2019. február 19. - Zsuzsanna

BL selejtező: sorsoltak nekünk is

2018. június 21. Szerző: Rózsa Misi
Megtörtént a sorsolás a Bajnokok Ligája selejtezőiben. Mi magyarok, már az elején be kell, hogy csatlakozzunk a játékba. A magyar bajnok, a Videoton első ellenfele a luxemburgi Dudelange lesz.

 

A luxemburgi bajnokságban 26 mérkőzést játszott ez a csapat. Abból 22 mérkőzést megnyert 2 esetben vereséget szenvedett el, 2 esetben osztozott a pontokon. 68 ponttal lett első, a 63 pontos második helyen végző Niedercorn előtt. 81 gólt tudott rúgni és 26-ot kapott. Hazája kupájában már a legjobb 16 közé sem tudta beverekedni magát.

A Videoton 33 mérkőzést játszott a magyar bajnokságban. 20 győzelem mellett 8 esetben osztozott a pontokon és 5 esetben hagyta el vesztesként a pályát. 68 pontot szerzett, két ponttal előzte meg végül a bajnokságban a második helyre szoruló Ferencvárost. 65 gólt rúgott, 28-at kapott. A Magyar Kupában ő sem jutott be a legjobb 16 közé, mert kiverte onnan a Vác.

Papíron nem lehet kérdés, hogy a magyar bajnok az esélyesebb a továbbjutásra és már az kicsit kellemetlen lenne számára, ha nem jelentős arányú, kettős győzelemmel lépne innen tovább. Az első mérkőzésüket július 11.-én a Dudelange otthonában fogják lejátszani.

Most érkezett

Ezt már olvasta?

Partnerek

Országos Diák és Szabadidősport SzövetségSpecial Olympics HungaryMagyar Paralimpiai Bizottság

Támogatók

Intensive Krav Maga Don Vito - pizzeria & ristorante

Médiapartnerek

 

Kövess bennünket

Facebook