2017. november 24. - Emma

Labdarúgás

2017. október 27.

Van remény a futballvilágban

Sajnos lapunk oldalain is sokszor be kellett már számolnunk a pálya szélén tapasztalható sportszerűtlen magatartásokról. Sokszor írtunk, hogy milyen borzalmas elszenvedni a rasszizmus és antiszemitizmus jelenlétét a lelátón. Hogy az ellenfél szurkolói, az ellenséget és nem az ellenfelet látják egymásban. Hogy akár megyei szintű mérkőzéseken is a másik gyalázása és a verbális erőszak napi szinten jelenlévő jelenség.
2017. október 18.

Szövetségi kapitány kerestetik

A Magyar Labdarúgó Szövetség elnöksége úgy döntött, hogy szerződést bontanak közös megegyezés mellett Berndt Storck szövetségi kapitánnyal. A szövetségi kapitány, minden Magyarországon betöltött funkciójáról lemond. Egyben az MLSZ elnöksége felkéri Csányi Sándort, hogy legyen már olyan jó, és ha ideje engedi, kezdjen el új szövetségi kapitányt keresgélni, aki a világ csúcsára segíti majd a magyar aranylábú fiainkat.
2017. október 11.

Tulképpen véget értek a VB selejtezők

A magyar válogatott utolsó VB selejtező mérkőzéséről már olvashattak nálunk a kedves olvasóink. Minden csoportban véget értek a selejtezők, minden csoportban, minden nyitott kérdés alapvetően lezárult. Még természetesen hátra van, a csoport másodikak számára, a pótselejtező, ahol jó páran kiverekedhetik még magukat az oroszországi világbajnokságra. Nézzük tehát meg, hogy mi is lett a vége a hosszú menetelésnek a csoportokban!
2017. október 3.

Minden tét nélkül

Minden tét nélkül lép két utolsó VB selejtezőjén pályára szombaton és utána kedden a magyar labdarúgó válogatott. Szombaton Svájcba utaznak a fiúk, aztán kedden itthon Feröer ellen zárja a selejtezősorozatát. Azért alapvetően az nem igaz, hogy minden tétet nélkülözne ez a két összecsapás. Van még tétje ennek, ha keveset is beszélünk róla. Meg kell mindenképpen tartani a harmadik helyünket a csoportban ahhoz, hogy a következő EB selejtezőn ne kerüljünk rosszabb kalapba.

MOST ÉRKEZETT

Ezt már olvasta?

Partnerek

Országos Diák és Szabadidősport SzövetségSpecial Olympics HungaryMagyar Paralimpiai Bizottság

Támogatók

Intensive Krav Maga Don Vito - pizzeria & ristorante

Médiapartnerek

 

Kövess bennünket

Facebook