2017. november 24. - Emma

Küzdősport

2017. október 24.

Javuló magyar remények

Ahogy lapunk tegnap beszámolt róla, tragikusan kezdődött a törökországi EB a magyar férfi ifjúsági versenyzőink számára. Szombaton akik Antayában ringbe léptek, azok mintha átok ülne rajtuk, vereséget szenvedtek el. Voltak, akik olyan ellenfél ellen, aki ellen illet volna továbblépni, volt, aki olyan ellen, aki ellen igazából esélye sem lehetett még itt továbblépni. Tényleg úgy festett meg vagyunk átkozva, ezért komoly félelmekkel várhattuk a vasárnapot.
2017. október 17.

Gróf Széchenyi István Emlékverseny eredményei

Négy nemzet küzdelmét hozta az idei Gróf Széchenyi István Emlékverseny. A magyarokon túl, a szlovákok, románok és a horvátok érkeztek hozzánk a legjobbjaikkal. Ez a rendezvény avatta fel a Madárfészek Ökölvívó Akadémia teljesen megújult küzdőterét. Profi gálákat is megszégyenítő kiváló körítés kísérte az egész rendezvényt, amit kifejezetten nagy érdeklődés követett végig. Öröm volt látni, hogy végre megint szinte teltház érdeklődik a magyar amatőr ökölvívás iránt. Igaz, ehhez szükség volt az első osztályú szervezésre is.
2017. szeptember 11.

Megint remekeltek az ökölvívó lányok

Nagyon lehetett izgulni a magyar ökölvívó lányok sikeres lengyelországi szereplésének érdekében. Világos volt az első perctől kezdve, hogy a Silesian Open-nek Gliwice városában, nagyon erős nemzetközi mezőny gyűlt össze. Bár eddig is idén már sok nehéz feladatot hajtottak valóra sikeresen a lányok, de itt kevesen remélték, hogy nagyon fényes siker várhat rájuk, már a tisztes helytállással is kivívhatták volna mindenki jogos elismerését.

MOST ÉRKEZETT

Ezt már olvasta?

Partnerek

Országos Diák és Szabadidősport SzövetségSpecial Olympics HungaryMagyar Paralimpiai Bizottság

Támogatók

Intensive Krav Maga Don Vito - pizzeria & ristorante

Médiapartnerek

 

Kövess bennünket

Facebook