2022. október 7. - Amália

Szeles Mónikával teniszeztek speciális olimpikonjaink

2017. március 6. Szerző: MSO
Harmadik alkalommal rendezte meg a Magyar Tenisz Szövetség a Magyar Tenisz Napját, amelyre a 226 ezer dollár összdíjazású Hungarian Ladies Open elődöntőinek napján került sor a budapesti BOK Csarnokban.

A régi új meglepetés vendég a magyar származású, 9-szeres Grand Slam győztes, korábbi világelső Szeles Mónika volt, aki már második alkalommal látogatta meg a gyerekeket, hiszen 2014-ben is ő volt a díszvendég. A rendezvény SO teniszezőink bemutatásával kezdődött. Lengyel Lajos elnök úr és Dr. Jády György Sportigazgató úr kísérte el a korábbi Világjátékok győztes Begovics Évát és Kelemen Zsombort, valamint a nemrég Németországban remekelő Sárosi Balázst az eseményre.

 

 

A csapatot Dr. Szűcs Lajos, az MTSZ elnöke köszöntötte. Mónika egy rövidebb játék után elmondta, hogy nagyon technikás játékosoknak tartja sportolóinkat és egyáltalán nem lepődött meg, amikor elmesélték neki eredményeiket. A világsztár a mai napig itthon kizárólag magyarul hajlandó beszélni, így több ízben is nyilatkozott a hazai médiának arról, hogy milyen örömmel jön mindig Budapestre.

 

Most érkezett

Ezt már olvasta?

Partnerek

                      

Támogatók

Médiapartnerek

Kövess bennünket

Facebook