2018. január 21. - Ágnes

Küzdősport

2018. január 13.

Nemzetek Kupája a harmadik nap

Nagyon keserű volt a szánk íze a szerbiai nagy nemzetközi torna első napja után. Nagyon-nagyon rosszul indult a Nemzetek Kupája számunkra, hiszen három lányunk lépett szorítóba és bár mindegyik keményen küzdött a sikerért, végül vereség lett a vége. A második nap már tisztulni látszott felettünk az ég, hiszen három versenyző közül, aki sorra került, kettőnek sikerült hatalmas sikert elérve győznie. Na de ha a második nap már jó volt, akkor a harmadik egyenesen csodálatos!
2017. december 27.

Ökölvívók labdarúgó tornája

Jelentem az úgy volt, hogy egyszer a Csepel kezdte. Egészen pontosan az Énekes Robi és a Lukács Adorján fejéből pattant ki az az ötlet, hogy jó lenne, ha az ökölvívók nem csak a ringben feszülnének egymásnak, hanem megmutatnák, hogy más sportágban, nevezetesen a labdarúgásban is képesek jeleskedni. Hogy ezt mennyire sikerül nekik azóta évről-évre bizonyítani, azt jobb lesz, ha jótékony homály fedi el azok elől, akik nem látogattak ki a tornára.
2017. október 24.

Javuló magyar remények

Ahogy lapunk tegnap beszámolt róla, tragikusan kezdődött a törökországi EB a magyar férfi ifjúsági versenyzőink számára. Szombaton akik Antayában ringbe léptek, azok mintha átok ülne rajtuk, vereséget szenvedtek el. Voltak, akik olyan ellenfél ellen, aki ellen illet volna továbblépni, volt, aki olyan ellen, aki ellen igazából esélye sem lehetett még itt továbblépni. Tényleg úgy festett meg vagyunk átkozva, ezért komoly félelmekkel várhattuk a vasárnapot.
2017. október 17.

Gróf Széchenyi István Emlékverseny eredményei

Négy nemzet küzdelmét hozta az idei Gróf Széchenyi István Emlékverseny. A magyarokon túl, a szlovákok, románok és a horvátok érkeztek hozzánk a legjobbjaikkal. Ez a rendezvény avatta fel a Madárfészek Ökölvívó Akadémia teljesen megújult küzdőterét. Profi gálákat is megszégyenítő kiváló körítés kísérte az egész rendezvényt, amit kifejezetten nagy érdeklődés követett végig. Öröm volt látni, hogy végre megint szinte teltház érdeklődik a magyar amatőr ökölvívás iránt. Igaz, ehhez szükség volt az első osztályú szervezésre is.

MOST ÉRKEZETT

Ezt már olvasta?

Partnerek

Országos Diák és Szabadidősport SzövetségSpecial Olympics HungaryMagyar Paralimpiai Bizottság

Támogatók

Intensive Krav Maga Don Vito - pizzeria & ristorante

Médiapartnerek

 

Kövess bennünket

Facebook