2017. szeptember 25. - Eufrozina, Kende

Küzdősport

2017. szeptember 11.

Megint remekeltek az ökölvívó lányok

Nagyon lehetett izgulni a magyar ökölvívó lányok sikeres lengyelországi szereplésének érdekében. Világos volt az első perctől kezdve, hogy a Silesian Open-nek Gliwice városában, nagyon erős nemzetközi mezőny gyűlt össze. Bár eddig is idén már sok nehéz feladatot hajtottak valóra sikeresen a lányok, de itt kevesen remélték, hogy nagyon fényes siker várhat rájuk, már a tisztes helytállással is kivívhatták volna mindenki jogos elismerését.
2017. augusztus 12.

Magyarok a 35. Aranykesztyűért

Szerbiában, Szabadkán szerepel a magyar ökölvívó utánpótlás válogatott, a 35. Aranykesztyű Bajnokságban. Ifjúsági korosztályban szereplő versenyzőink igyekeznek minél jobb eredményt elérni a nemzetközi tornán. A mezőny nagyon erős, a szakmai stáb ennek ellenére bízik abban, hogy több fényes éremmel sikerül hazatérni majd erről az erőpróbáról, ami már komoly felkészülésnek tekinthető a szeptemberben megrendezésre kerülő Ifjúsági Európa Bajnokságra.
2017. július 11.

Magyarok szárnyalása Dublinban

Írországban, Dublin városában került megrendezésre a Monkstown Nemzetközi Kupa. A létszámát tekintve egyértelműen ez az utánpótlás korú versenyzők legjelentősebb tornája, hiszen itt 5 ringben a három napos versenysorozat alatt 800 versenyző fordult meg, aminek levezénylése nem kis feladat a szervezőknek, de le a kalappal előttük, mert kiválóan oldották meg a feladatukat, érdemi fennakadások és nehézségek nélkül.
2017. június 11.

Háború volt Budakalászon

Már hetekkel a mérkőzés előtt nem lehetett jegyet kapni az eseményre. Pedig a szervezők nem kis csarnokot választottak ki helyszínnek. A jegyárak még olcsónak se mondhatóak, ennek ellenére amint elindult az értékesítésük, pillanatok alatt szét lett kapkodva az összes jegy. Teljesen egyértelmű bizonyítéka ez annak, hogy egyre nagyobb a szurkolói érdeklődés, a hazai ökölvívó mérkőzések iránt. Nagyon jól is van ez.

MOST ÉRKEZETT

Ezt már olvasta?

Partnerek

Országos Diák és Szabadidősport SzövetségSpecial Olympics HungaryMagyar Paralimpiai Bizottság

Támogatók

Intensive Krav Maga Don Vito - pizzeria & ristorante

Médiapartnerek

 

Kövess bennünket

Facebook