2019. február 20. - Aladár, Álmos

Buffon meglepő bejelentése

2018. május 17. Szerző: Rózsa Misi
Sokan szomorúan köszöntek el tőle, amikor bejelentette visszavonulását a válogatott szerepléstől. Buffon azon legendák egyike, akit még az ellenfelek is tiszteltek, és akinek távozásának azok sem örültek, akik talán könnyebb helyzetbe kerültek így.

 

Azzal vigasztalódott mindenki a hír után, hogy ha a válogatott mezében nem is csodálhatjuk bravúros játékát, legalább a Juve meccsein még lehet nem és érte szurkolni, vagy csak ámulva nézni a kivételes kapus játékát.

Derült évből villámcsapásként jött a hír, hogy Gianluigi Buffon 17 év után távozik a Juventusból. Hatalmas veszteség ez a zebráknak, főleg miután ismét ők nyerték a hazai bajnokságukat, amiben oroszlánrésze volt a kiváló kapusuknak is, akit most már biztos, hogy nélkülözniük kell majd a Bajnokok Ligája küzdelmeiben.

Nincs pontos információ még arról, hogy vajon a kapus legenda hova fog távozni. Vagy elmegy egy kisebb, de jól fizető csapathoz levezetni, vagy ami a legvalószínűbb sajnos ez a bejelentés azonos lesz a visszavonulásával. Most hétvégén léputoljára úgy pályára, hogy rajta lesz a Juventus meze.

Hatalmas játékos volt, egy igazi zseni, ami nem terem minden bokorban. Viszont, hogy 40 éves korában már szakítani akar az aktív játékkal, az azért megérthető részéről, még ha ez nagy vesztesség is minden labdarúgást szerető ember számára.

Most érkezett

Ezt már olvasta?

Partnerek

Országos Diák és Szabadidősport SzövetségSpecial Olympics HungaryMagyar Paralimpiai Bizottság

Támogatók

Intensive Krav Maga Don Vito - pizzeria & ristorante

Médiapartnerek

 

Kövess bennünket

Facebook