2022. október 7. - Amália

Terminátor 2017

2017. április 1. Szerző: Szele Tamás
Trollkodni szokás, de igen extrém sport, valahol a verbális thai boksz és a ketrecharc között tudnám elhelyezni. Szabályok nincsenek, minden névtelenül megy, a versenyzők a sérthetetlenség biztos tudatában rúgnak hatalmasakat az általuk gyengébbnek véltekbe. Aztán egyszer csak piszok nagyot koppannak, mikor feltűnik a Terminátor és rendet tesz.

 

 

Tudni kell ahhoz hogy értsük a történteket, miszerint Arnold Schwartzenegger elkötelezett híve a Speciális Olimpiának, melyen idén díszvendég is volt. Ráadásul azt idén Grazban tartották, Schwartzenegger pedig születése szerint osztrák, még lelkesebben vett hát részt a rendezvényen, sőt, szponzorálta is azt. Mi több: ő az esemény hivatalos amerikai képviselője is, egyszóval szívügye a Speciális Olimpia.

Ezt nem igazán tudhatta az az egybites felhasználó, aki egy kommentben emígy fejtette ki véleményét, ráadásul Arnold bátyánk oldalán: 

„A Speciális Olimpiának nincs semmi értelme. Az Olimpia arról szól, hogy a világ legjobb sportolói mérkőznek meg egymással. Az, hogy retardáltak versenyeznek, az ennek az ellenkezője.”

Schwartzenegger válaszolt, és érdemes teljes terjedelmében közölni a választ:

„Annyira buta és gonosz ez a komment, hogy nem is fogom letörölni, de még letiltani se foglak (még), mert ez egy jó ok arra, hogy tanulj valamit. Neked ezek után két lehetőséged van. Biztosíthatlak róla, hogy ezekben a sportolókban bátorságból, jóakaratból, észből és képességből – sőt, igazából minden pozitív emberi tulajdonságból több van, mint benned. Szóval, az egyik lehetőség, hogy a nyomdokaikba lépsz – tanulsz tőlük, és próbára teszed magad, hátha tudsz adni valamit a világnak. Vagy: maradsz a saját utadon, és továbbra is egy szomorú, szánalomra méltó, irigy internetes troll leszel, aki az égvilágon semmit nem tesz hozzá a világhoz, csak kicsinyes féltékenységből kigúnyolja azokat, akik vele szemben igen. Tisztában vagyok azzal, hogy igazából csak egy kis figyelmet szeretnél, úgyhogy hadd legyek egyértelmű: ha úgy döntesz, hogy így folytatod, akkor az égvilágon senki nem fog emlékezni rád.”

Hát kérem, így néz az ki, mikor a trollt egy Terminátor oltja le. 

Hasta la vista, baby.

És láthatjuk: Arnold Schwartzenegger valódi sportember.

Le a kalappal.

Most érkezett

Ezt már olvasta?

Partnerek

                      

Támogatók

Médiapartnerek

Kövess bennünket

Facebook