2018. október 20. - Vendel

Első pénzéből a szülei hitelét fizette ki a fiatal baseballos

2017. december 29. Szerző: Esti Újság
Komoly meglepetéstokozott családjának a tehetséges fiatal baseball játékos, akit most igazolt le az Arizona.

 

Pavin ugyanis az 5 millió dollárból, amit kapott a szerződéskötéskor szüleinek az adósságát rendezte legelőször és nem méregdrága sportautóra költötte.

[pavin smith] A 21 éves fiú úgy tűnik, ígéretes sportkarrier előtt áll, ami ha nem is jön össze, akkor sem vész már egy perce sem kárba. Ugyanis a fiatalembert nyáron leszerződtette az Aroizona Diamondbacks baseball csapata, az aláírása pedig 5 millió dollárt, vagyis 1,36 milliárd forint. Pont ezért, a fiú úgy döntött, meglepi a szüleit egy különleges karácsonyi ajándékkal.

Pavin kifizette a szülei házán lévő jelzáloghitelt. A családnak pedig mellékelt egy levelet is, melyben megköszöni nekik mindazt a támogatást, amit kapott a rengeteg szeretet mellé, amelyben felnőhetett. Ahogy anya hangosan olvassa a levelet, Pavin húga, és apja is, egyre érzelmesebb lesz. Aztán jönnek a könnyek. A fiatalember videóra vette a reakciót, majd a Twitteren posztolta a következő szavakkal: Köszönök mindent, amit értem tettetek. Ezt nem pótolhatja semmi. Nagyon szeretlek titeket. Az otthonunk teljes mértékben a tiétek. Boldog Karácsonyt!

Most érkezett

Ezt már olvasta?

Partnerek

Országos Diák és Szabadidősport SzövetségSpecial Olympics HungaryMagyar Paralimpiai Bizottság

Támogatók

Intensive Krav Maga Don Vito - pizzeria & ristorante

Médiapartnerek

 

Kövess bennünket

Facebook