2019. február 20. - Aladár, Álmos

Döntőben a magyarok

2018. június 23. Szerző: Rózsa Misi
Magyarország felnőtt férfi vízilabda válogatottja beverekedte magát a Világliga játékok során a legjobb négy közé. Itt az amerikaiakat meglepetésre kiverő Japán ellen szállhattak a fiúk vízbe.

 

Természetesen elvárható volt, hogy a magyar csapat győztesen hagyja majd el a medencét az ellen a Japán ellen, akit a csoportkörben nagyon simán el tudtunk már intézni egyszer. Az első negyedben el is indult minden úgy, ahogy annak indulnia kell. Ezt a negyedet 2-1-re megnyertük. De aztán jött a második negyed, ami a szívbajt hozta a szurkolókra, mert itt Japán 4-0-ra nyerni tudott ellenünk. Már kezdtünk megijedni, hogy itt baj lehet. Akkor jött a harmadik negyed, amit 7-3-ra hozni tudtunk, majd az utolsó negyedet is megnyertük 2-1-re így a végén 11-9-re hoztuk a kötelezőt. 

A másik ágon Montenegró legyőzte 10-8-ra Spanyolország csapatát, így ők lesznek a döntőben az ellenfeleink, míg a bronz mérkőzést Spanyolország vívhatja meg Japán ellen és jó eséllyel a spanyoloké lesz a bronz. Bízunk abban, hogy a magyar csapat képes lesz a végén egy nagy bravúrra és így a legfényesebb éremnek örülhetünk majd. 

Ausztrália közben 15-11-re megverte Kazahsztánt. Horvátország pedig 10-7-re tudta legyőzni az USA legjobbjait. Ez azt jelenti, hogy az 5 hely megszerzéséért Ausztrália fog megmérkőzni Horvátország ellen, míg a 7. helyért Az USA küzdhet egy utolsót majd, Kazahsztán ellen.

 

Most érkezett

Ezt már olvasta?

Partnerek

Országos Diák és Szabadidősport SzövetségSpecial Olympics HungaryMagyar Paralimpiai Bizottság

Támogatók

Intensive Krav Maga Don Vito - pizzeria & ristorante

Médiapartnerek

 

Kövess bennünket

Facebook