2019. január 16. - Gusztáv

Eldőlt a hoki bronzérem sorsa

2018. február 24. Szerző: Rózsa Misi
Az utolsó előtti mérkőzésre került sor a Téli Olimpia férfi jégkorong számaiban. Ezúttal a bronzmérkőzést játszották le, holnap már a döntő következik a sorozatban.

 

Nagyon-nagyot játszott a két csapat egymással egy sok gólos mérkőzés során a bronzmérkőzésen, ahol Kanada ellenfele Csehország csapata volt. Kanada szerzett vezetést, de a cseheknek viszonylag gyorsan összejött az egyenlítés. Majd ezután szinte azonnal újra Kanadához került az előny, sőt még ebben a harmadban azt növelni is tudták.

A második harmadban maradt a nagy küzdelem, de gól nem esett.

A harmadik harmadban Kanada az újabb góljával tovább tudta növelni az előnyét. De a cseheknek erre volt válaszuk. Ezután megint a kanadaiak jöttek és vágtak szép álom gólt az ellenfélnek, de nem sokkal kisebb két találattal tudtak azok válaszolni rá. Így nagyon sok gólos mérkőzés során, végül Kanada meg tudta szerezni 6-4-es győzelmével a bronzérmet a csehek negyedik helyre szorultak le.

Vasárnap fogja a döntőt lejátszani egymás ellen az Orosz csapat és Németország válogatottja. Ez lesz majd a dél-koreai olimpia utolsó jégkorongmérkőzése, amit nagyon sokan várunk izgatottan.

Most érkezett

Ezt már olvasta?

Partnerek

Országos Diák és Szabadidősport SzövetségSpecial Olympics HungaryMagyar Paralimpiai Bizottság

Támogatók

Intensive Krav Maga Don Vito - pizzeria & ristorante

Médiapartnerek

 

Kövess bennünket

Facebook