2018. december 15. - Valér

Lovi Tippelde

53. hét

2016. december 30. Szerző: Rózsa Misi
Elérkeztünk a 2016. év utolsó lóverseny eseményéhez az Ügető Szilveszterhez. A nagy sikerű rendezvény már hagyomány a lóversenypályán és nagy érdeklődésre tart számot. Ezúttal is kiváló versenyek várják az év utolsó versenyén is a fogadókat.

A nap I. futama a Kincsem Film Díj lesz. Az 1-es Ujgur Kisasszony nem túl megbízható, de ha nem hibázik akár nyerhet is. A 2-es Unigena Sun nagyon közeli jó esély itt. A 7-es Uzsok ha zavartalanul tud versenyezni, nagyon jó eredményt érhet el itt is. A futam meglepetésének a 3-as Trendy Girl-t mondjuk. 

II. futam Nyeretlenek versenye. Az 5-ös Una Noche Mas nagyon megérdemelne már egy sikert. A 2-es Rock and Roll jó versenyt futhat itt. A 6-os Timikonak van olyan formája, amivel számítana. A futam meglepetésének a 8-as Astrid Evo-t mondjuk. 

III. futam Braun-Zenthe Ferenc Emlékverseny- Trimedio Kupa. Az 5-ös Salt Lake City rutinosabb hajtójával nyerhet is akár. A 8-as Tartozó meglepheti a mezőnyt. A 3-as Tequila Hus ha rutintalan hajtójával is hozza amit tud, számíthat. A futam meglepetésének az 1-es Jubilee Hut-ot mondjuk. 

IV. futam OMÉK 2017 – Bubik István Emlékverseny. A 4-es Rubino TIM átlagformájával is jó esélyt képvisel itt. A 9-es Rosamundi nem könnyű hajtás, de rutintalan hajtójával is felérhet. A 3-as Prometheust érdemes játszani. A futam meglepetésének a 6-os Sholty Gerit mondjuk. 

V. futam Pintér Tamás Oroszlán emlékverseny. A 10-es Orlando Bloom kiszámíthatatlan lett, de ha a jobb formáját hozza, nem lehet majd megverni. A 8-as Alvena Quickly jó esélye ennek a futamnak. Az 1-es Saron kihasználhatja kedvező starthelyét. A futam meglepetésének a 3-as Landlordot mondjuk. 

VI. futam Amatőrverseny hendikep. A 7-es Sensation hátulról is eljöhet úgy, hogy ne tudják utolérni. Az 5-ös Sun City itt nem számít rossz esélynek. A 2-es Nubia jó szereplése nem lenne meglepetés. A futam meglepetésének a 3-as Old Shaterhandet mondjuk. 

VII. futam Tippmix Pro – Nemzeti Ügető Liga Díj. A futam legjobb esélyének a 2-es Anceliga Evo tekinthető. A 8-as Henrik Ibsen AT jó futása és győzelme jó eséllyel bír. Az 5-ös Sultana Jet erős versenyző. A futam meglepetésének a 9-es Insa-t mondjuk. 

VIII. futam Szilveszteri díj. Az 1-es Usain kihasználhatja kedvező beállítását. A 8-as Universal Boy itt is főszerepet játszhat és pénzért futhat. A 6-os Trónörökös közel végezhet. A futam meglepetésének az 5-ös Tárkányt mondjuk. 

IX. futam Tippmix – Lovaregyleti díj. A 6-os Milliondollar Lux, térhátránya ellenére felérhet előre. A 8-as Underpaid Hanover sikeres versenye könnyen elképzelhető. Az 5-ös Amazing Koks közeli jó esély. A futam meglepetésének a 4-es Editor Rapida-t mondjuk. 

X. Futam BUÉK 2017 hendikep. Az 5-ös No Fear ha állja a távot meglepetést okozhat. A 6-os Priscilla hasonló távon már ment nagyon bíztatóan. A 11-es Tündérrózsa nem rossz esély itt. A futam meglepetésének a 13-as Bezique Va Bene-t mondjuk. 

Köszönjük Önöknek, hogy egész évben velünk tartottak és reméljük tippjeink sok segítséget adtak Önök számára a játékhoz. Sikerekben és jó kedélyben gazdag Boldog Újesztendőt kívánunk Önöknek. Jövőre Önökkel, ugyanitt! 

Most érkezett

Ezt már olvasta?

Partnerek

Országos Diák és Szabadidősport SzövetségSpecial Olympics HungaryMagyar Paralimpiai Bizottság

Támogatók

Intensive Krav Maga Don Vito - pizzeria & ristorante

Médiapartnerek

 

Kövess bennünket

Facebook