2019. január 16. - Gusztáv

BL: negyeddöntők párosítása

2018. március 19. Szerző: Rózsa Misi
Lapunk nem rég számolt be arról, hogy meg van a Bajnokok Ligájának nyolc legjobb csapata, akik bejutottak a negyeddöntőbe kemény párharcokat követően. Most már megtörtént a negyeddöntők párosítása is. A sorsolás a következő párokat rakta össze számunkra csemegének.

 

észéről úgy gondoljuk, hogy a Barcelona jobb esélyt képvisel az innen való továbblépésre majd.

Sevilla-Bayern München. A Sevilla ugyan hatalmas bravúrt hajtott végre azzal, hogy ki tudta verni a kupából a Manchester United gárdáját, de a mi véleményünk szerint, lehet szoros mérkőzéseken, de a Bayern München ellen, már nem lesz sok esélyük hasonló sikerre.

Juventus-Real Madrid. Talán ez az a mérkőzés, aminek a legnehezebb megjósolni, hogy ki lehet majd a végső győztese. Picit nálunk ugyan enyhén a Real Madrid felé billen az esélyesség szempontjából a mérleg nyelve, de nagyon minimális mértékben és ez a Juve, bárkire érdemi veszélyt jelenthet.

Liverpool-Manchester City. Ez is egy pikáns kis mérkőzés lesz, két azonos nemzethez tartozó csapat között, de ma a Manchester City látszik az erősebb gárdának kettejük közül, de a Liverpoolt természetesen nem szabad és nem is lehet leírni velük szemben.

Hatalmas csatákat, jó,magas színvonalú mérkőzéseket várunk az oda-visszavágós rendszerben lebonyolított küzdelmektől. Az első mérkőzéseke április 3.-án és 4.-én játsszák majd le, a visszavágókra április 10.-én és 11.-én kerül majd sor.

Most érkezett

Ezt már olvasta?

Partnerek

Országos Diák és Szabadidősport SzövetségSpecial Olympics HungaryMagyar Paralimpiai Bizottság

Támogatók

Intensive Krav Maga Don Vito - pizzeria & ristorante

Médiapartnerek

 

Kövess bennünket

Facebook