2022. január 21. - Ágnes

Beri Kriszti is elköszönt

2018. június 10. Szerző: Rózsa Misi
A Bulgáriában zajló, felnőtt női Európa bajnokságon folytatódtak a küzdelmek. A pénteki nap során, egyetlen magyar versenyző lépett a szorítóba, érte izgulhattunk.

 

Eddig nem igazán történtek úgy a dolgok, ahogy reméltük, ahogy szerettük volna. Már öt versenyzőnk kényszerült győzelem nélküli búcsúra a tornától. Igaz két esetben erősen vitatható bírói döntés következtében.

Beri Krisztina ellenfele 51 kg-ban egy koreai származású norvég versenyző volt, Kim Veronica Losvik. A norvég koreai igen furcsa stílusban szerepelt a ringben. Furcsa kombinációi voltak és a mozgása is kifejezetten szokatlan volt. Néha táncolt, néha egyszerűen a legváratlanabb pillanatokban megállt és onnan indított jobb csapottakkal támadásokat.  Beri krisztinát láthatóan meglepte ellenfele furcsa stílusa és nem nagyon tudott mit kezdeni azzal és annak abszurd kiszámíthatatlanságával. Igaz Beri Krisztina jóval többet ütött, mint ellenfele, de kevés volt az erő az ütéseiben és nem igazán sikerült tisztán találnia. Ennek a furi összecsapásnak az lett a vége, hogy a norvég kezét emelték a bírók a magasba és nem lehet azt mondani, hogy érdemtelenül. Sajnos Beri Krisztina számára is ezzel véget ért az Eb szereplés.

Szombaton nagyon reméljük, végre lesz oka örömre a magyar csapatnak és nekünk a szurkolóiknak. Három lányért szoríthatunk ezen a napon. Nagy Tímea, Szatmári Petra és Juhász Adrienn fognak következni. Egyiklánynak se lesz könnyű dolga itt, de egyértelműen mindhárom lányban ott van a siker lehetősége és nagyon bízunk abban, hogy élni fognak vele, ahogy abban is, hogy a bírók nem nyúlnak bele a találkozóikba.

Szurkoljunk a magyar lányokért,mert nagyon megérdemli mindegyik, hogy szurkoljunk nekik.

Most érkezett

Ezt már olvasta?

Partnerek

                      

Támogatók

Médiapartnerek

Kövess bennünket

Facebook