2017. november 24. - Emma

Szabadidő

2016. május 26.

A luzerni kvóták

Jó hírről beszámolni mindig öröm – de most abban a kivételes helyzetben vagyok, hogy nem egy jó hírt hoztam Luzernből, hanem egyenesen hármat. Három jött, három kiváló bajnokunk szerezte meg az alaposan kiérdemelt riói kvótát - Pétervári-Molnár Bendegúz élete versenyét evezve lett harmadik, a Simon Béla, Juhász Adrián duó pedig ismét remek hajrával szerezte meg a második helyet a keddi döntőben a luzerni, úgynevezett végső olimpiai kvalifikációs evezős regattán.
2016. május 21.

Könnyed kék-fehér siklás a jégen

Anyámnak furcsa perverziói voltak. Néha csak úgy nézegetett engem és olyasmit látott belém, mai soha nem volt bennem. Egyik nagy tévedése következtében, fél évig jártam balettozni is, ami számomra már akkor is vicces volt és nagyon furcsa szeszély. Aztán egy idő után a tanárnő, az anyám és én közös megegyezéssel, végső soron mindenki legnagyobb megelégedésére úgy döntöttünk, hogy ez a bohóc tréfa, akkor itt véget is ér örökre. AZ egyetemes balettművészet, talán a mai napig gyászolja a veszteségét.
2016. május 16.

Kék-fehér matt

Kicsit mindig be kell valljam el kell mosolyodnom azon, amikor a sakkról úgy beszélünk, mint sportról. Mert az ember sport alatt azt érti jellemzően, hogy az egy olyan tevékenységnek kell lennie, ami elkövetése során az ember derekasan megizzad a mozgás fáradalmától. És ugye egy sakkverseny során, a mozgás kimerül az óra csapkodásában, illetve a nem túl jelentős súlyt képviselő bábuk emelgetésében. Erre úgy tekinteni mint sportra, a laikus számára vicces.

MOST ÉRKEZETT

Ezt már olvasta?

Partnerek

Országos Diák és Szabadidősport SzövetségSpecial Olympics HungaryMagyar Paralimpiai Bizottság

Támogatók

Intensive Krav Maga Don Vito - pizzeria & ristorante

Médiapartnerek

 

Kövess bennünket

Facebook