt. A 12-es Shake Up tud olyat, amivel komolyan beleszólhat a versenybe. A futam meglepetésének a 4-es Sumit mondjuk.

X. futam Nick Nolte díj. Az 5-ös Sebes gyengébbek között jól kéne, hogy szerepeljen. A 8-as Miknek már ki kéne egyszer jobban jöjjön a lépés. A 7-es Rigoletto mostanában nem hozza, ami benne van, pedig nem rossz ló ő. A futam meglepetésének a 12-es Sebastien Kettit mondjuk.

GALOPP

A nap I. futama a Kezdők Gátversenye lesz. Az 1-es Magic De Parist aligha verik meg. Ha mégis, akkor erre leginkább a 2-es Dzsinnek lehet esélye. AZ 5-öS Royal Ron mellett rutinosabb lovasa szól. A futam meglepetésének a 3-as Ciper-t mondjuk.

II. futam Vadász és Versenylap hendikep. A 3-as Impius itt akár nyerhet is. A 4-es Szaffit lovasa ajánlja. A 7-es Mátrix itt jól mozoghat. A futam meglepetésének az 1-es Ridik-et mondjuk.

III. futam Nyeretlen Kétévesek versenye. A 6-os Sea of Fire nyerhet itt. Az 5-ös La Lianga nem rossz esély. Az 1-es Rizikó elsőre már jó lehet. A futam meglepetésének a 2-es Ashanit Rose-t mondjuk.

IV. futam Pesti Napló díja. Az 1-es Uccelino nagy súlya ellenére sem rossz esély. A 2-es Déva Vára itt is jó lehet. A 7-es Greenpeace-t lovasa ajánlja. A futam meglepetésének az 5-ös Estikét mondjuk.

V. futam Papp István II. Emlékverseny hendikep. Az es Billy Tiger figyelmet érdemel. A 2-es Opium Bullett jó lehet itt is. A 6os Perfect One megbízható versenyző. A futam meglepetésének a 8-as Parsecet mondjuk.

VI. futam Kisfaludy Társaság hendikep. Az 1-es Sambo nagy súlya ellenére is méltó a figyelemre. A 9-es Voodoo Master itt is pénzért mehet. A 14-es König Aron lehet javulni fog. A futam meglepetésének a 12-es Taco Boy-t mondjuk.

VII. futam Amatőrverseny hendikep. Az 5-ös Bright Jevel közel végezhet. A 4-es Batignoles nagyon közeli esély. A 2-es Luck Stone ott lehet a küzdelemben. A futam meglepetésének az 1-es Riviere dOr-t mondjuk.

VIII. futam Bérczy Károly Emlékverseny. Az 1-es Little Ghetto Boy nagyon közeli esély. Az 5-ös Freddie Mercury itt jó esélyt képvisel. A 7-es Sky Driver kihasználhatja kis súlyát. A futam meglepetésének a 4-es Radio Ga Ga-t mondjuk.

IX. futam Tízek Társasága hendikep. Az 1-es Bistry nagyon jó esély. A 6-os Vanília ott lehet közel a végén. A 2-es Bandavezér pénzért futhat. A futam meglepetésének az 5-ös I Gotta Feeling-et mondjuk.

X. futam Őszi Kornél Emlékverseny hendikep. Az 5-ös Merivia itt is jó lehet. A 4-es Arabian Cafe közeli esély. Az 1-es Suhanó erős lovasával pénzért mehet. A futam meglepetésének a 7-es Bírónőt mondjuk.

Most érkezett

Ezt már olvasta?

Partnerek

Országos Diák és Szabadidősport SzövetségSpecial Olympics HungaryMagyar Paralimpiai Bizottság

Támogatók

Intensive Krav Maga Don Vito - pizzeria & ristorante

Médiapartnerek

 

Kövess bennünket

Facebook