2018. június 21. - Alajos, Leila

Donnarumma, a menyasszony

2017. július 13. Szerző: Szele Tamás
Hogy Gianluigi Donnarumma mennyire jó kapus, azt döntse el az AC Milan szakvezetése, amint azt is, mennyit ér meg nekik. De az valószínű, hogy a primadonna, vagy még inkább a szégyellős menyasszony szerepében hatalmasat tudna alakítani bármelyik színpadon. És sztárgázsit is kapna érte, ez most bebizonyosodott.

 

Mi történt? Korábban már beszámoltunk róla, hogy a most tizennyolc éves kapus jövő nyártól nem kívánta meghosszabbítani szerződését anyaklubjával, az AC Milannal. Ez ugyan jogában áll, ha nem is szép dolog, de ügynöke, Mino Raiola akkora összegekről beszélt neki is, a nyilvánosságnak is, hogy van az a pénz… A csalódott szurkolók persze nem vették jó néven a készülő távozást, az egyik meccsen hatalmas mennyiségű játékpénzzel hajigálták meg a kapust, elnevezték Dollarummának, egyszóval az ő helyében nem indulnék a milánói önkormányzati választásokon. Sőt, a játékpénz-incidens miatt Raiola azt is nyilatkozta, hogy a történtek után „nincs visszaút a Milanba”.

Nahát. Érzékeny a lelkünk, az a csipkés, hímzett lelkecske, ugyebár. Hanem tegnap eldőlt, mi lesz Donnarumma sorsa.

Hát bizony a  korábbi hírekkel ellentétben Gianluigi Donnarumma meghosszabbította szerződését az AC Milannal, írja az MTI. A klub kedden honlapján közölte, hogy a 18 éves játékos új, 2021-ig szóló szerződését írt alá. Olasz sajtóértesülések szerint a fiatal kapus hatmillió eurót (1,85 milliárd forint) keres majd évente, kivásárlási ára pedig 70 millió euró. Ez utóbbin mehetett a vita, mert a játékos ügynöke korábban 40 milliós kivásárlási árat akart, míg a klub 100 milliósat jelölt meg.

Akkor pedig mégis marad, ahol volt, és a hisztéria csak arra volt jó, hogy kedvezőbb anyagi feltételeket csikarhasson ki. Ez ugyan tizennyolc évesen csak menyasszonyoknak és primadonnáknak áll jól (igazából nekik sem, de el kell nézni), focikapusoknál kifejezetten hátrányos tulajdonság.

Most már legyen vége a hisztikének, tessék védeni.

Hátha elfelejtjük.

Most érkezett

Ezt már olvasta?

Partnerek

Országos Diák és Szabadidősport SzövetségSpecial Olympics HungaryMagyar Paralimpiai Bizottság

Támogatók

Intensive Krav Maga Don Vito - pizzeria & ristorante

Médiapartnerek

 

Kövess bennünket

Facebook